Hej sierpnióweczki
U mnie na szczęście przestało mocno padać, ale oczywiście jest brzydko strasznie buro i ponuro... no ale coż, pozostaje nam czekać aż słoneczko się przebije
Kasikz powodzenia na wizycie
! Na pewno wszystko będzie dobrze
Alaa za ciebie również 3mam kciuki!
Ehtele sukieneczka bardzo ale to bardzo ładna, klasyczna elegancka z klasą. Lubię tego typu sukienki. Jesli kolor dla ciebie zbyt blady, to mozesz nadrobić jakimiś dodatkami i będzie super. Na pewno będziesz wyglądać pięknie, mogę sobie ciebie wyobrazić w tej kreacji
a z sukienek które podała
FIU myślę, że najardziej odpowiednia jest ta z satyny, oczywiście wszystkie są piekne, tylko, że te z elastanem tak dziwnie na tyłu się opierają
Pajeczko,
Wuzelek też rozmyślam już o staniku dla karmiących, mam dosyć duży biust a teraz w ciaży to już w ogóle zaszalał z rośnięciem; 90 E:/ Boję się, że później będzie jeszcze większy. Myślę, że jeśli chodzi o obwód dobrym rozwiązaniem będzie ta przedłużka (haftka), a miseczka jak dla mnie niestety nie może być zbyt miękka, musza być fiszbiny, bo duży biust ma pewne wymagania...
Bombusia... no to syn cię skomentował..hihi ale nie martw się, ja ostatnio tez się pytam męża czy ogólnie przytyłam (bo dużo osób mówi mi, że prawie nic po mnie nie widać) - na co mój maż, że tyłeczek mi trochę urósł....no cóż.... będziemy później walczyć o powrót do starej formy
Polianna jeśli chcesz coś szybkiego, fajnego to polecam np. małe kanapeczki (zamiast chlebka możesz użyć małe sucharki 2cm na 2cm - są np. w biedronce) i przyozdobić je różnymi smakołykami, szynka, serkiem białym,zółtym, ogórkiem, pomidorkiem, oliwką itp itp to już twoja inwencja twórcza
Możesz zrobić np. sałatkę grecką, też robi się szybko a jest pyszna
Ostatnio pisałyście o imionach, o tym jak teściowym się nie podobają i próbują je zmienić. My ostatnio rodzinnie nieźle się uśmialiśmy, bo moja mama kręciła nosem na nasze propozycje imion, np. Blanka. Po czym powiedziała, że jej się podoba Abigeil na co my z mężem parskneliśmy śmiechem - a ja niewiele myśląc powiedziałm - że trzeba było tak swoje dzieci nazwa;lol
Myslę, że nie ma co sie za bardzo stresować wyborem imienia, bo ostateczny wybór i tak należy do nas, a nawet jeśli mamie, teściowej na poczatku się nie będzie podobać - to i tak pożniej będzie ukochany Igor itp itp