Bombusia
Fanka BB :)
Bogusiu86 jejku no zdenerwowałam się Twoim postem. Przykre to bardzo co piszesz słonko, tak.... rodziców się nie wybiera, a z tą NK to, rzeczywiście dał popis jak małolat się zachował, ale faceci wierz mi po 40tce jak sie ponownie zakochają to tak wariują, poprostu tracą rozum, myślą, ze mają znów naście lat, mój chrzestny wywinął taki sam numer, poszedł do kobity 30 lat młodszej i są od lat przeszczęsliwi, a on z nią po miasteczku (bo to Łask) chodzi za rączkę i jest zakochany!!!!!
Przykre jest to, ze Ciebie tak traktuje, a o płaceniu za garaż nie wspomne, to taka dziecinna zemsta zauważ, nie ma broni na to co robi, to zachowuje się jak gówniarz. Przytulam Cię mocno, bądź blisko mamy, miziaj brzunio,a siostra??? no cóż chyba nie popuściłabym jej i powiedziała co o tym sądze, bez względu na wszystko, czy ona mysli o mamie???
Mam nadzieję, ze tata na długo nie zawitał i jak wyjedzie to wróci spokój w domu! Buziaki
Przykre jest to, ze Ciebie tak traktuje, a o płaceniu za garaż nie wspomne, to taka dziecinna zemsta zauważ, nie ma broni na to co robi, to zachowuje się jak gówniarz. Przytulam Cię mocno, bądź blisko mamy, miziaj brzunio,a siostra??? no cóż chyba nie popuściłabym jej i powiedziała co o tym sądze, bez względu na wszystko, czy ona mysli o mamie???
Mam nadzieję, ze tata na długo nie zawitał i jak wyjedzie to wróci spokój w domu! Buziaki