reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Ehtele no ja właśnie też mam niskie ciśnienie, więc czasem bez tej kawki cięzko... ale ja piję rozpuszczałkę, czasem w kawiarni latte

reklama
ciamajdka błagam.... ja też czytałam opowieści z porodówek majówek i za sprawą autosugestii zaraz mnie zaczął pobolewać brzuszek ;) mam nadzieję że i tym się czymś zasugerowałaś, pospaceruj po domku, usiądź, poleż i sama zobaczysz że minie..

dzięki dziewczynki za odp o chodziku, jeśli któraś jeszcze zechce dorzucić swoje 3 grosze to zapraszam :D

aga_natalia życzę Ci żebyś miała chwile nudy po porodzie :D:D

a wracając do tematu czegoś do czytania w szpitalu - ja po prostu wtedy o tym nie myślałam.. na porodówkę pojechałam bez rzeczy i już po wszystkim A. pytał czy mi coś kupić/przywieźć ja twierdziłam że niczego nie potrzebuję... Jakaś zamroczona normalnie była wtedy :D dlatego uprzedzam mamcie - spakujcie sobie, a nóż widelec się przyda i wspomnicie rady starej marulki ;)

Bombusia, m-f22 - hmmm no chyba nic nie poradzimy na ludzkie chamstwo.... możemy tylko zmienić tyle, że kiedy my już nie będziemy w ciąży to będziemy przepuszczać te ciężarne...

Dokładnie, możemy same innym dać przykład i tak wychować swoje dzieci...w szacunku dla kobiet ciężarnych, starszych osób itd...
Bo patrząc na dzisiejszą młodzież pojawia się pytania, Gdzie ich rodzice? i czy w ogóle byli wychowywani...

Ciamajdko tylko spokojnie...połóż się odpocznij i na przyszłość nie czytaj głupot... nospę weź koniecznie i dwie tabletki magnezu I DO ŁÓŻKA!!!!!!!!!!!!!!!

PS. OLEK tak daje czadu, że mój brzuch wygina się na wszystkie strony:p

ja na szczescie mam pobieranie krwi na godziny umawiane wiec nigdy nie mam kolejki :)
ja zastanawwiam sie nad Leżaczek bujaczek regulacja położenia HIT NAJTA (1029148612) - Aukcje internetowe Allegro
ten juz troche droższy FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK POZYTYWKA + KUBUŚ (1031029295) - Aukcje internetowe Allegro ale zastanawiam sie czy potrzebna jest melodyjka? ja i tak nie chce, zeby maluch w tym usypiał. Jak myślicie?

Ciamajdko weź nospe i magnez i się połóż. Zobaczysz jak Ci nie przedzie jedz do szpitala na wyciszenie i blagam nie czxytaj tych pierdół.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zdjęcie-0078.jpgZdjęcie-0080.jpgZdjęcie-0079.jpg

A ja takie cudeńka nakupiłam mojemu małemu "Lilusiowi" tj. 9 par pajacyków-śpioszków, 8 par body, 2 koszulki, kurteczkę, spodnie skarpeteczki malusieńkie, łapki, czapeczkę, zapłaciłam 35,80zł bo policzyłam dziś kasiorkę.
Fajne są te sklepy niech będą jak najdłużej:)

Ciamajdka mało Ci sierpniówek, łazisz jeszcze po innych miesiacach a kysz kobieto klikać tu z nami natychmiast:)nie czytać o złych rzeczach:)

Ostatnia edycja:
Zobacz załącznik 247231Zobacz załącznik 247230Zobacz załącznik 247229

A ja takie cudeńka nakupiłam mojemu małemu "Lilusiowi" tj. 9 par pajacyków-śpioszków, 8 par body, 2 koszulki, kurteczkę, spodnie skarpeteczki malusieńkie, łapki, czapeczkę, zapłaciłam 35,80zł bo policzyłam dziś kasiorkę.
Fajne są te sklepy niech będą jak najdłużej:)

Ciamajdka mało Ci sierpniówek, łazisz jeszcze po innych miesiacach a kysz kobieto klikać tu z nami natychmiast:)nie czytać o złych rzeczach:)

no sliczne :))
mnie sie jeszcze to podoba :) LEŻACZEK/BUJACZEK Sun +PAŁĄK Z ZABAWKAMI 6kol. (1036152749) - Aukcje internetowe Allegro

bombusia WOW.... śliczne te ciuszki... i kurteczkę... zgadzam się - lumpki to mistrzostwo świata :D

Pajka mi się podoba ten Fishera.. chyba taki właśnie będę kupować.

Ehtele niestety dzisiejsza młodzież (hmmm czy my już takie stare jesteśmy;) ) jest czasami przeokropna....nie mają szacunku do niczego, i uważają się za pępki tego świata, wiem coś o tym, bo pracuję min z młodzieżą, oczywiście nie wkładam wszystkich do jednego worka, ale niestety ogół jest jaki jest...
Pajkaa oba leżaczki fajniutkie:)
Bombusia ciuszki oczywiście super, ale patrząc po twoich fotkach, to ty już chyba masz wszystko dla dzidziolka;) ale wiem wiem jak trudno się opanować;) sama staram się ostatnio omijać ciucholandy z daleka, bo jakbym tam wpadała to ..... szkoda gadać:) w tym, albo przyszłym tygodniu wybieram się na wizytę do mojego lekarza i jak mi potwierdzi dziewczynkę to czuję, że zacznie się szaleństwo.....:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry