reklama
marulka
mamcia wieloetatowa
ciamajdka błagam.... ja też czytałam opowieści z porodówek majówek i za sprawą autosugestii zaraz mnie zaczął pobolewać brzuszek mam nadzieję że i tym się czymś zasugerowałaś, pospaceruj po domku, usiądź, poleż i sama zobaczysz że minie..
dzięki dziewczynki za odp o chodziku, jeśli któraś jeszcze zechce dorzucić swoje 3 grosze to zapraszam
aga_natalia życzę Ci żebyś miała chwile nudy po porodzie
a wracając do tematu czegoś do czytania w szpitalu - ja po prostu wtedy o tym nie myślałam.. na porodówkę pojechałam bez rzeczy i już po wszystkim A. pytał czy mi coś kupić/przywieźć ja twierdziłam że niczego nie potrzebuję... Jakaś zamroczona normalnie była wtedy dlatego uprzedzam mamcie - spakujcie sobie, a nóż widelec się przyda i wspomnicie rady starej marulki
dzięki dziewczynki za odp o chodziku, jeśli któraś jeszcze zechce dorzucić swoje 3 grosze to zapraszam
aga_natalia życzę Ci żebyś miała chwile nudy po porodzie
a wracając do tematu czegoś do czytania w szpitalu - ja po prostu wtedy o tym nie myślałam.. na porodówkę pojechałam bez rzeczy i już po wszystkim A. pytał czy mi coś kupić/przywieźć ja twierdziłam że niczego nie potrzebuję... Jakaś zamroczona normalnie była wtedy dlatego uprzedzam mamcie - spakujcie sobie, a nóż widelec się przyda i wspomnicie rady starej marulki
Bombusia, m-f22 - hmmm no chyba nic nie poradzimy na ludzkie chamstwo.... możemy tylko zmienić tyle, że kiedy my już nie będziemy w ciąży to będziemy przepuszczać te ciężarne...
Dokładnie, możemy same innym dać przykład i tak wychować swoje dzieci...w szacunku dla kobiet ciężarnych, starszych osób itd...
Bo patrząc na dzisiejszą młodzież pojawia się pytania, Gdzie ich rodzice? i czy w ogóle byli wychowywani...
Ciamajdko tylko spokojnie...połóż się odpocznij i na przyszłość nie czytaj głupot... nospę weź koniecznie i dwie tabletki magnezu I DO ŁÓŻKA!!!!!!!!!!!!!!!
PS. OLEK tak daje czadu, że mój brzuch wygina się na wszystkie strony
R
RiSiA
Gość
ja na szczescie mam pobieranie krwi na godziny umawiane wiec nigdy nie mam kolejki
ja zastanawwiam sie nad Leżaczek bujaczek regulacja położenia HIT NAJTA (1029148612) - Aukcje internetowe Allegro
ten juz troche droższy FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK POZYTYWKA + KUBUŚ (1031029295) - Aukcje internetowe Allegro ale zastanawiam sie czy potrzebna jest melodyjka? ja i tak nie chce, zeby maluch w tym usypiał. Jak myślicie?
Ciamajdko weź nospe i magnez i się połóż. Zobaczysz jak Ci nie przedzie jedz do szpitala na wyciszenie i blagam nie czxytaj tych pierdół.
ja zastanawwiam sie nad Leżaczek bujaczek regulacja położenia HIT NAJTA (1029148612) - Aukcje internetowe Allegro
ten juz troche droższy FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK POZYTYWKA + KUBUŚ (1031029295) - Aukcje internetowe Allegro ale zastanawiam sie czy potrzebna jest melodyjka? ja i tak nie chce, zeby maluch w tym usypiał. Jak myślicie?
Ciamajdko weź nospe i magnez i się połóż. Zobaczysz jak Ci nie przedzie jedz do szpitala na wyciszenie i blagam nie czxytaj tych pierdół.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bombusia
Fanka BB :)
A ja takie cudeńka nakupiłam mojemu małemu "Lilusiowi" tj. 9 par pajacyków-śpioszków, 8 par body, 2 koszulki, kurteczkę, spodnie skarpeteczki malusieńkie, łapki, czapeczkę, zapłaciłam 35,80zł bo policzyłam dziś kasiorkę.
Fajne są te sklepy niech będą jak najdłużej
Ciamajdka mało Ci sierpniówek, łazisz jeszcze po innych miesiacach a kysz kobieto klikać tu z nami natychmiastnie czytać o złych rzeczach
Ostatnia edycja:
R
RiSiA
Gość
Zobacz załącznik 247231Zobacz załącznik 247230Zobacz załącznik 247229
A ja takie cudeńka nakupiłam mojemu małemu "Lilusiowi" tj. 9 par pajacyków-śpioszków, 8 par body, 2 koszulki, kurteczkę, spodnie skarpeteczki malusieńkie, łapki, czapeczkę, zapłaciłam 35,80zł bo policzyłam dziś kasiorkę.
Fajne są te sklepy niech będą jak najdłużej
Ciamajdka mało Ci sierpniówek, łazisz jeszcze po innych miesiacach a kysz kobieto klikać tu z nami natychmiastnie czytać o złych rzeczach
no sliczne )
mnie sie jeszcze to podoba LEŻACZEK/BUJACZEK Sun +PAŁĄK Z ZABAWKAMI 6kol. (1036152749) - Aukcje internetowe Allegro
marulka
mamcia wieloetatowa
bombusia WOW.... śliczne te ciuszki... i kurteczkę... zgadzam się - lumpki to mistrzostwo świata
Pajka mi się podoba ten Fishera.. chyba taki właśnie będę kupować.
Pajka mi się podoba ten Fishera.. chyba taki właśnie będę kupować.
Ola_
Fanka BB :)
Ehtele niestety dzisiejsza młodzież (hmmm czy my już takie stare jesteśmy ) jest czasami przeokropna....nie mają szacunku do niczego, i uważają się za pępki tego świata, wiem coś o tym, bo pracuję min z młodzieżą, oczywiście nie wkładam wszystkich do jednego worka, ale niestety ogół jest jaki jest...
Pajkaa oba leżaczki fajniutkie
Bombusia ciuszki oczywiście super, ale patrząc po twoich fotkach, to ty już chyba masz wszystko dla dzidziolka ale wiem wiem jak trudno się opanować sama staram się ostatnio omijać ciucholandy z daleka, bo jakbym tam wpadała to ..... szkoda gadać w tym, albo przyszłym tygodniu wybieram się na wizytę do mojego lekarza i jak mi potwierdzi dziewczynkę to czuję, że zacznie się szaleństwo.....
Pajkaa oba leżaczki fajniutkie
Bombusia ciuszki oczywiście super, ale patrząc po twoich fotkach, to ty już chyba masz wszystko dla dzidziolka ale wiem wiem jak trudno się opanować sama staram się ostatnio omijać ciucholandy z daleka, bo jakbym tam wpadała to ..... szkoda gadać w tym, albo przyszłym tygodniu wybieram się na wizytę do mojego lekarza i jak mi potwierdzi dziewczynkę to czuję, że zacznie się szaleństwo.....
Ostatnia edycja:
reklama