reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Nektarynko, lipa u Ciebie, ja też nie znoszę takich sytuacji...
Co do imienia jednak to chyba lepiej sobie darować :sorry2:
Zanim będziesz nosić w brzuszku córeczkę to może Ci się odmienić upodobanie co do imienia, a bratowa, (a gorzej jak jeszcze brat) będzie Ci to wypominała przez lata :dry: Niestety, kto pierwszy ten lepszy :sorry2: A może nazwie jednak Julia??

Ostatnia edycja:
reklama
Fiuufiuu- ale mi smaka narobiłaś tymi rogalikami :) mniam mniam (jak ja mam teraz 4 godziny w pracy wytrzymać???????)

ola_ abigeil :D:D:D iście słowiańskie :D:D:D

fiuu przypadkiem mam ciasto fr. w lodówie... hmmmmm

polianna może sałata+pomidor+ogórek+cebulka i do tego bagietka z masłem czosnkowym z piekarnika? a może sałatka z selera z ananasem i wędlinką? a może sałatka gyros? jeśli coś Ci odpowiada dam przepisik ;)

czesc
u nas nadal zalane
:-(
zimno leje i wieje

:-(
a nasza chaupka stara popekana i bez fundamentow jest:-(

ost. wieczorami mam słabe skurczyki @ od krzyża w doł do kroku :-( łykam nospe le zmartwiona ciut jestem

czy któraś zaobserwowała zwiekszony śluz? Bo mojego jakby więcej:-(

madziujka u mnie śluz falami - raz mam mokre majtochy, a raz tylko uczucie że mam mokro - ale ogólnie jest go baaaardzo dużo w porównaniu do normy... Lekarz powiedział, że dopóki nie swędzi, nie śmierdzi, nie jest żółty, serowy czy coś w ten deseń to mam się nie martwić.

A z tymi skurczami takimi wyraźnymi to może lepije do doktorka? a jest w nich jakaś powtarzalność? reguła czy tak tylko się zdarza?

Nektarynko... u mnie było jeszcze ciekawiej, bo siostra męża w ogóle nie chciała już mieć drugiego dziecka, tzn co się pytaliśmy to nie, nie, nie - jak się okazało, że jestem w ciąży i uwaga teściów (jej rodziców) skupiła się bardziej na nas, to prosze już jest w ciązy...może to przypadek, ale razem z mężem stwierdziliśmy, że jednak nie, tym bardziej, że różne sprawy i sytuacje były juz wcześniej podobne... na początku było to dla nas przykre, ale nie można być egoistą, niech się wszyscy cieszą:)

Marulko juz gadalam dokowi..mowi ze jesli nie boli bardzo i nie ma regularnosci to oki..mowil ze jestem po CC i moge wszystko bardziej odczuwac..ale wiesz martwi jednak...wizyte mam we wtorek znow mu powiem przy okazji zapytam o wymaz.
WIesz tonie twardnienia te co zwykle p ocałym brzuszku w róznych miejscach chwilowe tylko ewidentny skurcz @ zobacze dzis czy znow sie powtorzy...

madziujka to w takim układzie, jeśli czujesz wyraźne skurcze to nawet dla własnej pewności lepiej zadzwoń do lekarza.... ja wiem, że takie coś martwi bo w poprzedniej ciązy też miałam przypadki i zawsze konsultowałam.

wiem wiem...
jak zmow sie pojawi napewno zadzwonie lub nawet wizyte przesune

ostatio dużo jem róznych rzeczy i gazuje mnie ..może tez od tego? nie wiem juz sama..w każdym bądź razie ciężko ze schylaniem się..mąż musi kąpać córke bo dla mnie to pewne stwardnienie jak sie wyprostuje

jeszcze do łazienki mam schody wysokie wiec sie nalatam
a mąż mamiwyjechac teraz 3 razy w tym raz na 5 dni i 2 na 3:-( jak se dam rady nie wiem

reklama
Hej hej
Ja mam dziś taki dzień że też nic mi się nie chce... :-(nawet do sklepu iść, a tu smaka mam na coś dobrego (zwłaszcza po obejrzeniu jak się robi rogaliki z czekoladą - dzięki fiuufiuu;-)) A lodówka pustkami zaczyna świecić.
Co do skurczy to mam ten sam sposób co Nektarynka - faktycznie działa:tak: bo wcześniej jak mnie złapał porządny skurcz to 2 dni kulałam a teraz jak tylko czuję że łapie to szybko palce do siebie i jest oki.
Zupełnie nie wiem co ze sobą dziś zrobić - jest sporo rzeczy za które powinnam się zabrać ale jakoś dziś kompletnie nie potrafię:baffled:

Do góry