reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Ja tam nie mam nic przeciwko fajnym ludziom w rodzinie:))) Ale obawiam się, że to niemożliwe... przynajmniej ja nic o tym nie wiem, żeby ktoś jeszcze w rodzinie był w ciąży:)
hihih dzieki.. wiesz nawet nie wiem jak mój M na to wpadl/wymyslil.. w kazdym razie zabawnie brzmi
Moj cąly czas leży miednicowo i na razie ma tak byc najweażniejsze, zeby do 34 tc sie ułożył odpowiednio a na to u Ciebie ma czas wiec spokojnie. Ja jak sie pytam lekarki to mi mowi mamy czas jeszcze spokojnie zaczniemy sie martwic jak w 34 tc sie nie ułoży - u mojej koleżanki ułożyl sie przed porodem ;) wiec spokojnie nie ma cos ie stresować a maluch moze nie raz sie odwrócic :)
no tak ma jeszcze czas ale lepiej jak to za wczasu zrobi z racji takiej iż jest jeszcze mały i spokojnie moze sie odwrócic po po 30tc zacznie nabierac szybko masy i moze byc mu potem ciezko.. wiec wolałabym zeby najpozniej do 32tc był juz głową w dół..

Ola_ ja biore TARDYFERON-Fol na poprawe krwi

Ostatnia edycja:
reklama
Wuzelek i Nektarynko moja mamcia odkąd pamiętam mówi "skórkowaniec jeden" więc witajcie w gronie rodzinnym ha ha:)
Ewelinka b. ładna lista sierpniówek, dziękuję:)
Panienko mój M najpierw chciał ze mną gadać, a teraz śpi jak zabity, więc ja klikam i oglądam YCD ooo i takie rozmowy wieczorne są:( gdzie Ci męższczyźni, chłopaki lalalala....
Olu gratuluję udanej wizyty sssuper:)

Ostatnia edycja:
Nektarynko u mnie to chyba wymyślił tata...ale na pewno nie wiem-spytam go kiedyś, skąd to wytrzasnął:) Brzmi fajnie:)

hehe Bombusiu witamy w klubie:)))

Uciekam do łóżeczka-to był intensywny dzień:) Dobranoc!:)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki:-)
W końcu was nadrobiłam - kurcze wystarczy jeden dzień bez kompa a tu proszę ile postów. Nie dam rady odnieść się do wszystkich bo padam ze zmęczenia:tak:
Nektarynko - nasz mały też miesiąc temu wisiał głową w dół a na wczorajszym usg siedzi zadowolony do góry tak jak twój:blink: ech te dzieciaki, nie powiem że też wolałabym SN niż CC więc mam nadzieję że się nasze pociechy ułożą jak trzeba:tak:
Ewelinko - piękny prezent na dzień mamy;-)
Olu_ - gratuluję wizyty oczywiście:tak:
Nie dam rady już dłużej siedzieć, zmykam do łóżka. Spokojnej nocki wszystkim:-)

No tak, kiedy Kiniusia się obudziła, to wszystkie dziewczyny poszły już spać ;-)
Mój maluch dziś mało ruchliwy, ale pewnie się tak ułożył :tak:

No cóż, słodkich snów życzę :tak::-)
Do jutra, dobranoc :tak::-)

dziewczyny, dzieki za graty, kochane jestescie :-)
nasza Mała tak mnie kopie od wczoraj, że czasem mam mroczki przed oczami z bólu. jak myslicie, w co trafia?

dobranocka :happy:

Nektarynko mi lekarz przepisał ten sam lek + wapno, ale nie wolno ich przyjmowac razem, tylko na zmiane, bo się nawzajem wypierają

obejrzeliśmy film, ale to jakiś gniot był... dobranoc sierpniówki:)

dzien dobry, ja od jakiegos czasu w ksiazkach...boje sie, wszystko mnie boli, 2 razy mi juz krew z nosa buchnela;/ co ten stres robi z czlowiekiem. ...Idę dalej zakuwać. milego dnia i śniadanka

reklama
Dzień doberek :happy2:

Fiuu też mam dziś stresa, małego, ale jednak :baffled: Nie śpię od ok. 3:30....
Trzymam kciuki za Twój egzamin!

Do góry