R
RiSiA
Gość
Pajeczko mówił, mówił. Generalnie chodzi o to, że macica za bardzo reaguje skurczami na dotyk (od środka albo od zewnątrz, czyli albo jak młode kopnie, albo ja pogłaskam za bardzo). Dostałam na to luteinę (2x1), nospę i magnez (1x), i mam sobie odpoczywać, spacerki itd. Powiedział jeszcze, że może taka moja uroda, bo zdiagnozował to już 2 wizyty temu, a szyjka cały czas w porządku, czyli te skurcze niczego nie powodują, ale są. Może to wynikać z wielu przyczyn (z tego, że dzidzia ruchliwa, że ja szczupła, więc mało miejsca, albo "ten typ tak ma"). No więc póki co obserwujemy, i dopóki szyjka w porządku, nie ma powodu do zmartwień i jedziemy dalej
Starlet jesteś, jesteś, daj się skomplementować
Mama Aneta, spokojnie idź po te lody, do Warszawy dojdzie nie wcześniej niż za godzinęKujawsko-pomorskie
![]()
to dobrze, ze nic złego sie nie dzieje to jest najważniejsze.
Ja sie troche obawiałam, bo brałam dupgastpon a on podobno powoduje jakies schorzenie u chłopców i jak sie dowiedziałam,z e bede miała synka to aż zamarłam. Podobno potem trzeba usuwać to operacyjnie.Jest to głowny skutek uboczny tego leku wiec mam troche obawy , szczegolnie,z e do 20 tc go brałam.
milusia - majtki o tyle dobre,że wielgachny podkład chodzi z Tobą ;-) a nie ,że idziesz po oddziale a obok Ciebie podpaska
Zaczynacie mnie zastanawiać z tą glukozą. Nic mi lekarz nie wspominał, w pierwszej ciązy też ni miałam tego testu robionego... Czy można to zrobic prywatnie? Ile to może kosztować?
ale w ogóle nie mialaś glukozy robionej nawet na czczo?
Pajeczko oj to chyba mamy podobnieoj te nasze dzieciochy lubią się wypinać tyłkiem na mamę
![]()
Starlet miejmy nadzieję, ze wszystko wróci do normy, trzymam kciuki
Mama Aneta tak wprowadziliśmy się w piątek i co się działo w domu to szkoda pisaćZ łóżeczka i komódki zrobiliśmy sobie przechowywalnie ciuchów, jedno co udało mi się znaleźć to dwie róźne skarpetki Darka,bo moje gdzieś mi całkowicie zginęły, do zamiast pakować rzeczy do kartonów to mamy w workach na śmieci
i za każdym razem jak ktoś je wyrzuca to sprawdzam czy nie przez przypadek coś mojego
Szkoda pisać.
No ale szafę sobie zabudujemy gdzieś dopiero za miesiącna razie pozostaje grzebanie w workach
![]()
Chyba tak