Witajcie w niedzielkę
Milusia - ja tez lew, mam urodziny 11.08. Termin w sumie na 12-13.08. Wiec ciekawe jak to będzie. Choc z ostatniego usg termin mam na 03.08. Ach widze że ty dalej nie odpoczywasz. Nuuuunuuu. A jak robi sie surówke z młodych ogorków/.
Bombusiu - dzięki kochana. jakos musze wytrzymać. Cały czas mam nadzieje że to leżenie to tylko chwilowe
A ja cały czas na kanapie i czekam na jedzonko. Małżon robi polędwiczki w sosoe śmietanowo-musztardowym. Mniam
monika8112- oj tak już jest z tymi naszymi humorkami. ja jakiś czas temu tę popłakałam sie bo nie mialam oc jeść, oczywiscie wg, mnie:-)
ehtele - oj leczo, mój mężul jest specjalistą od leczo, ale jak robi to konkretnie gar jak dla pułki. Co do skurczy to chodzi ci pewnie o B-H , ja czasami mam tak, że twrdnieje mi brzuszek. Jak bylam w spzitalu to codziennie podłaćzali mnie pod ktg i rzeczywiscie te takei mini twardnienia byly widoczne. Ale pani dr powiedziała że to właśnie tylko twardnienia a nie skurcze, wiec wszystko ok. Z tego co wiem póki nie są one częstsze niż 10 razy na dobe to jest ok.
Pajkaa- to juz trzymam kciukasy za nasze wizyty. Oj zgaga, ja własciwie mam cały czas. powoli sie do niej przyzywczajam:-)Nie chce brac reni bo i tak 4x dziennie biore garstke leków.ehtele - oj leczo, mój mężul jest specjalistą od leczo, ale jak robi to konkretnie gar jak dla pułki. Co do skurczy to chodzi ci pewnie o B-H , ja czasami mam tak, że twrdnieje mi brzuszek. Jak bylam w spzitalu to codziennie podłaćzali mnie pod ktg i rzeczywiscie te takei mini twardnienia byly widoczne. Ale pani dr powiedziała że to właśnie tylko twardnienia a nie skurcze, wiec wszystko ok. Z tego co wiem póki nie są one częstsze niż 10 razy na dobe to jest ok.
Milusia - ja tez lew, mam urodziny 11.08. Termin w sumie na 12-13.08. Wiec ciekawe jak to będzie. Choc z ostatniego usg termin mam na 03.08. Ach widze że ty dalej nie odpoczywasz. Nuuuunuuu. A jak robi sie surówke z młodych ogorków/.
Bombusiu - dzięki kochana. jakos musze wytrzymać. Cały czas mam nadzieje że to leżenie to tylko chwilowe
A ja cały czas na kanapie i czekam na jedzonko. Małżon robi polędwiczki w sosoe śmietanowo-musztardowym. Mniam