reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Ehtele no ja właśnie też mam niskie ciśnienie, więc czasem bez tej kawki cięzko... ale ja piję rozpuszczałkę, czasem w kawiarni latte

reklama
ciamajdka błagam.... ja też czytałam opowieści z porodówek majówek i za sprawą autosugestii zaraz mnie zaczął pobolewać brzuszek ;) mam nadzieję że i tym się czymś zasugerowałaś, pospaceruj po domku, usiądź, poleż i sama zobaczysz że minie..

dzięki dziewczynki za odp o chodziku, jeśli któraś jeszcze zechce dorzucić swoje 3 grosze to zapraszam :D

aga_natalia życzę Ci żebyś miała chwile nudy po porodzie :D:D

a wracając do tematu czegoś do czytania w szpitalu - ja po prostu wtedy o tym nie myślałam.. na porodówkę pojechałam bez rzeczy i już po wszystkim A. pytał czy mi coś kupić/przywieźć ja twierdziłam że niczego nie potrzebuję... Jakaś zamroczona normalnie była wtedy :D dlatego uprzedzam mamcie - spakujcie sobie, a nóż widelec się przyda i wspomnicie rady starej marulki ;)

Bombusia, m-f22 - hmmm no chyba nic nie poradzimy na ludzkie chamstwo.... możemy tylko zmienić tyle, że kiedy my już nie będziemy w ciąży to będziemy przepuszczać te ciężarne...

Dokładnie, możemy same innym dać przykład i tak wychować swoje dzieci...w szacunku dla kobiet ciężarnych, starszych osób itd...
Bo patrząc na dzisiejszą młodzież pojawia się pytania, Gdzie ich rodzice? i czy w ogóle byli wychowywani...

Ciamajdko tylko spokojnie...połóż się odpocznij i na przyszłość nie czytaj głupot... nospę weź koniecznie i dwie tabletki magnezu I DO ŁÓŻKA!!!!!!!!!!!!!!!

PS. OLEK tak daje czadu, że mój brzuch wygina się na wszystkie strony:p

ja na szczescie mam pobieranie krwi na godziny umawiane wiec nigdy nie mam kolejki :)
ja zastanawwiam sie nad Leżaczek bujaczek regulacja położenia HIT NAJTA (1029148612) - Aukcje internetowe Allegro
ten juz troche droższy FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK POZYTYWKA + KUBUŚ (1031029295) - Aukcje internetowe Allegro ale zastanawiam sie czy potrzebna jest melodyjka? ja i tak nie chce, zeby maluch w tym usypiał. Jak myślicie?

Ciamajdko weź nospe i magnez i się połóż. Zobaczysz jak Ci nie przedzie jedz do szpitala na wyciszenie i blagam nie czxytaj tych pierdół.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zdjęcie-0078.jpgZdjęcie-0080.jpgZdjęcie-0079.jpg

A ja takie cudeńka nakupiłam mojemu małemu "Lilusiowi" tj. 9 par pajacyków-śpioszków, 8 par body, 2 koszulki, kurteczkę, spodnie skarpeteczki malusieńkie, łapki, czapeczkę, zapłaciłam 35,80zł bo policzyłam dziś kasiorkę.
Fajne są te sklepy niech będą jak najdłużej:)

Ciamajdka mało Ci sierpniówek, łazisz jeszcze po innych miesiacach a kysz kobieto klikać tu z nami natychmiast:)nie czytać o złych rzeczach:)

Ostatnia edycja:
Zobacz załącznik 247231Zobacz załącznik 247230Zobacz załącznik 247229

A ja takie cudeńka nakupiłam mojemu małemu "Lilusiowi" tj. 9 par pajacyków-śpioszków, 8 par body, 2 koszulki, kurteczkę, spodnie skarpeteczki malusieńkie, łapki, czapeczkę, zapłaciłam 35,80zł bo policzyłam dziś kasiorkę.
Fajne są te sklepy niech będą jak najdłużej:)

Ciamajdka mało Ci sierpniówek, łazisz jeszcze po innych miesiacach a kysz kobieto klikać tu z nami natychmiast:)nie czytać o złych rzeczach:)

no sliczne :))
mnie sie jeszcze to podoba :) LEŻACZEK/BUJACZEK Sun +PAŁĄK Z ZABAWKAMI 6kol. (1036152749) - Aukcje internetowe Allegro

bombusia WOW.... śliczne te ciuszki... i kurteczkę... zgadzam się - lumpki to mistrzostwo świata :D

Pajka mi się podoba ten Fishera.. chyba taki właśnie będę kupować.

Ehtele niestety dzisiejsza młodzież (hmmm czy my już takie stare jesteśmy;) ) jest czasami przeokropna....nie mają szacunku do niczego, i uważają się za pępki tego świata, wiem coś o tym, bo pracuję min z młodzieżą, oczywiście nie wkładam wszystkich do jednego worka, ale niestety ogół jest jaki jest...
Pajkaa oba leżaczki fajniutkie:)
Bombusia ciuszki oczywiście super, ale patrząc po twoich fotkach, to ty już chyba masz wszystko dla dzidziolka;) ale wiem wiem jak trudno się opanować;) sama staram się ostatnio omijać ciucholandy z daleka, bo jakbym tam wpadała to ..... szkoda gadać:) w tym, albo przyszłym tygodniu wybieram się na wizytę do mojego lekarza i jak mi potwierdzi dziewczynkę to czuję, że zacznie się szaleństwo.....:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry