Cześć kochane,
dzisiaj dzień szalony, wstaliśmy wcześnie, szybkie sprzątanie, śniadanko no i wypad do sklepu, który już mi się śni po nocach Leroy Merlin - nie znoszę już tam jeżdzić, ale pierdółki, pierdółeczki, kołki, kołeczki, blaty, śrubki i tak w nieskończoność
potem do mamy Darka, u której też jest remont, no a teraz ja siedzę z kompem, a Darek szaleje z silikonem w kuchni- listwę też przytwierdza. Już mam dość urządzania...
:
sierpien8 wszystko bedze dobrze na egzamie trzymam kciuki
starlet jejciu dbaj o siebie,,,,
Mf=22 super ze wszystko z Toba i dzidzią oki
Malagonia najwazniejsze, ze kiciuś się znalazł
Fiuuu Ty to masz te sny
Niuunia te zaburzenia snu to chyba norma u kobiet w ciazy...
Pajeczko Boziu jakie te psy są kochane
Ciamajdko juz niebawem bedziesz z nami najwazniejsze ze z dzidzia oki
no i z Toba
Moniczko te dziąsła to przez estrogeny, które rozszerzają naczynia, ja ostatnio po myciu zebów wyplułam mnóstwo krwi. Co do sutków oj rosną kochana na pewno, produkcja się nasila
Zielona26 szczawiany świadczą niestety o kamyczkach
Martuśka takie chwile lęku i obaw dopadają nas wszystkich, kochana nie jesteś w stanie przewidzieć co będzie, mój mąż mi to powtarza, zobacz ile się zmieniło od zeszłego roku, więc nie można myśleć o tym, co będzie za rok, dwa, a trzy lub 5 to już zupełnie inna szkoła jazdy
na początku na pewno jest trudno, ale co Ty kochana sobie nie dasz rady??? No silna baba jesteś i na pewno sobie poradzisz. Co do zakupów, nie martw się jak u mnie stanęło tak wszystko stoi i chyba tak jak w planach Darek będzie kupował wszystko jak się w końcu nie ruszę
Wszystko będzie dobrze
zobaczysz słońce
Piękne zdjęcia i pięknie wyglądająca mamusia
Alaa oj chyba każdej z nas już ciężko, Martuśka jedynie wspominała, że czuje się rewelacyjnie fizycznie, ale ja też mam duchoty, suchoty, słaboty. Cieszę się, że na wizycie wszysstko ok, niech dzidziolek dalej rośnie, a mamusia niech dobrze się czuje
Pati no to niezła kobieta, jak tak mogła wam zrobić.... zobaczysz, że już niebawem będziecie cieszyć się własnym gniazdkiem
Co do komórek wcześniej byłam na tak, a teraz to tak średnio, gdyż jest kilka rzeczy na nie.
Cayra z pewnością te dwa miesiące śmigną jak szalone i same będziemy tuliły nasze maluszki
Bogusia007 tak jest niestety czasem z osobami starszymi, trzeba się z nimi obchodzić jak z dziećmi, mają swoje dziwactwa itp. Musimy z nimi rozmawiać no i tłumaczyć sobie, że kiedyś też będziemy staruszkami i być może to, co będzie dla nas normalne, dla kogoś będzie dziwactwem...
Olu no to już zaciskam kciuki za wizytę
Natko, a nie myślałaś o specjalistycznym w Tychach? Podobno jest ok, ja zamierzam tam rodzić, zobaczymy jak będzie
Bombusiu i jak te gotowe placuszki
? Ja czasami jak mam ogromną ochotę na placki to na krzywych nogach je robię, a jak CI się nie chce to jeżeli masz sokowirówkę to wrzuć kartofelki do niej i później zmieszaj sok z miąższem
Co do snu - wymiata
Mama Aneta no kochana gratuluję udanych zakupów
No to
Pajeczko obyś w czasie urodziła swoje maleństwo, oczywiście jak najwcześniej już w bezpiecznym terminie
Wuzelku mam nadzieję, że ta cholernica szyjka już się nie skróci, dbaj o siebie słońce..
Pajeczko no to nas tu trochę rozbawiłaś tymni kawałami
Co do romantycznego wieczoru mam nadzieję, że był upojny
Panienko dbaj o siebie i stosuj do zaleceń lekarza
Ehtele słońce w moim gronie to jak rodzi się dzidziś to i baby i chłopy wspólnie piją
Ale ja chyba ochoty to nie będę miała
Kasia2506 bardzo Ci współczuję mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
Polianko kochanie współczuję Ci, ale teraz będzie lepiej, jesteś silniejsza i walcz o swoje. Ja zapowiedziałam, że wszystkich poinformuję o urodzeniu (oby wszystko zakończyło się szczęśliwie) dopiero na drugi dzień i zapowiem, że zero wizyt
only mąż i siostrzyczka....
Ewelinko ja mam zapisaną forte, ale w ogóle jej nie zażywam, gdy łapią mnie skurcza, kładę się i oddycham, kiedyż zjadłam no-spę i przeszło mi po 5 min, a przecież leki działają po pół godzin, dlatego odpoczynek i jeszcze raz odpoczynek
Marulka powinnaś pisać jakąś książkę/poradnik gdyż świetnie Ci to wychodzi
buziaki słoneczka kochane, spokojnej nocy, bez koszmarów i duszności