reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
ufff doczytałam wsio

Madziujka gratulacje udanej wizyty,,
Bombusia.. lutówka.. wow jak ten czas zapiernicza..
Pajko ja czuje jak maluszek sie wypina, przesuwa a kopniaczki takze czuje.. w kazdym razie nie wiem dokladnie czy jest duzy czy mały ale jak na swój wiek (ciązy) to jest ok..
Fiuu gratulacje piąteczki
Martuska gratulacje szósteczki
Shiraa jakos na poczatku ciazy wolałam CC chyba tylko dlatego ze bałam sie ze bed po porodzie "rozklekotana - szeroka itd) a potem po przeczytaniu paru artykułów nastawilam sie na sn bo przeciez po porodzie wszystko wraca do normy.. a teraz on mi psikuja robi..

dzisiaj przy okazji malutkich porządków bo na większe nie mam sił, znalazłam książke o której zapomniałam i chciałam ją wam polecić , ponieważ uważam ją za naprawde wartościową pozycje , która mi pomogła gdy zostałam mamą po raz pierwszy , i teraz też chętnie do niej zajrzę dla przypomnienia , naprawdę pomogła mi zrozumieć moją Oliwke ,
a chodzi o JĘZYK NIEMOWLĄT TRACY HOGG,
a druga część też świetna JĘZYK DWULATKA

kiedyś krążyła w internecie necie jej wersja elektroniczna , ale już jej chyba nie mam , a szkoda bo chętnie bym ją porozsyłała

Przymierzam się do kupna wielorazowych majtek poporodowych i ... nie wiem jaki rozmiar wybrac ;| Jedne są do 120 cm w biodrach, a drugie do 160 ... Koleżanka powiedziała mi, żebym lepiej kupiła te większe, bo jak dojdzie wkład poporodowy to będzie akurat ... Jak myślicie?

WIELORAZOWE majtki HARTMANN poporodowe NAJTANIEJ (1038878835) - Aukcje internetowe Allegro

WIELORAZOWE majtki HARTMANN poporodowe do 160 XXL (1038879422) - Aukcje internetowe Allegro

A i jeszcze te podkłady, czy wkłady jak kto tam woli ...
PODKŁADY poporodowe ABSORGYN duuuże 34cm (1055082960) - Aukcje internetowe Allegro

nie będą za duże ... ?

Sierpnióweczki ;-) Mam dla nas skromny prezent na dzień matki :tak::tak:

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg

Aga_Natalia fajny post.
Martuśka dasz rade, i wakacje upragnione już wkrótce.
Bombusiu lutówki-szok, nawet nie zauważyłam. Syn dobrze wychowany, kwiatek i coś na osłodę, czego więcej chcieć:-)
Milusiu nie będę powtarzać ale dziewczyny mają rację, zwolnij!
Ktoś jutro wizytuje ale nie pamiętam, oczywiście trzymam kciuki;-)
Faktycznie spokój dziś tutaj ale w końcu święto mamy i trzeba je odwiedzić jeśli mamy taka możliwość. Moja jest daleko ale pogadalysmy sobie przez tel, u teściowej bylismy rano w pracy, tylko życzonka i prezent. A ja jako przyszła mama zamiast się cieszyć tym faktem to mam doła, pochłonełabym tonę czekolady jakbym miała, loda juz zjadłam i zamierzam placek zrobić.
Wszystkim mamom samych radosnych dni nawet w tych trudnych chwilach, obyśmy sie spełniły w tej roli jak najlepiej. A obecnym mamom pociechy ze swych dzieci:-):-):-)

Ja już wróciłam od teściowej z M, pojedliśmy se z Alankiem ciasta i lodów i tak mi dobrze, mmmniam:)

Martuśka gratuluję pięknego zaliczenia Ty nasz 2 kujoniku, b.ładnie:)

Shirra są już 2 lutówki??? no to teraz będą się sypać i dobrze:)

Nektarynko mój maluszek też pewnie sobie pięknie dupcią siedzi, bo nadal tańcuje po pęcherzu, że hej, ale już będe ćwiczyła jak napisałaś te leżenia na bokach i mam nadzieje ze na USG 11.06 fiknie kozła w dół:) gratuluję udanej wizyty

Kasia no nareszcie idziesz na zasłużony wypoczynek L-4 witamy w grupie:)

AgaNatali piękny post-już go gdzieś czytałam:)

No nic miłego wieczoru Mamuśki, bo M już ma nerwy, ze znów dopadłam do lapka,a on biedaczek nie ma z kim pogadać, ohhh matuluś myślałby kto!!!!!!
Co do mleka to b.ciekawe info popisałyście dziękuję :):):)

PS. Wykąpię się i oglądam potem YCD, bo już blisko finał, ale odpadła Ania z Łodzi, a ja jej tak kibicowałam buuuu:(

reklama
Dziewczynki jutro Was nadrobię...
osobiście dziękuję za wszystkie życzenia i również Wam życze wszystkiego co najlepsze:)))

a chcę po prostu Shirii na szybciutko odpisać.
Przymierzam się do kupna wielorazowych majtek poporodowych i ... nie wiem jaki rozmiar wybrac ;| Jedne są do 120 cm w biodrach, a drugie do 160 ... Koleżanka powiedziała mi, żebym lepiej kupiła te większe, bo jak dojdzie wkład poporodowy to będzie akurat ... Jak myślicie?

WIELORAZOWE majtki HARTMANN poporodowe NAJTANIEJ (1038878835) - Aukcje internetowe Allegro

WIELORAZOWE majtki HARTMANN poporodowe do 160 XXL (1038879422) - Aukcje internetowe Allegro

A i jeszcze te podkłady, czy wkłady jak kto tam woli ...
PODKŁADY poporodowe ABSORGYN duuuże 34cm (1055082960) - Aukcje internetowe Allegro

nie będą za duże ... ?

Ja kupiłam u tego sprzedawcy te mniejsze i są naaaaprawdęęęęę duże.... możesz mi wierzyć.
i kupiłam te podkłady i wydaje mi się że są w sam raz... tylko tak strasznie wyglądaja:)
polecam Ci te majtochy i podkłady, i sprzedającego:)

ja mówię dobranoc, jutro po odpisuję..
Ehtele dziękuję... nie martw się:)

Do góry