reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Kacha nie denerwuj sie :tak: bo szkodzisz fasolce.
Ja mam taki problem dziewczyny, ze mam jutro badania okresowe z pracy i jak mi dadzą zdolność jak jutro pewnie bede na l4?

reklama
Tak było by wypisane ,,B'' czyli ciąża i niezdolność do pracy.
A Z tym Twoim moczem ja tak miałam i miałam jakąś bakterię co też nie jest za dobrze ktoś z moich znajomych tak miał i nie mogła rodzić naturalnie tylko przez cesarkę bo ta bakteria mogłaby na dziecko przejść, ale dobrze, że poszłaś z tym moczem ja bym Ci radziła zrobić gdzieś w przychodni mocz na posiew bardziej dokładniejsze badanie, a bynajmniej wyjdzie czy coś tam jest nie tak czeka się tydzień może półtora tyg.Ja robiłam w tamtym tyg. teraz czekam na wynik bo lepiej wiedzieć i za wczasów się leczyć. To nie jest nic groźnego, ale lepiej się zbadać.

Dziewczyny ja tak nieśmiało zapytam to L4 wystawia ginekolog czy lekarz ogólny? :-) W zeszłej ciąży do końca pracowałam, więc nie orientuję się w tych zwolnieniach :zawstydzona/y: ;o))

Ostatnio mialam zle wyniki tzn. przed swietami i dostala Furagine i po nowym roku mialam zrobic kolejne badanie czy wszystko oki. Ja zawsze mialam problem z ukladem moczowym:-(Chcieli mi nawet jakas operacje robic jak bylam malym dzieckiem:-(Dziewczynki fajnie sie pisze ale dentysta na mnie czeka:szok:musze sie zbierac, pozniej jeszcze pewnie zajrze:tak:

Też to brałam , ale później wszystko wróciło;/ i trafiłam na piasek na nerkach i kolkę nerkowa ból niesamowity jak ze wszystkim co związane z tymi sprawami:/
Zawsze lepiej się zbadać ponownie czy jest wszystko wporządku:tak:
Ok :)

dziewczyny kurde troche dziwne moja lekarka jeszcze mi na zadne badania nie dała skierowania a wyscie juz dostaly??

ja kurtka mykam na zakupy :)

reklama
Nie, Nie:) to nie lekarka Tylko prywatnie bo ja też kiedyś miałam problem z pęcherzem leczyłam się i później jak zaszłam w ciążę mówiłam jej o tym, że jakąś tam bakterię miałam i kazała mi zrobić jeszcze raz czy Ona przez lekarstwa już się straciła i czekam teraz na wynik jak dostanę i będzie ok to super jak nie to Ona będzie musiała tak mi dobrać leczenie żeby było wszystko dobrze.
A Na badania takie dotyczące ciąży jeszcze nie dostałam może dopiero za 3tyg przy kolejnej wizycie, albo i później hmm nie wiem bo to moja pierwsza ciąża:)
A Wy długo starałyście się o maleństwo??
Kurczę takie nudy strasznie:/

Do góry