reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

polianno ja na twoim miejscu pognalabym na kontrolne usg. U nas po stluczkach kobiety od razu biora na obserwacje, to bardzo wazna rzecz. Oczywiscie nie chodzi mi o to by cie straszyc - absolutnie - ale naprawde lepiej to sprawdzic i byc pewna. Z malutka na pewno jest wszystko w porzadku, ale zerknac warto :tak:

reklama
No nieee... styczniówki:eek:
ja naprawdę myślałam że 9 miesięcy to szmat czasu ale chyba tak nie jest jak się spędza je w tak doborowym towarzystwie jak Wasze:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

co do CC albo SN... nie jestem specjalnie za jakąś konkretną metodą porodu- ja po prostu chcę urodzić i już, bezpiecznie, bez komplikacji, żeby Cudkowi nic nie było... ale pewnie będzie CC ze względu na stan bioder... a chciałam SN... zobaczyć jak to jest, jakie to uczucie...
aha i lewatywa obowiązkowa, nie mam zamiaru zrobić klopsa na sali przy wszystkich:))))))))

Polianno stresująca sytuacja:baffled: myślę, że jak jechałas już na to kontrolne to możesz się jednak wybrać, zawsze to lżej na sercu:-) trzymaj się..

Bombusia wzięło mnie na lody... kojarzycie "Pinokio"? taki prosty długi lód w czekoladzie? dorwałam je wczoraj z Netto, jaka pychotaaaa... 4 zł za 12 sztuk:laugh2::rolleyes:

Shyla z pewnością wysłalaś juz prośbę do admina.. ehh:unsure:

Kasikz no świetnie, że dobrze wszystko, tylko ta szyjka... ale dobrze będzie, musi być:-):-):-)

Pajeczko no zarąbiaste te ogrodniczki... taki maluch to będzie pieknie wyglądał... swoją drogą -lubię facetów w ogrodniczkach.... bez koszulki mmm hhaha:rolleyes::laugh2::laugh2:

Kolumnea ja mam od 8 marca l4 i jeszcze nie zdążyłam odpocząć:eek: ale może Tobie się uda:rofl2:

Bogusia86 mnie przeziębienie zawsze bierze na lato jak sie wszyscy po zimie wychorują.. odpukać - w czasie tej ciaży jeszcze mnie wirusy nie łapały i mam nadzieję, że nie będą:-) może dlatego, że ja codziennie 2 cytynki wypijam z gorącą woda i miodem, Tobie też to polecam, pychota lemoniada i zdrowiutka jak nie wiem co...

ja dzisiaj mam troszke pracy, muszę wystawić na all 150 książek i pierdół od brata z czasów studiów teologicznych- tematyka: religia, rozważania, zabytki kościoła, pisma święte, skrypty, sympozja, nowenny, modlitwy, liturgie godzin, biografie świętych i ojców kościoła, tematyka Jana Pawła II, i wiele wiele innych.. długo by pisać.. wszystko to zalega w moje szafce dla Niuni więc czas najwyższy sie pozbyć...:rofl2:

jutro wizyta, juhuuuu:laugh2::laugh2::laugh2:

aha wczoraj miałam tak twardy brzuch, że ledwo siedziałam bo bolał od tego, cos jakby meeega wzdęcie, ale to nie to, bo wzdęcia nie było (hehe...)...-przepraszam, że dzisiaj pisze tak bezposrednio ale co tam... jutro powiem gienkowi... i powiem mu że szalenie bolą mnie biodra, za każdym razem wstanie do pozycji stojącej jest bolesne, i muszę chwile odczekać żeby móc ruszyć z miejsca..

Ostatnia edycja:
Polianno, ale nieciekawa sytuacja... jejku... :-( Ja bym na Twoim miejscu - dla świętego spokoju chociażby - pojechała na kontrolę... Trzymaj się... I dawaj znać, jak się czujesz...

Ciamajdka - 150 książek?? Wow, no to faktycznie cały dzień pracy przed Tobą ;-)

A ja po wczorajszym samotnym dniu (mąż cały dzień w pracy) dzisiejszy dzień z mężusiem :-D:-D:-D Szkoda tylko, że pogoda nie sprzyja spacerom i wycieczkom... Ale coś tam się zawsze zorganizuje ;-)

Miłego dnia życzę Wszystkim :-D

no a u mnie właśnie wychodzi słońce, i chyba mnie gdzieś poniesieee:) tzn. nas:p T. zaraz zrzuce z wyrka, bo co to jest, żeby spać do tej godziny:D
zjadłam już 3 lody, wypiłam lemoniade i zajadłam to jogurtem...

Nie martw się‼, mój też jeszcze śpi... ;-) A zjadłam sałateczkę wielowarzywną i zaraz pójdę pobuszować w kuchni za czymś słodkim :-D

:) chodż do mnie... mam chupa chupsa z gumą, kilogram wafelków w czekoladzie, budyń, kisiel, bitą smietanę, lody, jogurty, płatki czekoladowe... no czego dusza zapragnie:)

Mój też dalej chrapie :-) Ach Ci leniwcy :-D

Polianna
Mam nadzieję, że nic Wam nie jest, ale Ja też dla pewności poszła bym na kontrolne USG.

Ciamajda To się nasprzedajesz tych książek ;-)

Rozalka i Ciamajda Powodzenia jutro na wizytach :-)

reklama
Cayra a chodż!!!! ino uprzątne trochę... pomożesz mi przy all...:)

dziewczyny mam propozycję:)
zawsze interesowało mnie jak ktos wymysla swój nick i dlaczego taki, więc niech każda napiszę geneze swojego nicka co?

Ciamajdka- mi zawsze wszystko leci z rąk, czymś się obleję, albo ubrudzę, albo potknę o coś, dlatego Tobi mówi na mnie "moja Ty Ciamajdko:)", stąd ten oczywisty nick:))))))

Do góry