reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Bombusia - opic heheh no pewnie z kolezankami poszlysmyopic tylko ze one piwkiem a ja soczkiem pomaranczowym no i zamowilysmy sobie pizze poszalalysmy troszke wkoncu teraz niewiemy kiedy sie zobaczymy ....

reklama
Shira musi być wszystko dobrze i tego się trzymajmy, kurcze szkoda, że nie masz czym pojechać:(

Bogusiu serdeczne gratulacje:) najważniejsze, że się obroniłaś:)

Moniczko cóż powiedzieć są ludzie i ludzie..... ja mam w domu takie parówki drobinki i jak się wkręcam w ich zjadanie to koniec:D są takie pyszne, polecam wszystkim:)

Idę wezmę kąpiel, może przejdzie mi ten ból w krzyżu

A Ehtele gdzie się podziewasz kochana?

Bombusia - opic heheh no pewnie z kolezankami poszlysmyopic tylko ze one piwkiem a ja soczkiem pomaranczowym no i zamowilysmy sobie pizze poszalalysmy troszke wkoncu teraz niewiemy kiedy sie zobaczymy ....

I bardzo dobrze, ze opiłyście, należało się,a pizza jak najbardziej zasłużona, mmmniam dla mnie bomba, papiurek masz, teraz myslimy o dzidzi:) z jakże lzejszym serduszkiem:)

Shira- Trzymam kciuki, mysle, ze to skurcze HB, wkoncu macica zaczyna sie juz przygotowywac :):):)
Bogusia-GRATULACJE:):)

A moj maly wczoraj sie obrocil, prawie nie zemdlalam z bolu hahah
Teraz to dopiero zaczal sie problem z oddychaniem:(

Bogusiu - gratuluję pani magister:-)
Shiraa - trzymam kciuki , będzie wszystko dobrze:tak:
fiuufiuu - jeszcze trochę i ty też będziesz miała to z głowy ;-) , fajne uczucie :tak:
Dobra laseczki, zmykam do przychodni a potem do gina:-) buziaki 4 all

reklama
Witam wieczorową porą:)
Shyla witaj kochana:) oby ten remont wyszedł szybko i sprawnie, rozumiem co to znaczy:D ważne, że jesteś no i nie przemęczaj się, bo ja wiem jak ja szalałam z pędzlami, wiadrami itp

Kochana, mnie jeszcze czeka przeprowadzka :( myślę ze ogarnę wszystko do polowy czerwca...Ja kompletnie nic nie robie od robienia mam chłopów także nie jest źle :D

Shyla odzywaj się częściej, bo faktycznie brakuje Twoich postów.

Postaram się, z tym ze w domu nie mam już neta, a na nowym jeszcze nie jest wszystko gotowe, korzystam z neta firmowego...
shyla zajrzyj czasem i powiedz co u ciebie i twojej córci :) myślę że wszystkie szanujemy Twoje decyzje, ale też ciekawe jesteśmy co u Was, bo jak by nie było jesteś jedną z nas :D
Kochana zaglądam od czasu do czasu :)
U nas wszystko dobrze córeczka rośnie w bardzo szybkim tępię :D
myślę ze od polowy czerwca będę częściej na necie i na forum :)

Do góry