Hej kobietki, nie było mnie parę dni, ale jakoś nie miałam ochoty się udzielać, byłam dosyć zajęta, ale oczywiście regularnie was podczytywałam, aby być na bieżąco
Sierpień gratuluję udanej wizyty
fajnie, że dzidziolek zdrowiusienko rośnie, a 9 kg to chyba nie dużo jak na ten tydzień
Pajkaa nie smuć się, wydaje mi się, że jesteś jedną z "przodowniczek" na naszym forum, ale rozumiem twoje odczucia, bo ja też czasami się tak czuję, tzn nikt nie odpowie na posta itp, ale ze swojej strony wiem, że czasem komuś nie odpowiadam, bo po prostu się nie znam i wolę nie pisać bzdur i nie wprowadzać kogoś w bład...mam nadzieję, że już lepiej...
fiuu butki faktycznie musisz wymienić na rozmiar mniejszy
saudades ja też ostatnio pisałam właśnie o tym, że zauwazyłam żyłki na nogach, przeraziło mnie to....bo mimo nadwagi nigdy
Kolumnea u mnie
((( niestety pojawiły się małe rozstępy na brzuszku koło pępka, myślałąm, że tego uniknę, ale one pojawiły się dosłownie w jeden dzień i żadne żele duperele czy oliwki, pilingi nie pomogły... jak ktoś ma mieć... to niestety będzie miał czy tego chce czy nie... tak mi się wydaje...
Martitka gratuluję pięknych zdobyczy
ehhh jak te wszystkie małe rzeczy cieszą
Ehtele z niedzielnymi obiadkami u mnie podobnie, z tym, ze my raczej jezdzimy do moich rodzicow, bo tesciowie mieszkaja troche dalej; obiadki pyszne... ale później ten Kubica... brrr nie cierpię 2 godziny nudy nudy i jeszcze raz nudy.. na szczęscie wczoraj udało się uniknąć, bo pojechalismy z mężem do Opola do znajmego który ma japońską restaracje - polecam wszystkim - jedzonko pychaaaaa - ul. Ozimska 4
))
co do wizyt to ja płacę stosunkowo niedużo bo 80zł za wizytę, narazie chodzę co 4 tygodnie, na początko chodziłam co 3, ale teraz czuję się bardziej bezpiecznie jak czuję ruchy dzieciaczka; podobno pod koniec niektórzy lekarze chcą aby przychodzic nawet co 2 tygodnie!; badania na początku robiłam prywatnie, ale stwierdziałam, że to bez sensu... bo kupę kasy wydawałam, więc idę zawsze po skierowanie na badania do mojej przychodni dzielnicowej i praktycznie wszyskto mam za darmo, a badania są wykonywane w tym samym przyszpitalnym laboratorium...
Ewelinka imię Igor jest moim zdaniem bardzo ciekawe, miałam takie ucznia w zeszłym roku i był to bardzo fajny chłopczyk
kobietki u mnie paskudna pogoda od wczoraj leje i strasznie mnie to denerwuje... nigdy nie denerwował mnie deszcze, ale teraz to mnie po prostu wkurza, ze tak leje i noc i dzien i noc .... brrrrrrrrr
oooo wlasnie kurier przyniósł mi pakę z allegro z rzeczami dla dzidzi więc lecę kochane....
DD