reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

fiuufiuu tu masz linki...buty za grosze:p

Milanostyle~ex370~camel-beige sandaly rzymianki~39 (1030157669) - Aukcje internetowe Allegro
Milanostyle~ex362~black sandały koraliki ~ 39 (1030199174) - Aukcje internetowe Allegro

Krzyneczko teraz to poleci....a jakiej firmy laktator kupiłaś??:)

Marulka
właśnie nie wiem czemu ale stawiałam u Ciebie na fotografię:) Czuje się u Ciebie artystyczną duszę:)

wsłuchajcie się w słowa....

http://w613.wrzuta.pl/audio/amOiHkTeCdi/sofa_-_ona_movie
niezły klimat

Ostatnia edycja:
reklama
fiuufiuu tu masz linki...buty za grosze:p

Milanostyle~ex370~camel-beige sandaly rzymianki~39 (1030157669) - Aukcje internetowe Allegro
Milanostyle~ex362~black sandały koraliki ~ 39 (1030199174) - Aukcje internetowe Allegro

Krzyneczko teraz to poleci....a jakiej firmy laktator kupiłaś??:)

Marulka
właśnie nie wiem czemu ale stawiałam u Ciebie na fotografię:) Czuje się u Ciebie artystyczną duszę:)

wsłuchajcie się w słowa....

Wrzuta.pl - Sofa - Ona Movie
niezły klimat

mnie sie tam dwie pary podobają :) gdybym juz jednych nie kupiła pewnie zakupilabym 2 pary :p
Milanostyle~ sm2841~red sandały kwiaty~ 37 (1028953508) - Aukcje internetowe Allegro

Kto rano wstaje temu Bozia daje:-)
Zakupy małe lekki zrobione, pranie rozwieszone na balkonie, zupka pomidorowa się gotuje, bedzie z ryżem taka kwaśna, bo mi się baaardzo chce.:happy:
Na zakupach pączki wiedeńskie się do mnie uśmiechały, ale nawet mnie to nie wzruszyło, odwróciłam się do nich plecami:no:żadnych pączków!

Maruśka85 powodzenia na kolokwium:)
Fiuu ja też bym wolała, aby to lato wyjątkowo nie było upalne, po 25 stopni max, bezdeszczowo:tak:
Black mam nadzieję, ze brzunio już nie boli po powodzi, poleżeć trzeba więcej:tak:, swoją drogą niezłą jazdę miałaś, no cóż złośliwość przedmiotów martwych:(:( dobrze, ze są mamusie:)
Ehtele buciki akurat rzeczywiście b. ładne tylko nie choć tak po ulicy jak na zdjęciu hi hi;-);-):rofl2:
Marulka, widzę na suwaczku, ze Twój skarbuś Olek ma 2,5 roku??? No na pewno w to lato nauczysz go siusiu do nocnika,bezapelacyjnie !!!!! jak będzie ciepło spróbuj go puszczać bez majteczek, aż do skutku, wiem, ze bedzie cięzko, szkoda, ze nie wykorzystałaś tamtego lata, ale jesteś bardzo roztropną i znającą sie na rzeczach mamusią i wiem, ze podołasz w to lato:happy::tak:, grunt nie poddawać się i jak to mówi mój M "bądź twarda nie MIĘTKA":rofl2:życzę powodzenia w nauce:)
Pajkaa ja też "używam" garnek, wrzątek itd. zresztą przy Adim wygotowywałam tylko po zakupie, a potem zalewałam wrzątkiem trochę postało i już.

Co do tej styczniówki 2011r. to naprawdę wariatka, psuje tylko atmosferę dziewczynom na forum.

Wszystkim Mamusiom życzę udanych wizyt u lekarzy i czekam na info:-D!!!

Ehtele świetny kawałek, taki inny:):)::)

Ostatnia edycja:
Witajcie
Ja tylko na chwilę wpadłam bo musze zrobić osttanie poprawki do pracy dyplomowej.
Poza tym zaraz koleżanka przychodzi (szok- w końcu raczyła do mnie zadzwonić), a potem u notariusza mamy wizytę.
Ehtele super sandałki i faktycznie bardzo tanie. Ja mam dośc szeroką stopę i boję się trochę kupować na allegro ale myślę, że w końcu zaryzykuję :)

A co do styczniówek to bez komentarza. Ja sobie tak myślę, że może ona ma urojona ciążą :), bo komu by sie chciało tak kłamać

black opal- współczuję podtopienia. Sama miałam niedawno to samo, ale ja byłam lepsza bo wogóle zapomniałam włożyć wężą do wanny.

Witam sierpniówki w słoneczny (wreszcie!) majowy poranek. Dziś mam totalnego lenia. Obudziłam się o 9, potem śniadanko i spowrotem jestem łóżku :) a bałagan naokoło, aż podłóg nie widać. ehhh. jeszcze troszkę poleżę i biorę się do roboty. Jak nic za długo nie robię łapię się na tym, że aż nadto rozpamiętuję byłego w sensie: a mogłam postąpić w ten sposób, a mogłam być od początku bardziej twarda i jakby mu dokopać. Ale nie jest wart żadnej uwagi :)
jeszcze tylko troszkę poleżę... :)
hmmm kiedy te piersi przestaną tak swędzić?
(marudzę jak baba w ciąży)

Zobacz załącznik 244674

Doszły butki...serdecznie polecam...super wygodne, rozmiarówka się zgadza no i ekspres przesyłka...

oto jak prezentują się na moich stópkach:-D

Buciki super!! Sama się rozglądam za jakimiś letnimi i lekkimi i wygodnymi, bo stopy wieczorem mi nieco puchną :(

Co do tego trolla ze styczniówek... Również nie rozumiem po co i na co ludzie zmyślają takie historie i co siedzi w głowach takich osób... Powinien być jakiś paragraf w kodeksie narnym na tego typu "zabawy". Chyba tylko to by tylko niektórych powstrzymało...

Dziewczynki mnie dziś za bardzo nie będzie (może jeszcze później zajrzę, ale na chwilkę), bo mam trochę pracy (ale przyjemnej) – mamy dziś rocznicę ślubu:))) Pozdrawiam gorąco!

Bombusiu niezły numer z tą styczniówką… Ludzie to maja pomysły-ja bym w życiu na coś takiego nie wpadła… (może jestem ograniczona, ale dobrze mi z tym:)) Twarda jesteś z tymi pączkami!:)

Bogusia86 jeszcze kilka lat…:) 14 lat to strasznie głupi wiek…

Sierpień8 nie stresuj się, przecież będziemy trzymać kciuki!:)

Pajkaa no właśnie mam tak samo z kwasem foliowym-w 1. trymestrze w foliku, potem w feminatalu, a za tydzień odstawiam i będę brać tylko DHA z suplementów.

Panienka mówiłam, że na l4 nie będziesz się nudziła:)

Black Opal współczuję akcji z pralką-miałam coś takiego w poprzednim mieszkaniu, na szczęście słuch mam jak nietoperz, więc zalało mi tylko kawałek łazienki. A co do spania na boku –wszystko mnie od tego boli… Lubię spać na boku-ale nie kilka miesięcy na tym samym! Zmieniam więc w nocy kilka razy lewy na prawy i odwrotnie, bo zdrętwiałabym na amen:)

Ehtele po burzy zawsze jest słoneczko:) Cieszę się:) Butki fajowe.

A ja się opycham pączusiami serowymi :-) Ja to nie potrafię sobie odmówić :-p

Czuję się dziś już spoko, nie wychodzę do tzw. miasta tylko siedzę w domku. Jedynie po bułeczki rano wyskoczyłam do sklepu pod blokiem ;-)
A z podłogą nic się nie stało, bo mam płytki w łazience, przedpokoju i kuchni to nic nie zdążyło wsiąknąć, ale gdyby tak do pokoi doleciała woda to byłaby bieda :baffled:
Dobrze, że byłam w domu, bo zdarzało mi się wyskoczyć przy włączonej pralce do sklepu - to byłaby powódź dopiero :szok:

Ethele śliczne te sandałki i faktycznie cena śmieszna :-)

Trzymam kciuki za wizyty :tak:

mnie sie tam dwie pary podobają :) gdybym juz jednych nie kupiła pewnie zakupilabym 2 pary :p
Milanostyle~ sm2841~red sandały kwiaty~ 37 (1028953508) - Aukcje internetowe Allegro

te również były jednym z moich typów...ale wygrała praktyczność:)

A ja się opycham pączusiami serowymi :-) Ja to nie potrafię sobie odmówić :-p

Czuję się dziś już spoko, nie wychodzę do tzw. miasta tylko siedzę w domku. Jedynie po bułeczki rano wyskoczyłam do sklepu pod blokiem ;-)
A z podłogą nic się nie stało, bo mam płytki w łazience, przedpokoju i kuchni to nic nie zdążyło wsiąknąć, ale gdyby tak do pokoi doleciała woda to byłaby bieda :baffled:
Dobrze, że byłam w domu, bo zdarzało mi się wyskoczyć przy włączonej pralce do sklepu - to byłaby powódź dopiero :szok:

Ethele śliczne te sandałki i faktycznie cena śmieszna :-)

Trzymam kciuki za wizyty :tak:

też chce jednego pączusia:p

reklama
Też bym zjadła coś dobrego:-p a dopiero co jogurcik wciągnęłam.
Ostatnio mam ochotę na takie desery z owocami, np. w sobotę dałam się skusić na lody (waniliowe i sorbetowe malinowe), bita śmietana i duuuużo malin:-D ale dobre było, te maliny to za mną chodziły od dłuższego czasu:tak: A ostatnio wciągam serki waniliowe z owocami albo jogurty takie jak fantazja z owocami.
Aż się później "zdziwię" na wadze u gina:no: ale kiedy to takie dobre:-p

Do góry