Ciamajdka
Edusia'2010
Dziewczyny chyba przeszło... spokojnie poleżałam.. o 14:18 był ostatni... a później chwilke kuła mnie szyjka i cisza.... ale wypieki mam jak nie wiem... normalnie stres...
opiszę Wam co to było... z lewej strony brzucha miałam takie pulsowanie, ono nie było jakoś bardzo bolesne... ale był to jakiś dyskomfort... i w momencie kiedy się powtarzały to było to kilka przerywanych ukłuć dokładnie w tym samym miejscu z takim lekkim promieniowaniem na dół pleców.
Toż to byłyby te przepowiadające?
aha i po tej stronie mam ciepły brzuch... tzn. jest zdecydowana różnica temp. na zewnątrz... a bęc mi stwardniał ... po moim opisie wnioskuje któraś że miała coś podobnego?
ale przeszło, o daj Ci Panie boże, żeby już tego nie mieć...
nawet nie wiem co pisałyście, muszę nadrobić...
opiszę Wam co to było... z lewej strony brzucha miałam takie pulsowanie, ono nie było jakoś bardzo bolesne... ale był to jakiś dyskomfort... i w momencie kiedy się powtarzały to było to kilka przerywanych ukłuć dokładnie w tym samym miejscu z takim lekkim promieniowaniem na dół pleców.
Toż to byłyby te przepowiadające?
aha i po tej stronie mam ciepły brzuch... tzn. jest zdecydowana różnica temp. na zewnątrz... a bęc mi stwardniał ... po moim opisie wnioskuje któraś że miała coś podobnego?
ale przeszło, o daj Ci Panie boże, żeby już tego nie mieć...
nawet nie wiem co pisałyście, muszę nadrobić...
Ostatnia edycja: