Ciamajdka może i to "wykasłanie" resztki zapalenia oskrzeli nie było smaczne ale zapewne pomocne, bo gardzioło Ci sie przynajmiej oczyściło
A co do tej jazdy samochodem to dasz radę, zrób sobie jakiś postój, trochę pochodź i na pewno bedzie dobrze. Chociaż ja ostatnio zauważyłam że jak za długo jadę autkiem to mi brzuch twardnieje i to dosyć często
A czyste gaciory to konieczność
fiuufiuu hehe... ja za miesiąc mam absolutorum a później obronę i też poluję na okazje, bo żal mi wydawać dużo kasy na jedno czy nawet 2 wyjscia :-) Jak coś znajdziesz to daj znac ;-) Chociaż ostatnio nawet stwierdziłam że może wizytowe spodnie kupię to je przynajmniej "wynosze", ale sama nie wiem
Nektarynka też nie lubię takich "odgapiaczy" a niestety moja siostra do takich należy... i ta to ma szczęście bo jako pierwsza urodziła i dała synkowi, a później córeczce na imię tak jak my chcieliśmy dac (tzn te imiona co my zawsze "obstawialiśmy" dla swoich dzieci) ... No ale cóż i takie osoby się zdarzają. A co mnie jeszcze wkurza to takie sytuacje kiedy ja sobie coś nowego kupię to ona leci po to samo, ale na szczęście mamy inną budowę i rzadko udaje się jej dostać to co ja
marulka imię Franuś cudowne jak dla mnie i jak się komuś nie podoba to już jego sprawa :-) ale u nas akurat córcia będzie więc Franka nie bedzie tylko Julka albo Ania :-)
Bombusia moja Maluda też niby ostatnio się obróciła i dawała po bokach a od 2 dni znowu pęcherz obrywa wiec nie wiem co sobie te nasze dzieci myślą... "a co tam... niech się mama pomęczy i ma na co ponarzekać" :-) A ciuszków to chyba sporo nakupiłaś za taką kasiore. Ja się wybieram na spacer po lumpkach w przyszłym tygodniu
monika8112 nie przejmuj się mamą i tymi innymi osobami co chcą nam imiona dla dzieci wybierać. Niech sobie swoje urodzą i wtedy niech decydują. A imię Bartek też fajne i zdrobnić fajnie mozna i nie rozumiem co się mamie nie podoba
Pajkaa Na początku gratuluję udanej wizyty! heheh... gonitwa z położnymi, skąd ja to znam. Moja Maluda też się nigdy nie chce dać "złapać"
A co do męża to co tam... niech sobie na samolociuku też poogląda
No a jak macie zeilone światło to do dzieła
ewelinka2106 nie wierzę w takie głupie przesądy i też nie radzę sobie głowy zawracać :-)