Bombusia
Fanka BB :)
Alaa wydaje mi się że mozna na zlecenie, jak najbardziej... ja kiedys pracowałam na umowę o prace i druga miałam na zlecenie... więc to nie koliduje.. chyba, że masz w pracy w umowie podpisane jakąś klauzulę o tym, że akurat ta praca którą chcesz podjąć jest formą konkurencji... czy jakoś tak, bo ja tak mam..
Bombusia ale młody chłopak zginął.. gdyby wiedział, że zginie w pracy tego dnia ..
ja leżę cały czas... miała przyjechac moja psiapsióła wieczorem, ale mówie jej "kobitko, ja wyglądam jak osiem nieszczęść, łeb mi peka, że gadac mi się nie chce, do tego nieuczesana (sama na siebie nie mogę patrzeć), nie mająca sił na nic... bleee, brzidka dzieffcynka a Ty chcesz ja oglądać"... zrozumiała
zrobiłam sobie tą inhalacje, ale do michy nalałam tyle olejku, że musiałam postawić w pokoju, żeby pokój owiało, bo jak przyłozyłam twarz i wąchnęłam, to poczułam się jak na jakimś haju... ale cosik lepiej..
Ciamajdko o 15.50 na POL SAT będą wiadomości o tym wypadku widziałam urywki brrrr.
Ja też jak sobie zapodałam tych kropelek eukaliptusowych więcej to jak się sztachnęłam to mi od razu nawet uszy wyzdrowiały hi hi, trzeba po parę kropelek
Alaa wiem, ze można podjąć pracę, musi o tym wiedzieć pracodawca, ale jak pisze Stralet nie moze to kolidować nad opieką nad dzieckiem (pewnie do 4godz. itp.), no chyba że się coś pozmieniało, bo u nas w kraju jak w kalejdoskopie