Jestem nareszcie...
rano się troszkę poobijałam, a teraz - mąż dzwoni, koleżanka groącą linię ma na gg w sprawie ogranizacji wesela na 03.07....... Na szczęście Oluś sam się polożył spać i grzecznie sobie lula mój dzidziuś kochany.
Pajka gratuluję sukcesu z teściową !!!!
ehtele to co piszesz o mamie jest bardzo przykre.. wyobrażam sobie jak musi być ci smutno czasem.. może ona nie umie inaczej tylko kłótnią nawiązywać kontakty z otoczeniem? z dniem matki zrób jak uważasz - ja chyba bym poszła.. jestem przekorna i gdybym usłyszała że "skoro nie mamy kontaktu to nie przychodź" to poleciałabym od razu powiedzieć, że może kontakt nawiążmy - jest fajna okazja. Może to kiepska rada - ale mi tak podpowiada natura moja
milusia dobrze czytać, że nie biegasz po biurze i nie załatwiasz spraw na mieście - w domciu to w domciu... Mój Frank chyba też się głową w dół ustawił bo od wczoraj tak mnie ładuje po żebrach i po bokach, że chyba kręci piruety...
fiuu trzymam kciuki za pracę i za kolosa.. ojjj i umieram z zazdrości że lada moment będziesz miała za sobą mgr
ciamajdko WITAJ!!!!!!!!!!!!!!!!! Cudnie że jesteś już... odpoczywaj dużo i niech T. dba o Ciebie

inkubuj młodą w ciepłym brzuszku. na rozpakowanie macie jeszcze czas
ojjj coś mi siły witalne odpływają, chyba czas na kawę... wybaczcie że nie odnoszę się w 100% do wszystkich, ale wierzcie lub nie w trakcie pisania posta normalnie odpływam ;P
a oto mój temat na dziś:
otóż
martuśka wspomniała, że wspominano o tym w szkole rodzenia, a
milusia zdeklarowała, że zamierza do tego celu wykorzystać chustę. mianowicie chodzi o zagadnienie
KARMIENIA NA ŻĄDANIE lub NA ŻYCZENIE - bo różnie nazywają ten temat różni "eksperci"
ciekawa jestem:
- Waszej wiedzy - jak w ogóle to rozumiecie,
- Waszej opinii na ten temat (a już znam was bestyjki i wiem że macie baaardzo dużo do powiedzenia

) i przede wszystkim
- jak Waszym zdaniem mają się do siebie dwie tendencje: karmienie maluszka co 2-3 godziny o stałych porach kontra karmienie na żądanie.
Główkujcie żabuchny, a marulka napije się kawusi bo zaliczy pieczątkę czółkiem o klawiaturcię