reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Pajeczko płaci się raz za wysyłkę kurierem (13 albo 16 zł, jeśli są większe gabarytowo rzeczy-wanienka, stojak albo przewijak), dlatego lepiej pozbierać trochę rzeczy (ja za pierwszym razem zamówiłam z 9 aukcji, teraz z 8, nie mogłam tego połączyć, bo już mi kasy nie starczyło...). Stojaka do wanienki nie kupowałam, bo mam olbrzymi blat w kuchni, gdzie zmieszczę wanienkę, przewijak i co tylko będę chciała, więc po prostu nie potrzebuję.

reklama
Pajeczko płaci się raz za wysyłkę kurierem (13 albo 16 zł, jeśli są większe gabarytowo rzeczy-wanienka, stojak albo przewijak), dlatego lepiej pozbierać trochę rzeczy (ja za pierwszym razem zamówiłam z 9 aukcji, teraz z 8, nie mogłam tego połączyć, bo już mi kasy nie starczyło...). Stojaka do wanienki nie kupowałam, bo mam olbrzymi blat w kuchni, gdzie zmieszczę wanienkę, przewijak i co tylko będę chciała, więc po prostu nie potrzebuję.

Kurde nawet nie pomyslałam,z e w kuchni mam stól :baffled: wiec stojaka tez bym nie musiała kupować a ewentualnie w duzym pokoju mam ławę dużą to też dam rade :)

a tutaj moje zakupki ostatnie gorzej jak z siusiaka jakimś cudem zrobi sie cipuszka :p bedzie chodzila w czapeczkach Boy :p

5f0t4i.jpg

2wrj1id.jpg

anbwa9.jpg

Pajeczko zakupki śliczne-uwielbiam te czapki z uszkami:) Ja właśnie też mam jeszcze stół w pokoju oprócz tego blatu, więc poradzę.

Miłego wieczoru wszystkim, potop chyba się skończył, więc mykam na spacerek:) Szkoda, że nie mam kaloszy...ale byłaby zabawa!;)

Kurde nawet nie pomyslałam,z e w kuchni mam stól :baffled: wiec stojaka tez bym nie musiała kupować a ewentualnie w duzym pokoju mam ławę dużą to też dam rade :)

a tutaj moje zakupki ostatnie gorzej jak z siusiaka jakimś cudem zrobi sie cipuszka :p bedzie chodzila w czapeczkach Boy :p

5f0t4i.jpg

2wrj1id.jpg

anbwa9.jpg
super zakupy:))))))))

[FONT=&quot]Bogusia007 gratuluje zakupów. Ja tez się musze wybrac wkoncu i kupic conieco ;D I zazdroszcze dobrego humorku ;)
Bombusia trzymam kciukasy za USG! Powodzenia ;)
milusia83 dziekuje za miłe słowa ;)
Bogusia89 jeju ale super wrazenia z porodówki ;) mmm tez bym chciała ;D
Wuzelek i narobiłaś mi ochoty na jajecznice ze szczypiorkiem ;P hi
[/FONT][FONT=&quot]Pajkaa słodkie ubranka ;) mmm można się wpatrywac godzinami ;D

[/FONT][FONT=&quot] A ja poszłam na chwilke przed telewizor. I zasnełam. Nawet niewiem kiedy. W nocy nie moge spać wiec dobrze mi to zrobiło. Hm jak czytam ze u Was ciepło albo delikatne słoneczko to zazdrosc mnie bierze ;D U mnie tak szaro, ponuro, zimno i pada ;( buuu
[/FONT]

Starlet jesteś, jesteś, daj się skomplementować:)

:-D

milusia - majtki o tyle dobre,że wielgachny podkład chodzi z Tobą ;-) a nie ,że idziesz po oddziale a obok Ciebie podpaska ;)

Zaczynacie mnie zastanawiać z tą glukozą. Nic mi lekarz nie wspominał, w pierwszej ciązy też ni miałam tego testu robionego... Czy można to zrobic prywatnie? Ile to może kosztować?

polianno to kosztuje doslownie kilka zlotych. Wielu lekarzy jeszcze ciagle nie zleca tego badania, jednakze nowe podejscie jest takie, by robic to badanie, bo coraz czesciej wykrywana jest cukrzyca ciazowa. Polozna od mojego gina jak jej powiedzialam, ze mam to mowi, ze jakas plaga ostatnio jest. Pewnie to nasz tryb zycia i odzywiania sie tak wplywa.

wiedziałam :) jak zobaczyłam to znowu za 100 zł kupie :p moj mąż mnie udusi kiedyś :p

Ja zmykam sobie kąpiel dla stópek zrobic :)
Życzę brzuchatki spokojnej nocki:)

Wuzele jajecznica ze szczypiorkiem mniam mniam:blink: pięknie to ujęłaś:tak::tak:

Pajkaa tak jak wuzelek napisała jak jest coś większego jak wanienka 16 zł przesyłka kurierem... i też nie będę stojaka kupowałaś są stoły, wanna i jakoś sobie damy radę:-)
Czy ja już pisałam, że kocham dla chłopczyków ogrodniczki???:-D:-D Świetny zakup...wszystkie ciuszki są piękne... a tak z ciekawości jakie rozmiarki już kupujesz? Bo te ciuszki już chyba większe są...

reklama
Wuzele jajecznica ze szczypiorkiem mniam mniam:blink: pięknie to ujęłaś:tak::tak:

Pajkaa tak jak wuzelek napisała jak jest coś większego jak wanienka 16 zł przesyłka kurierem... i też nie będę stojaka kupowałaś są stoły, wanna i jakoś sobie damy radę:-)
Czy ja już pisałam, że kocham dla chłopczyków ogrodniczki???:-D:-D Świetny zakup...wszystkie ciuszki są piękne... a tak z ciekawości jakie rozmiarki już kupujesz? Bo te ciuszki już chyba większe są...

Ehtele ja juz kupuje ciuszki na 9-12 miesięcy. Jak widze cos fajnego to czemu mam nie kupować. Te ogrodniczki kupiłam używane na allegro dałam 5,99 za nie:) i było rozmiar 74. Natomiast hipciu kupiłam cvały kompet za 24 zł, ale nowy jest i rozmiar 6-9 miesięcy. Ogólnie kurteczki zimowe kupuje juz w rozmiarze tez 9-12 zeby mały się wcisnął bo wiadomo nie wiem jaki maluch sie urodzi.

No i nie chce juz kupowa body itd bo tyle jest fajnych ciuszków, które mozna maluszkowi ubrac, ze szok :)

Do góry