reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

SHYLA absolutnie tego nie rób!!!!:no::no::no:
Chyba się nie obraziłaś????
Przecież tu się porusza różne tematy i każdy wyraża swoja opinię,ale nikt nikogo nie obraził,a moze się mylę!!!!!?????
Napisz czemu nagle chcesz się wycofać,a moze to inny powód????:baffled::-:)-:)-(
Nikt przecież mnie nie uraził , nie raz wymieniałyśmy wszystkie zdanie na jakiś temat , nie o to chodzi ;-)
Po prostu taki mam dziś dzień , może wstałam lewą nogą nie wiem ;-)

reklama
Shyla To odejdź dziś od kompa, zjedz coś na co masz ochote i zrób sobie przyjemność ... zajrzyj do nas jutro, albo pojutrze, na pewno zatęskinisz:)
Ja miałam wczoraj taki dzień, ze np. chciało mi sie cały czas płakać no i sie rozryczałam wieczorem bez powodu, mój M nie wiedział co sie dzieje, a to chyba była chandra, bo dziś jest dobrze.

Kolumnea a Ty leż duuuużo naprawdę tylko na bóle leżenie i nospa, nigdzie nie choć nawet spacery nie są wskazane, ani siedzenie tylko leżenie!!!!! Przerabiam to 2 raz, co prawda teraz nie mam żadnych bóli, ale przy 1 ciązy miałam bardzo nawet na podszyciu i lekarz zabronił mi cokolwiek robić i donosiłam, także głowa do podusi i leżymy kochana, ja też dużo teraz leżę!!!

Ostatnia edycja:
cayra1984 :-)
Bambusia to ja mam właśnie dziś taki dzień ze mogłabym się rozryczeć bez powodu, nie wiem dlaczego...ale się powstrzymuje...

ps-I tak nie mogę nic zrobić , bo nie widzę takiej opcji do usunięcia konta...

Shyla-wiesz co?Ja myśle że nie musisz od razu usuwać konta bo tak jakoś pomyślałaś.A może nie chcesz żeby ktoś czytał Twoje posty,bo tyle ich już napisałaś?Myślę że jak nie chcesz pisać na BB to nie pisz.A może po urodzeniu będziesz chciała tu wrócić i co wtedy?

Shyla-wiesz co?Ja myśle że nie musisz od razu usuwać konta bo tak jakoś pomyślałaś.A może nie chcesz żeby ktoś czytał Twoje posty,bo tyle ich już napisałaś?Myślę że jak nie chcesz pisać na BB to nie pisz.A może po urodzeniu będziesz chciała tu wrócić i co wtedy?
nie chodzi o posty , jestem tu już prawie 2 lata ;-)
a jak będę chciała wrócić, zawsze można założyć nowe konto ;-)

cayra1984 :-)
Bambusia to ja mam właśnie dziś taki dzień ze mogłabym się rozryczeć bez powodu, nie wiem dlaczego...ale się powstrzymuje...

ps-I tak nie mogę nic zrobić , bo nie widzę takiej opcji do usunięcia konta...

No ja to wczoraj myślałam, ze to jeszcze tak daleko do tego sierpnia, tyle chodzenia w upały z brzuchem i jak się będe dalej czuła i jak ten poród no i wszystko było na nie więc w końcu się wyryczałam i mi ulżyło:((((
A już sporo w tej ciąży przeszłam no nie????
Monika ma rację nic nie likwiduj zajrzyj za parę dni jak Ci się poprawi humorek:)

Shyla... jakoś rozumiem Twój odruch, mimo tego przyzwyczaiłam się do widoku Twojego nicka i do Twojego pisania... ;-)

Swoją drogą przejrzałam opcje i faktycznie nie mogę znaleźć możliwości usunięcia konta... czyżby ono było nieusuwalne???:eek:

Shyla... zmień hasło i nie zapamiętuj go...-jeśli chodzi o czytanie przez kogoś postów...
Jeśli to chandra, zły dzień, bunt na cały świat czy chęć ucieczki w taką swoją samotnię, to proszę- nie odchodź... poczytaj czasami... możesz nawet wrócić do nas za tydzień, miesiąc czy nawet na końcówce ciąży, ale fajnie by było wiedzieć co u Ciebie:) :rofl2:

Bombusia najgorsze jest to ze nie umiem lezec, niby sie kłade ale zaraz musze wstac i cos zrobic nie usiedzę. Poza tym musze pracowac jak najdłuzej sie da a maj bedzie dla mnie strasznie cieżki kurcze 6,7,8 maja mam sympozjum musze przygotować 16 mam komunie chrzesniaka wiec tez cos ta musze pomóc 21 ma prace a 28 gin i potem panienskie ee juz sie boje jak ja dam rade. Oj czasem czuje sie jak stara baba hehe a to dopiero 30 strzyka boli zadyszka hehe.

Kojarzycie moze od kiedy powinno sie liczyc ruchy malenstwa? i jak to robic?

Szyla
nie wyglupiaj sie

reklama
dziewczynki , to naprawdę nie chodzi o czytanie przez kogoś postów, ja nie mam nic do ukrycia ;-) u nas każdy ma swojego kompa ;-)
Mam po prostu swoje dni, w których się zamykam i staje się niedostępna :/
Ciamajdka nie ma opcji usunięcia , ale znalazłam to https://www.babyboom.pl/forum/jak-korzystac-z-forum-f42/jak-sie-usuwa-konto-28431/
Jak chce się usunąć konto , trzeba napisać do administratora...

Trzymajcie się !

Do góry