reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Pajeczko powodzenia!!!

Bogusia twardzielka jesteś:) Oby deszcz do Ciebie nie dotarł, bo u mnie właśnie jak lunęło, to nie da się wyjść-oberwanie chmury normalnie…

Ehtele sukienka cudna, lubię takie romantyczne trochę retro… Nawet mam do niej buty…:) Dobrze, że mam już strój na ten chrzest (na którym nie wiadomo, czy będę:)), bo chyba bym ją zamówiła…:) Materiał… hmmm… podotykać nie możemy…ale to bebefield, więc chyba nie powinna być chińskosztuczna… A co do pocenia i plam-może nie będzie widać, bo kolorek jasny? Nie wiem…

reklama
Ehtele śliczna sukienka, mnie się podoba, a materiał ....nie mam pojęcia słonko:baffled:
Małgonia no widzisz tak jest, że jak się człowiek forsuje to brzuch twardnieje i łapią skurcze, uwazaj dziewczynko na siebie:tak:

A ja zapomniałam Wam napisać moją ważną informację:baffled::nerd::dry::shocked2:
Wczoraj mój kochany pierworodny synuś mówi do mnie tak :" MAMUŃ PUPA CI UROSŁA":szok::szok::szok::szok::szok::szok:, poprostu mnie zastrzelił, jak zobaczył moją nietegą minę to oczywiście zaczął się śmiać i żartować, ze to ciąża itd. ale co za tupet, myślałm, ze padnę, dół jest do tej pory we mnie:baffled::baffled:!!!!!Ratunku!!!
A on teraz taki szczupły sie zrobił ważniaczek no....!!!!!!!
I co z tego, ze mój M mi słówka na temat 10 kg na+ nie powiedział, jak syneczek mamusi mnie DOBIŁ buuuuu:( musiałam się wyżalić!!!!!!

ehtele sukienka wygląda ślicznie, ale martwi mnie dekolt - to znaczy spójrz jak na zdjęciu wygląda biust tej kobiety... ja bym wolała żeby był dekolt głębszy bo nie lubię jak mam takie... piersi jak gluty... wiem - brzmi to absurdalnie i może to kwestia biustonosza ale może gdzieś w sklepie znajdziesz bluzke z podobnym wykończenie i zobacz jak będzie się układać twój biust w takich marszczeniach z tak płytkim dekoltem...

jej dziewczyny mój sen na prawdę nie świadczy o sympatiach politycznych - zdecydowanie taka wizja to dla mnie koszmar... Pajka raczej wyobraź sobie że ja jestem ogromnie anty ;);)

bombusia absolutnie się nie dołuj... nastolatki bywają subtelni jak ruskie czołgi... myślał, że zażartował, a ty się biedulko martwisz... na pewno masz pupkę jak osiemnastka - a nawet jeśli masz centymetr więcej to przecież jak na chudej dupci trzymałaby się cała ciążowa reszta? (ja tak sobie tłumaczę bo też bym zwariowała) :D

Ostatnia edycja:
Witam i ja w ten piękny dzień :):):),

Kasia2506 współczuję z tą glukozą .. a tak w ogóle to chyba już czas na L4..
Ehtele sukienka ciekawa, tylko tak jak pisały dziewczyny materiał trochę sztucznawy.. ale wziąwszy pod uwagę, że ma lać do sierpnia.. to raczej się nie spocisz :)
Monika trzymam kciuki, żeby obyło się bez kolejnej operacji.
Fiuufiuu eehh... dlaczego u nas tak ciemno jak ... :) a co do nocy muzeów to gratuluję kondycji.
Ciamajdka za prąd to już nie wiedzą ile sobie liczyć...

A tak ogólnie to gratuluję udanych wizyt (szkoda, że to nie ja przytyłam jedynie 3,5 kg :))... a co do staników do karmienia to warto zwrócić uwagę na co są zapinane "klapy", bo jak na takie "s" (nie wiem, czy wiecie o co chodzi) to proponuję sobie darować, bo zapięcie takiego stanika doprowadzało mnie do szału ...

malagonia wyobrażam sobie mamcię w 7 miesiącu trulająca się na trawie :D:D:D:D na takiej mokrej trawie jaką mamy :D:D:D nie prezentuje sie to zbyt ciekawie ;) a tak poważnie mówiąc, mi się wydaje że to dobrze jest być aktywnym... jeśli tylko nasz stan na to pozwala to warto nie toczyć się, tylko iść energicznym krokiem ;)

Bombusiu ;- ) Ależ się tym nie przejmuj, ;) W sumie zabrzmiało dośc zabawnie.
Pajko - sukienka niby ładna ale ja chyba wybrałabym inny kolor i dekolt - bardziej wycięty.

Poradźcie kobietki co mogę przygotować na szybko z okazji imienin poza słodkim? "Impreza" potrwa krótko i będzie tylko siostra i rodzice,ale i tak się zastanawiam... NI postawię przecież samych ciastek,nie?

hej wszystkim ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ja zas dzis juz od 6 .00 na naogach bo pojechalam na badania ... w powrotnej drodze wstapilam do szpitala aby zobaczyc liste jaka trzeba miec do porodu... tylko niestety niewzielam kartki ani dlugopisu tak wiec bede mosiala jeszcze innego dnia sie wybrac.... a tak czuje sie nawt dobrze tylko pogoda znow jest dobijajaca ciagle pochmurno nie ciecrpie takiej pogody bo wtedy ciagle chce mi sie spac....:no: ale jakos dzionek pedze miedzy 12-13 spotkam sie z kolezanka i pochodzimy po sklepach moze co kupie ??????????? ogolem musze sie rozejrzec za szafa bo nadal niekupilam a juz niewiem gdzie ciuszki chowac...

Ewelinka2106- nie patrz co mowi tesciowa to wy podejmujecie decyzje wkoncu jestescie rodzicami jak taka madra to czemu swoje dziecko tak nie nazwala

Pajkaa- powodzenia na wizycie:-)

Bombusia- udanych zakopow może coś upolujesz a wiec jesli tak to nam pokaż !!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)

oki dziewczyny życze wam milusiego dnia jak cos to tym czasem:tak:

Ehtele śliczna sukienka, mnie się podoba, a materiał ....nie mam pojęcia słonko:baffled:
Małgonia no widzisz tak jest, że jak się człowiek forsuje to brzuch twardnieje i łapią skurcze, uwazaj dziewczynko na siebie:tak:

A ja zapomniałam Wam napisać moją ważną informację:baffled::nerd::dry::shocked2:
Wczoraj mój kochany pierworodny synuś mówi do mnie tak :" MAMUŃ PUPA CI UROSŁA":szok::szok::szok::szok::szok::szok:, poprostu mnie zastrzelił, jak zobaczył moją nietegą minę to oczywiście zaczął się śmiać i żartować, ze to ciąża itd. ale co za tupet, myślałm, ze padnę, dół jest do tej pory we mnie:baffled::baffled:!!!!!Ratunku!!!
A on teraz taki szczupły sie zrobił ważniaczek no....!!!!!!!
I co z tego, ze mój M mi słówka na temat 10 kg na+ nie powiedział, jak syneczek mamusi mnie DOBIŁ buuuuu:( musiałam się wyżalić!!!!!!

Bombusiu tacy juz są faceci niestety najpierw mówią a potem myślą. Moj tez cos chlapnie np brzuchacz albo mowi do mnie "o jaki masz wielgachny bebzon" a ja mu to dzięki Tobie :p

ehtele sukienka wygląda ślicznie, ale martwi mnie dekolt - to znaczy spójrz jak na zdjęciu wygląda biust tej kobiety... ja bym wolała żeby był dekolt głębszy bo nie lubię jak mam takie... piersi jak gluty... wiem - brzmi to absurdalnie i może to kwestia biustonosza ale może gdzieś w sklepie znajdziesz bluzke z podobnym wykończenie i zobacz jak będzie się układać twój biust w takich marszczeniach z tak płytkim dekoltem...

jej dziewczyny mój sen na prawdę nie świadczy o sympatiach politycznych - zdecydowanie taka wizja to dla mnie koszmar... Pajka raczej wyobraź sobie że ja jestem ogromnie anty ;);)

bombusia absolutnie się nie dołuj... nastolatki bywają subtelni jak ruskie czołgi... myślał, że zażartował, a ty się biedulko martwisz... na pewno masz pupkę jak osiemnastka - a nawet jeśli masz centymetr więcej to przecież jak na chudej dupci trzymałaby się cała ciążowa reszta? (ja tak sobie tłumaczę bo też bym zwariowała) :D

ależ zorientowałam się Slońce, zę Ty nie za Pisem wiec dlatego sie smieje :p że w reklamach antypis będę wyszukiwąła :p

Bombusiu ;- ) Ależ się tym nie przejmuj, ;) W sumie zabrzmiało dośc zabawnie.
Pajko - sukienka niby ładna ale ja chyba wybrałabym inny kolor i dekolt - bardziej wycięty.

Poradźcie kobietki co mogę przygotować na szybko z okazji imienin poza słodkim? "Impreza" potrwa krótko i będzie tylko siostra i rodzice,ale i tak się zastanawiam... NI postawię przecież samych ciastek,nie?

Polianno :) sukienka Ehtele :)
co do szybkiego dania chcesz na ciepło czy zimno?

reklama
Black opal generalnie nie mam siły na chodzenie po sklepach...byłam wczoraj i się tylko niepotrzebnie zdołowałam...więc kupię na necie a do 30 dni można zwrócić...więc dlatego kupię przez neta i mam nadzieję, że trafię...jak nie trafię to zwrócę:)

co do pocenia się do nie mam z tym problemu (chyba nigdy się nie spociłam - dziwne - )...zresztą żadnych konkretniejszych tańców u mnie i tak nie będzie...

kolor hmmm lubię intensywne kolory, ale tylko tę znalazłam z zakrytymi ramionami i jest opcja krem albo czerń...a myślę o dodatkach czerwonych (korale i buty) więc mogłoby być ok...muszę to przemyśleć...

dziękuję Wam za rady:)

Do góry