reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
Witajcie dziewczyny.... po weekendowej przerwie weszlam tu na chwilke tak wiec nie zdolam nawet zobaczyc co u was dzis bylam na pierwszych zajciach w szkole rodzenia bylo bardzo fajnie ale chyba bede miala lekkie zakwasy :) w ajblizszym czasie postaram was nadrobic ale nie dzis bo dzien poswieam na wkuwanie gdyz jutro czeka mnie obrona z rana tak wiec trzymajcie kciuki bo od dzis zaczynam cos sie stresowac zawsze tak mam przed ustnymi odpowiedziami ale mam nadzieje ze dam rade . tak wiec kochane trzymajcie sie trzymam kciuki za wszytkie dzisiejsze wizyty.... sle buziolki :-D

Bogusiu trzymam mocno zaciśnięte kciuki:)

A tak ni z gruchy ni z pietruchy wiecie co Shylą? Kurcze nie odzywa się:( smutno tu bez niej....
Shyla heloooooo!!! Gdzie jesteś??

Witajcie dziewczyny.... po weekendowej przerwie weszlam tu na chwilke tak wiec nie zdolam nawet zobaczyc co u was dzis bylam na pierwszych zajciach w szkole rodzenia bylo bardzo fajnie ale chyba bede miala lekkie zakwasy :) w ajblizszym czasie postaram was nadrobic ale nie dzis bo dzien poswieam na wkuwanie gdyz jutro czeka mnie obrona z rana tak wiec trzymajcie kciuki bo od dzis zaczynam cos sie stresowac zawsze tak mam przed ustnymi odpowiedziami ale mam nadzieje ze dam rade . tak wiec kochane trzymajcie sie trzymam kciuki za wszytkie dzisiejsze wizyty.... sle buziolki :-D

Kciuki mocno zaciśnięte, pisz jutro jaki wynik:)

Milusiu Shyla swojego czasu napisała, ze nie chce tu być z nami i sobie poszła:( Nie wyjasniając nam dlaczego..... niestety:(

Zaciśnięte :)

BOGUSIU ja oczywiście trzymam za Ciebie kciukasy.
w związku z pytaniem Marulki- poj ecia zielonegonie mam. PEwniena początku będzie to karmienie na żądanie aż mał i ja nie wyrobimy sobie wspólnego rytmu dnia. W praniu to wyjdzie i trudnno powioedziec. rownie dobrze moze byc tak, ze pokarmu nie bede miala i bede zmuszona podawac butle...roznie moze byc. Ale jestem dobrej mysli b:)

Hej sierpnióweczki ;-) Czytam Wam na bieżąco, ale jakoś nie mam głowy do pisania ...

Zamówiłam zestaw startowy z AVENTu z allegro no i dzisiaj przyszły mi te butelki. Myślałam, że są krystalicznie białe, a tu zdziwienie, bo mają taką żółtawą poświatę ... Troszkę się zdziwiłam i postanowiłam zapytać Was, bo czytałam, że niektóre także dokonały zakupy butelek z AVENTu. Wasze też takie są??
Może to mało istotne, ale jakoś nie daje mi to spokoju ...

Bombusia dzieki za odp. no cóż:( skoro nie chciała to nic na siłę
Siraa najwazniejsze, że jestes:)

hej

mam leeeeeeeeeeeeeeeenia takiego że szok...ino dupcia lenia nie ma tylko sobie rośnie

co do karmienia..pisałam juz wiele razy
ale po 1 nie wstydze sie karmic np w parku czy kajś..ale cycuszków na wierzch nie wywalam...przy znajomych...wolę iśc gdzies do pokoju by chłopiny nie czuły się skrępowane
po 2 karmić będę na żądanie..jak córcie..nawet czsto było co 15 minut... i godzinami wisiała..ale to nie ważne choć było męczące..3-4 miesiące i to jest naprawdę mega przyjemne no i wygodne;-)

wierzę że tym razem również będę długo karmić

ja też chce ten garnek do gotowania na parze..tylko poszukać muszę o większej średnicy bo te takie małe jakieś

reklama
Shira bardzo dobrze, że kupiłaś te w kolorze miodowym, bo to oznacza, że są one bez dodatku bisfenolu a :tak: Też takie buteleczki zakupiłam :-)

Do góry