reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Niunia- ja mam właśnie problem z kinem. Mamy darmowe bilety ale ważne do konca maja więc musimy jutro iść ;) TYLKO nie ma na co! Mąż pewnie chce na Robin Hood'a a ja średnio mam ochotę,chyba wolę Seks w wilelkim mieście. W najgorszym wypadku każde pojdzie na swój film,al troche głupio tak... :/

hmm wypadałoby dojść do kompromisu. Choć powiem CI, że mi też średnio się chciało iść na Robina, bo tak samo jak Ty uważam, że nic ciekawego nie ma. Ale poszłam z nim i nie żaluje, bo podobał mi się a nie jest to mój ulubiony gatunek filmu. Mój film wczoraj się dowiedziałam będzie dopiero 9 lipca w kinach :-( a mianowicie SHREK :-D uwielbiam tą bajkę hi hi. Już zapowiedziałam mojemu, że na to idziemy bez gadania :-p poza tym śmieje się, że w kinie nasza niunia uczy się już angielskiego :-D

Witajcie słonka:-D

Ejjj no pytałam o ten makijaż permanentny - tylko niektóre odpisały:-D - wyraźcie swoje zdanie i doświadczenia hehehe:-)

Niuunia ja dotarłam i nie usnęłam:-D:-D:-D no to mam nadzieję, że ZUS nie będzie Cię za bardzo wkurzał... A co do kawalerskiego Szymon wrócił i był taki smutny - okazało się, że cały czas się o mnie martwił i wrócił już o 1:00:-( I wcale nie miała jakiegoś fajnego wieczoru...mimo, że to ja miałam rację, wyrzuty sumienia miałam, bo nie chciałam żeby źle się przeze mnie bawił...:-( No ale już się porozumieliśmy...

oj nie krzycz nie krzycz już odpowiadam odnośnie makijażu :-D Dla mnie to jak tatuaż - z wiekiem ciało, skóra się zmienia, a co za tym idzie położenie tego też się może zmienić i kolor traci zapewne swoją intensywaność. Ale nie znam się to tylko taka moja opinia. Ja bym nie zaryzykowała.
A co do Szymona to dobrze, że doszliście do porozumienia. Teraz z nami kobietami w ciązy tak jest - achh te nasze zmiany nastroju :-p

Gorzka_Słodka_Czekolada witam w naszym gronie :-) sądzę, że suszarka jeszcze ujdzie ale prostownica to zbyteczna, bo jakby nie patrzeć (nie odbieraj tego źle) ale idziemy do szpitala, żeby urodzić dzidziusia a nie jedziemy na wczasy, żeby się wszystkim pdoobać :p i zapewne nie w głowie będzie nam wygląd tylko będziemy wpatrzone w nasze maluszki :-) uwierz mi, że ja jak grzywki nie potraktuje prostownicą to lepiej nie wychodzić z domu, bo po co biednych ludzi straszyć :-D ale nie pomyślałam o tym, żeby zabierać ją do szpitala

Ostatnia edycja:
reklama
Niunia- ja mam właśnie problem z kinem. Mamy darmowe bilety ale ważne do konca maja więc musimy jutro iść ;) TYLKO nie ma na co! Mąż pewnie chce na Robin Hood'a a ja średnio mam ochotę,chyba wolę Seks w wilelkim mieście. W najgorszym wypadku każde pojdzie na swój film,al troche głupio tak... :/

tez mamy czesto taki problem, ze naprawde nie ma na co iść :|
sama hała. dobrze, ze chociaz festiwale są raz na jakiś czas :tak:

Ehtele co do makijażu to nie stosowałam i nie będę. Brwi mam dość ciemne i wyrysowane, nie mażę ich żadną kredką i nie wyrywam, pozostały makijaż robię sobie sama i jestem zadowolona, bo lubię się malować.
SGCzekolada nie wiem czy znajdziesz czas na prostownicę w szpitalu???? Raczej dzidzią się będziesz zajmować i odsypianiem, choć nie sądzę,aby ktoś miał z tego powodu zwracać Ci uwagę, nie jest to rzecz b. duża więc mozesz spakować, jeśli ma CI poprawić nastrój i znajdziesz trochę czasu na upiększanie to Twoja osobista sprawa( i niech by mi tylko ktoś zwrócił uwagę wrrrr) hi hi

macie racje nie bede sie wyglupila z ta prostownica :-) w koncu bede tylko wpatrzona w swoje dzidzi :-) zabiore suszarke tylko bo to rzecz potrzebna nie bede przeciez z mokra glowa latała hehe:-) dziekuje wam za pomoc
jest to super forum!!
A ja dzis na obiadek Pomidorowka aahh jak ja mam ochote na pomidorowa z ryzem :-) zaraz sie biore do roboty :-)

Gorzka_Słodka_Czekolada (ale długi nick ;) ) Nie będziesz miała ani ochoty ani "głowy" , ani sił. Uwierz. To tylko kilka dni :)Bez prostownicy się da żyć.
Poza tym po porodzie dzieje się coś po czym spanikowałam - lecą włosy. Garściami. Może lepiej ich dodatkowo nie palić :)

No odpowiedziałyście więc wybaczam:-p:-p:-p

Dziewczyny jestem na etapie piosenek dla dzieci...zakochałam się w tym kawałku...

Wrzuta.pl - Jak dobrze byc poziomka - Tadeusz Woźniak

słowa:

"Jak dobrze być poziomką, dojrzewać całe dnie,
Rumienić się wspaniale i kochać nawet wiatr.
Mieć liście i jagody i pić południa skwar.
Rozmawiać z chrabąszczami, być z lasem za pan brat.
Jak dobrze być poziomką, ten tylko o tym wie,
Kto tego sam spróbował i sam poziomką jest."

PS. nie chce robić brwi, tylko kreski na górnej powiece...Wasze uwagi cenne - przemyślę:p

dziewczynki ja bede bardzo rzadko teraz siedziala na kompie. Bylam dzisiaj u lekarza bo obudzilam sie z bólami brzucha. Pojechałam do lekarza zapisał leki :duphaston, nospe 3xdziennie i do tego magnez 3xdziennie i MAM LEŻEC bo mam niegroźne skurcze i w dodatku twardnieje brzuszek - ale lekarz powiedział, ze szyjka jest długa i zamknięta i jest OK.
Pan doktor powiedział, ze jeżeli nic sie nie poprawi do poniedziałku mam jechać do szpitala na Bogucice wtedy podłączą kroplówki na wyciszenie.
Ogólnie powiedzial, ze te bóle mogą byc związane z rozciągającą się macicą, albo mały tak szaleje, ze to boli bo brzus faktycznie jest napięty, ale nie za mocno i to ta dobra wiadomość:)
Także mąż ma wolne i będzie mnie pilnował, zebym nie siedziała na kompie.

dziewczynki ja bede bardzo rzadko teraz siedziala na kompie. Bylam dzisiaj u lekarza bo obudzilam sie z bólami brzucha. Pojechałam do lekarza zapisał leki :duphaston, nospe 3xdziennie i do tego magnez 3xdziennie i MAM LEŻEC bo mam niegroźne skurcze i w dodatku twardnieje brzuszek - ale lekarz powiedział, ze szyjka jest długa i zamknięta i jest OK.
Pan doktor powiedział, ze jeżeli nic sie nie poprawi do poniedziałku mam jechać do szpitala na Bogucice wtedy podłączą kroplówki na wyciszenie.
Ogólnie powiedzial, ze te bóle mogą byc związane z rozciągającą się macicą, albo mały tak szaleje, ze to boli bo brzus faktycznie jest napięty, ale nie za mocno i to ta dobra wiadomość:)
Także mąż ma wolne i będzie mnie pilnował, zebym nie siedziała na kompie.

Pajka to leż jak najwięcej, gdyby coś to pisz smsa, trzymaj się i dbaj o siebie i synka!!!!!

Pajka to leż jak najwięcej, gdyby coś to pisz smsa, trzymaj się i dbaj o siebie i synka!!!!!

Bombusiu będę maluszek najwazniejszy.
Powiem tylko, ze zamówilismy mebelki koszt 900 zł :) będą za niecałe dwa tygodnie:)
zmykam bo mąż juz nade mną stoi, ze mam isc do sypialni się położyc :)

reklama
Czekolada łóżeczko fajne, wydaje mi się, że któraś z dziewczyn podobne miała kupić (temat „lista zakupów” albo „cztery kąty”:)). Ja zamawiam proste (takie lubię) i bez szuflady, bo mam dużo miejsca i zwyczajnie nie potrzebuję. Co do wózeczka-zapraszamy na temat o wózkach-duuużo czytania:) Aha-szuszarka-nie mogę się wypowiedzieć, bo nie używam:) Mam baaardzo krótkie włosy:)

Ehtele mnie się trudno wypowiedzieć nt. makijażu p-go, bo nie mam zdania:) Mam ciemną oprawę oczu, w dodatku nie maluję się często (a zwłaszcza w sezonie pylenia…) a jak już to delikatnie… kurczę nie wiem:)

Pajeczko trzymaj się!!!:)))

Do góry