ja się pytalam wlasnie jaki jest fotel do pedicure czy się wdrapie na niego a pani powiedziala oczywiscie, ze tak wiec chyba zrobie sobie pedicure na lato
wydam 50 zl na siebie i bede miala frajde
nawet moj mąż nie ma nic przeciwko , no jeszcze chce isc na regulacje brwi i henne brwi
Dziewczyny zauważylam jedną rzecz - powiedzcie, czy też takie cos macie - jak zjem no nie wiem 2 buleczki male to po jedzieniu jest wszystko OK, ale po pół godzinie czy godzinie tak mnie mdli i boli żołądek, ze szok. Nie potrafie nic robić, jest mi niedobrze i slabo. Nie wiem czy to przez maluszka, czy zazęly mi sie problemy z żolądkiem
Pajeczko ja nie mam żadnych bóli żołądkowych, nawet jak zjem słodkie z kwaśnym, najwyżej mnie przeczyści hi hi.
Pewnie dzidziuś uciska, musisz jeść malutkie porcyjki i zaobserwować co się dzieje.
Ja dziś słuchałam muzyki przez słuchawki i jedną przystawiłam do brzucha mały tak wywijał, ze hej naprawdę, ostatnio to go czułam tak bardziej w głębi, takie przytłumione te ruchy były, a dziś to pod samą skórą tańcował, pożegnał tatusia do pracy kopniakami,czyżby po mamusi miał być rozrywkowy
?
Kassia181 właśnie co z Twoją siostrą????
Wiecie co Mamuśki musze to napisać. Nie wiem, czy wczoraj oglądałyście wiadomosci na TVP1, było o bilźniaczkach, które urodziły się bodajże w 7 m-cu i nie widzą. Lekrze powiedzieli, ze siatkówka oka rozwija się dopiero w 8 m-cu w brzuszku i im nie zdążyła się prawidłowo rozwinąć,a poza łonem nie chce. I oczywiscie mozna zoperować w Niemczech za 30 tyś. zł jeden dzidziuś, mama płakała zbierają pieniązki, mam nadzieję, ze po tym programie znajdzie się bogata osoba, dla któej taka kwota to pryszcz i zoperują malutkie, ale to musi być już natychmiast ta operacja.
Dlaczego to piszę, abyśmy jak nadłuzej nosiły dzidziolki w brzuchu, po to nosi się 40 tyg. iż natura tak chce i już, więc jak będziecie się brały za wieeelkie porządki, szorowania podłóg i skakania po dachach to róbcie to od 38 tyg. nie wcześniej, bo dzidziuś musi swoje w brzuszku wysiedzieć, aby wszystkie narządy się dobrze rozwinęły.
Wiem, ze każda z nas marzy, aby już tulić swoje szczęście, ale wierzcie mi jeszcze nie raz na rzęsach będziecie chodziły, noc nie noc na baczność alarm będzie Was stawiał i mile wspomnicie okres ciązy.
Mój syn był grzecznym dzieckiem, ale co 3 godz. regularnie się prół na mlenio!!!
To takie tylko moje przemyslenia oczywiście, takie dobre rady "cioci Justynki"
Aha mnie nikt do tej pory nie ustąpił miejca w MPK, wszyscy oglądają krajobrazy za oknem
Kolumnea mnie pępek nie wyszedł w 1 ciązy, teraz też cisza,a brzuch smaruje co drugi dzień i na razie rozstępów nie mam