reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
,

Dzoewczynki mam pytanie czy Wy bierzecie te witaminy z kwasem DHA??

Właśnei sprawdziłam i w moich jest DHA - to feminatal metafolin... a coś nie tak z DHA w tabletkach? bo w sumie to się nad tym nie zastanawialam i wybrałam takie, bo wydawały mi się "wypasione" :)
Bombusiu - ja ot czasem sobie myśle, że dobrze by było gdyby mi wyszedł podwyższony wynik po glukozie - może bym się opamiętała z tymi słodyczami, bo normalnie przeginam!!!

Właśnei sprawdziłam i w moich jest DHA - to feminatal metafolin... a coś nie tak z DHA w tabletkach? bo w sumie to się nad tym nie zastanawialam i wybrałam takie, bo wydawały mi się "wypasione" :)
Bombusiu - ja ot czasem sobie myśle, że dobrze by było gdyby mi wyszedł podwyższony wynik po glukozie - może bym się opamiętała z tymi słodyczami, bo normalnie przeginam!!!

ja nie mam w swoich w ogóle DHA.Dlatego chce zmienic

patrzcie co znalazłam na allegro:p
ŚPIOCHY**DISNEY**NOWE**TANIO (1026031948) - Aukcje internetowe Allegro

a te gdyby nie byly takie małe wzięlabym :p
http://www.allegro.pl/item1028548944_kolorowe_spiochy_dinozaur_klaun_kolorowa_dzidzia.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
fajne te rzeczy wynalazłyście:)
ja wczoraj na lumpku kupiłam małemu jeansy i bojówki, mój mąż śmiał się że niedługo mały będzie miał więcej ciuchów od niego:)
niestety na ciuchach się kończy:( nie mamy kasy na nic konkretnego, mąż pociesza że to ostatni taki miesiąc i że od czerwca ostro do galopu z zakupami, w sklepie stoi upatrzona komoda, a na allegro znalazłam fajne łóżeczko z szufladą i materacem ale niestety muszę się jeszcze powstrzymać:(
coś mi dziś brzuch często twardnieje, a nic nie robie cały dzień poza leżeniem, jutro wizyta to muszę powiedzieć lekarzowi.

Pajkaa ja po pierwszym trymestrze zmieniłam Folik na Feminatal 400 z DHA. Biorę go jeszcze przez tydzień, a od 30 tc przestawiam się na Prenatal DHA (sam), bo we wszystkich suplementach jest kwas foliowy, a pisałam Wam o badaniach odnośnie foliowego po 30 tc-mam astmatyka w rodzinie i nie mam zamiaru narażać dziecka na coś takiego. Jest wiosna, witaminek dostarczę sobie w naturalny sposób, zostanę na samym DHA:) A u mnie na 2. piętrze pachniało dziś przez okna świeżo skoszoną trawą…:)

Kiniusia witamy choć na chwilkę:) Trzymaj się tam i dbaj o siebie!

Monika - odpoczywaj! Mi czasem twardnieje, ale tak jakbym miala wzdęcie - nie wiem, kiedy twardnienie oznacza, że jest cos nie tak. Za to znowu mnie boli w pachwinach, wrrr... ja mam wizytę w czwartek to też nieomieszkam o to spytać.

reklama
Do góry