reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

spróbuj koniecznie bo jest na prawdę pychotka...

przypomniałam sobie jeszcze mój sen - śniło mi się że chodziłam znów do liceum i nie miałam odrobionego zadania domowego z j. niemieckiego :p a na domiar złego moje zdjęcie bez retuszu i make-upu zostało opublikowane w newsweeku jako jakaśtam reklama dla PiS-u w wyborach :D:D:D to dopiero koszmar co?
Ogólnie jakaś dziwna noc dziś była... Olek przyszedł do nas nad ranem i usiadł na łóżku, zaraz pobiegł z powrotem do siebie i przyniósł sobie krzesełko od stoliczka, usiadł pupą, głowę położył na boczku łóżka i spał tak... A. chciał go wziąć pod kołdrę to krzyczał "nieces!!!! sesełko!!!!" no to go tak zostawił....

reklama
Witajcie brrrr:baffled:

Pogoda znowu okropna...i tak podobno być...do końca tygodnia:wściekła/y: Przecież jak tego nie wytrzymam:no:

kasikz oby szyjka się trzymała...:-D powodzenia. A historia z kaczuszkami na prawdę urocza...

Alaa i co mąż się złościł, że musiał kolejny raz do apteki lecieć???;-) Ale godzisz się na ugodę, jakąś inną cenę? Czy ogólnie on zwraca Ci pieniądze?

Pajkaa jeszcze raz powodzenia na dzisiejszej wizycie:-D i jeśli mogę się wtrącić do staniczków to tu masz ten alles co Kasia pisała...ja się decyduję
_____Biustonosz do KARMIENIA - ALLES Mama NEW 80 E (1026976245) - Aukcje internetowe Allegro
Co do bezszwowych, które polecała Aga Natalia to jestem przeciwna, bo to takie worki...ja muszę mieć fiszbiny żeby piersi jakoś wyglądały:-p

starlet świetna uwaga!!!!!!!!!!!!!!! Ja zupełnie o tym bym nie pomyślała i kupiłabym stanik z obwodem pod biustem 80!!!! Kochana bardzo dziękuję:-D:-D:-D Na prawdę niezastąpiona jesteś:-):-):-)

Bombusia udanych łowów:-D:-D Tylko pamiętaj, że masz się oszczędzać...więc uważaj na siebie...

marulka no ja już zaczynałam się martwić się o Ciebie:-):-) No jakiego kochanego Ty masz męża...naleśniczki Ci zrobił mniam, mniam:-D

Witam się w ten piękny wtorkowy mokry poranek znowu leje masakra dobrze, ze mąż jest po nocce to przynajmniej mnie zawiezie do lekarza.

Pajka to przez brzuszek obwod sie zwieksza. Ja nawet nie zawracam sobie glowy kupowaniem teraz nowego stanika z wiekszym obwodem bo szkoda kasy na kilka miesiecy - nadal nosze swoje z obwodem 75 tylko zapinam sie na 1 haftke a nie na ostatnia.
Jak urodzisz to zgubisz brzuszek i znowu bedziesz miala swoj obwod standardowy - przynajmniej u mnie tak bylo, takze ja kupowalam do karmienia standardowy obwod tylko radzilabym wieksza miseczke.

Mnie wczoraj obudzil moj pierwszy w tej ciazy skurcz lydki. Do dzisiaj mnie boli :eek:
Jesli chodzi o wage to mam ok. 7kg na plusie. Ostatnio 1 kg schudlam. Musze sie znowu zwazyc, bo diabetolog bedzie sie mnie pytac na wizycie o wage.

ja mam ten problem, ze pod biustem strasznie mnie obciera już rozmiar 85 i bede musiała chyba kupić jeden stanik na 90 bo inaczej skończy się to obdarciem do krwi :( i minus mój jest jeszcze taki, ze jak mam za ciasny stanik to zaczynam się dusić :( więc chyba nie ominie mnie kupno stanika, ale moze w marketach bedą jakieś tanie.

spróbuj koniecznie bo jest na prawdę pychotka...

przypomniałam sobie jeszcze mój sen - śniło mi się że chodziłam znów do liceum i nie miałam odrobionego zadania domowego z j. niemieckiego :p a na domiar złego moje zdjęcie bez retuszu i make-upu zostało opublikowane w newsweeku jako jakaśtam reklama dla PiS-u w wyborach :D:D:D to dopiero koszmar co?
Ogólnie jakaś dziwna noc dziś była... Olek przyszedł do nas nad ranem i usiadł na łóżku, zaraz pobiegł z powrotem do siebie i przyniósł sobie krzesełko od stoliczka, usiadł pupą, głowę położył na boczku łóżka i spał tak... A. chciał go wziąć pod kołdrę to krzyczał "nieces!!!! sesełko!!!!" no to go tak zostawił....

no nie teraz co bede widziała ludzi z PISu to bedzie mi sie kojarzylo z Tobą ;P

ja mam nadzieje, ze dzisiaj lekarka powie, sze wsio jest dobrze, ze mozemy przytulaski. Moj mąż wrócil dzisiaj z nocki i mu sie zachcialo :p no i mnie obudził , nawet nie mialam siły protestować :pP

Witam się w ten "piękny":no: "słoneczny" :no:dzień :wściekła/y:

Oczywiście pogoda bez zmian choć na razie nie pada, ale jest szaro, zimno i beznadziejnie .... ech
A ja dzisiaj wstałam o 7 rano pierwsze co porządki, skończyłam o 8.30 później szybki prysznic, wizyta w laboratorium (musiałam zrobić posiew moczu) teraz BB i śniadanko,a za pół godziny muszę wychodzić bo mam szkołę rodzenia na 11, a do Niej jadę godzinę :-( Później umówione spotkanie z koleżanką (przygotowała mi ciuszki po swoim synku unisex) więc do domu wrócę późnym popołudniem,a może wieczorem. Wczoraj też cały dzień poza domkiem i sen do 7, a podobno na L4 miało mi się nudzić :confused::confused::confused:

Życzę wszystkim miłego dnia :-)

witam z rana!
u mnie jeszcze nie pada , ale ogólnie jest pochmurno.
ja już od rana pościele przebrałam ,pralkę wstawiłam pokój posprzątałam a tu jeszcze 10 nie ma:)
dziś znów wycieczka do mamy:) i jakieś zakupy muszę zaliczyć bo w lodówce pingwin:)

wizytującym życzę powodzenia!
marulka
mam nadzieję że nie jesteś zwolenniczką PiS?
bombusia udanych łowów , ja może też dziś jakiś lumpek zaliczę:)

Dzień Dobry:)
Paskudnie - dzień jak co dzień.

Jeju, jeju, o jakich smakołykach z rana piszecie...ja dzisiaj mam w planach arbuza i truskawki - mąż wraca po 21, więc obiadu nie robię. Wczoraj wieczorem świadkowa moja przyszła i mieliśmy rodzinne frytkowanie. Córa zjadła 3 frytki i uznała, że straaaaaasznie się objadła i nie jej kaszki na noc:D

Denerwuje się przez siebie samą. Szłam wczoraj po małą do żłobka i zamiast "ciążowym" krokiem, na spokojnie, to ja jak zwykle - rakieta. Przeszłam może 200m i już - twardy brzuch, ciągnie w dół jak kamień, miałam wrażenie, że albo ja upadnę albo brzuch odpadnie. Głupia ja, ale nie umiem inaczej, ciężko się mi przestawić.
A dzisiaj, o ile znowu nie przeforsuję, chcę małą zabrać na zajęcia z angielskiego dla maluszków - tak rekreacyjnie. Niedaleko domu robią w kawiarni dla dzieci 2-4, jeśli się jej spodoba, to wrócimy następnym razem, jeśli nie - zjemy jakieś ciastko. Skoro bieganie po dworze odpada, to trzeba szukać innych rozrywek.

Hejka :-)

Ethele sukienka śliczna. Zakryje ramiona i podkreśli brzuszek :tak:
Ale co do materiału... To będzie to taki lejący materiał, rozciągliwy. Wadą jest to, że jest to sztuczny materiał i jak się mocno pocisz (a w ciąży to częsta dolegliwość) to może być problem - na tym materiale baaardzo możliwe, że będzie widać plamy :baffled:
Poza tym skoro masz takie problemy, że np. Twoje łydki źle się prezentują to lepiej kupić sukienkę przymierzoną wcześniej, a nie w ciemno przez net.

Pajka co do obwodu stanika to polecam Ci coś takiego
Haftka PRZEDŁUŻKA do obwodu biustonosza 3kolory (1044632083) - Aukcje internetowe Allegro
Powinnaś kupić takie cudo w każdej pasmanterii. U mnie w małym miasteczku nie miałam problemów.

Ostatnia edycja:
reklama
Leniwiec zaczął leniwie kopać więc chyba sie obudził przez ranne igraszki :p
a ja mam taki zapał do wszystkiego, ze :szok: nic mi sie nie chce gdyby nie to, ze tesciowa przylazi pewnie bym spała:p

Do góry