reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Bogusiu - gratuluję pani magister:-)
Shiraa - trzymam kciuki , będzie wszystko dobrze:tak:
fiuufiuu - jeszcze trochę i ty też będziesz miała to z głowy ;-) , fajne uczucie :tak:
Dobra laseczki, zmykam do przychodni a potem do gina:-) buziaki 4 all

jeszcze nie magister narazie licencjat :) ale wielkie dzieki

reklama
Shiraa trzymamy kciuki i czekamy na relacje

bogusiu GRATULUJE :-)

Ja chyba zrobiłam sobie sama ostatni raz pedicure w ciąży - o matko jak ciężko -nasapałam się , nawyginałam, a dopiero sezon na sandałki się zaczynie ehh :eek: chyba mojego będę zatrudniać, żeby mi malował :-p

Shiraa trzymamy kciuki i czekamy na relacje

bogusiu GRATULUJE :-)

Ja chyba zrobiłam sobie sama ostatni raz pedicure w ciąży - o matko jak ciężko -nasapałam się , nawyginałam, a dopiero sezon na sandałki się zaczynie ehh :eek: chyba mojego będę zatrudniać, żeby mi malował :-p

ja na poniedziałek umówiłam sie do kosmetyczki właśnie na pedicure i na wosk nóg bo nie mam zamiaru się męczyć, zwłaszcza że na Boże Ciało jedziemy nad morze więc jak będzie pogoda to na pewno wyskoczę w japonkach i jakiejś spódnicy, to trzeba jakoś wyglądać:)

witam sie
ja zaraz zmykam do kina
zrobili nam wycene mebli dziecięcych koszmar ponad 3000 i zrezygnowalismy. Szukamy mebelków. Moja koleżanka urodziła dzisiaj chłopczyka wiec bede miała nfo z pierwszwej reki co do porodu i opieki w moim szpitalu :)
Nie nadrobilam wszystkich postów bo nie jestem w stanie :p

Marulko pięknie wszystko wyłozyłaś. To prawda, ze trzeba nauczyć się płaczu swojego dziecka:)
Pajeczko myślę, ze szybciej maluszek zużyje smoczek niż on straci datę ważności:) bez obaw:)

Bombusiu to nie o to chodzi - kupując smoczki one maja date waznosci np do konca roku, albo do października a po takich smoczkach to mi nic nie da bo to za krótki termin

Dziewczyny, mam mały problem... Chodzi mi konkretnie o te butelki Aventu. Mam dwie: o pojemności 125 ml i 260 ml. Z tym, że na żadnej nie ma tego opisu, o którym mówiłyście wcześniej, wczoraj chyba : "0 % BPA" :-( Czy to oznacza, że one są jakieś szkodliwe?? Bo sama nie wiem, czy je zostawić, czy kupić nowe z tym opisem... :-(

Jeszcze jedno pytanko: czy u którejś z Was lekarz stwierdził przepuklinę pępkową? Ale nie u dzidzi, tylko u ciężarnej... Bo ja mam coś takiego. Jak leżę i chcę się podniejść, to na brzuchu robi się takie jajo.... To podobno schodzi po porodzie...
dlatego ja kupilm szklane i sie nie martwie:)

Dziewczyny macie rozstępy na brzuchu?
bo ja właśnie zauważyłam na dole brzucha dwa podłużne paski, każdy ok 7-8 cm... zaczyna się...:oo2::hmm:

na brzuchu nie, ale na nogach owszem :(

Nie wiem czy chodzicie do Lidla bardzo duzo przecen roznego rodzaju tam jest np te chusteczki mogre do pielęgnacji z Pampers 4-67 szt 19,99.

Niuunia ja ostatnio tylko obcinałam i pilnikiem objechałam i miałam dość.
Malowanie już sobie daruję.
Kolejne obcinanie to już będzie męża działka.

my takie plany mamy a ciekawe jak nasze chłopy się na to zaopatrują :-D

ja na poniedziałek umówiłam sie do kosmetyczki właśnie na pedicure i na wosk nóg bo nie mam zamiaru się męczyć, zwłaszcza że na Boże Ciało jedziemy nad morze więc jak będzie pogoda to na pewno wyskoczę w japonkach i jakiejś spódnicy, to trzeba jakoś wyglądać:)

jak mój nie będzie chciał to jedynie też kosmetyczka mnie ratuje. Na wosk? o mamuniu boli :no: wole maszynką niż się na stresy narażać. Mam nadzieję, że na Boże Ciało pogoda nam wszystkim dopisze :-)

Shiraa trzymam kciuki i czekam na relację od gin.

bogusiu GRATULUJE tytułu licencjata :-)

A ja sobie leżę i już mnie chce trafić w tym łóżku...

Cześć dziewczynki,
mam do was pytanko :)
jak odczuwa sie czkawkę dzidzi w brzuszku, wiem że może to śmieszne pytanie ale ja takiego czegoś wcześniej nie czułam, aż tu dzisiaj od rana już 3 razy takie lekkie pykania praktycznie co sekundę i trwają nawet do pół godziny, mała wogóle jest jakaś spokojniejsza od paru dni, czuje ją, ale nie tak intensywnie jak zawsze no i oczywiście mam już trzeski :) na szczęcie jutro mam wizytę u gina i wszystko się wyjaśni, lecz jako pierworódka nie wytrzymałabym chyba do jutra, dlatego radzę się was doświadczone mamuśki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczynki,
mam do was pytanko :)
jak odczuwa sie czkawkę dzidzi w brzuszku, wiem że może to śmieszne pytanie ale ja takiego czegoś wcześniej nie czułam, aż tu dzisiaj od rana już 3 razy takie lekkie pykania praktycznie co sekundę i trwają nawet do pół godziny, mała wogóle jest jakaś spokojniejsza od paru dni, czuje ją, ale nie tak intensywnie jak zawsze no i oczywiście mam już trzeski :) na szczęcie jutro mam wizytę u gina i wszystko się wyjaśni, lecz jako pierworódka nie wytrzymałabym chyba do jutra, dlatego radzę się was doświadczone mamuśki :)

Ja odczuwam czkawke dziecka jako pulsowanie,ma sie wrażenie,że serce bije tak rytmicznie.
ale u mnie to trwa max 5 minut. po zjedzeniu czegoś słodkiego.

Do góry