reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

A Ja dzisiaj byłam u koleżanki która urodziła 19kwietnia i poznałam jej piękną córeczkę Marysię :-) Cudowna mała kruszynka, ma piękne włoski, taka kudłata, że aż szok. Jeju ja już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę swoją maleńką Wiktorię... Jeszcze w zeszłym tygodniu Ewa chodziła w ciąży,a teraz ma Marysię na rękach, przy piersi... Och jak Ja jej dzisiaj zazdrościła :-)

A co do szkoły rodzenia Ja się dopiero dzisiaj zapisałam, koszt 250zł pierwsze zajęcia w piątek, ale zajęcia odbywają się w piątki i we wtorki od 11 do13 więc będę jeździć tam sama, ale i tak mój M nie chce być przy porodzie.
A siary nie miałam i nie mam.

reklama
pewnie, ze chodzenie do szkoly pomaga, chocby psychicznie :))
a jak bardzo to sie okaze ;-)

dziewczyny na skurcze to lepiej sobie pocwiczcie sciegna, cwiczenia sa proste, lekkie i krociutkie, a pomagaja, nie to co magnez :tak:

A Ja dzisiaj byłam u koleżanki która urodziła 19kwietnia i poznałam jej piękną córeczkę Marysię :-) Cudowna mała kruszynka, ma piękne włoski, taka kudłata, że aż szok. Jeju ja już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę swoją maleńką Wiktorię... Jeszcze w zeszłym tygodniu Ewa chodziła w ciąży,a teraz ma Marysię na rękach, przy piersi... Och jak Ja jej dzisiaj zazdrościła :-)

A co do szkoły rodzenia Ja się dopiero dzisiaj zapisałam, koszt 250zł pierwsze zajęcia w piątek, ale zajęcia odbywają się w piątki i we wtorki od 11 do13 więc będę jeździć tam sama, ale i tak mój M nie chce być przy porodzie.
A siary nie miałam i nie mam.

Co do siary..

Ja jeszcze przed ciążą mogłam wycisnąć kropelkę bezbarwnego płynu choć od 1.5 roku nie karmiłam.
W momencie gdy zaszlam w ciążę wszystko się zatrzymało. Od kilku tygodni jednak znowu piersi zaczęły produkcję i także po naciśnięciu wypływają maleńkie kropelki.

Cześć Słoneczka,
dziękuję wam kochane za pamięć:*:*:*:*:*. W domu mam necika, ale ostatnio trochę mi się problemów przyplątało z nerkami:( Nie chcę nic pisać, bo jeszcze sama nie wiem co jest nie tak, podejrzewają cystę nerki, ale wszystko dokładnie będę wiedziała jutro,lekarz mi mówi, że nawet jak jedna niezbyt funkcjonuje to jest jeszcze druga i mam się nie denerwować. Obiecuję kochane, że was nadrobię.
Buziaki :*:*:*:*

Ja jeszcze przed ciążą mogłam wycisnąć kropelkę bezbarwnego płynu choć od 1.5 roku nie karmiłam.
W momencie gdy zaszlam w ciążę wszystko się zatrzymało. Od kilku tygodni jednak znowu piersi zaczęły produkcję i także po naciśnięciu wypływają maleńkie kropelki.

Przejrzałam linki,które podałyści. Pościel DARLAND wydaje się cudna! :) Podoba mi się fioletowa z wzorem wróżek.
DARLAND 6el-120x90-HAFT NOWE WZORY ŚLICZNA H4 (1017727137) - Aukcje internetowe Allegro
Ale tak jak pisałam, te zakupy zostawiam na czerwiec... póki co trzeba pokój starszej wykończyć żeby łóżeczko sie zwolniło. Zapisuję sobi w ulubionych :)

O ja cie, ten problem z bazą danych mocno namieszał. Przepraszam za duble,ale to nie powinno się pokazać bo wyskakiwał błąd.

Witajcie dziewczynki, nie ma mnie ostatnio bo włóczę się po lekarzach:( Niestety lekarze podejrzewają cystę no i teksty w stylu, że z jedną nerką da Pani radę, chcą mnie do szpitala, ale ja się nie daję, wolę codziennie jeździć na badania niż tam leżeć. Z resztą jak się coś będzie działo to samochodem będę w 15 min w Katowicach na francuskiej (w korkach 30).
Dziękuję tym, które się o mnie martwiły:*:*:*:*:*

Kiniusia na pewno wybierzecie ładne imię dla chłopczyka:) Wracaj do zdrówka

Pajeczko gratuluję zmiany, czy tak czy siak bardzo ładna kombinacja:) Pokoik świetny:) Co do jogurtów to bardzo się chwali, że tyle wcinasz:) Pajeczko to prawda, że jak wcinamy słodkie to więcej glukozy krąży we krwi, a to jest niestety świetna pożywka nie tylko dla grzybów, ale również dla bakterii..
BArdzo smutna ta wiadomość o straconym dzidziusiu....
Udanej randki:)

Bogusia007 coś wiem na temat kasiorki, na mieszkanie zawsze będzie mało, a chciałoby się tyle kupić:) zobaczysz wszystko się ułoży:)

Polianko współczuję tych dolegliwości po anty.

Rozalko Hania to bardzo ładne imię, też mi przez głowę przeszło gdyby była dziewczynka

Kasia2506 no to świetnie, że imprezka udana no i że pogoda dopisała:)

MamaAneta gratuluję dziwczynki

Urszulko gratuluję USG no i chłopczyka, teraz to może Wiktorek?:)

Niunia no to świetnie, że wszystko w porządku się skończyło, odpoczywaj kochana

KAssia181
życzę szybkiego ukończenia remontu...

Shyla wcale nie jest źle z tymi kg u CIebie, z resztą po TObie to nic nie widać:) zgrabniutka brzuchatka:) JA o dziwo ostatnio padam jak mucha, i śpię jak zabita, nie mogę zwlec się z rana z łóżka....
Gratuluję wózeczka:)

Martitka też mam problemy z krążeniem, stopy mnie palą wieczorem, no ale wcinam już leki na krążenie więc mam nadzieję, że będzie lepiej...a oprócz stóp to jeszcze dłonie dochodzą w ciągu dnia....

Wuzelek no pewnie, że tak najaważniejsze, aby maleństwo było zdrowe:)

Bogusia86 no i tak trzymać:) gratuluję zaręczyn,,,,to takie cudne przeżycie, które pamięta się do końca życia.....

MArulka co do chłopów to ja mam już wyrobione zdanie:D Chłop jest z innej planety:) No kochana chciałam w celach relaksacyjnych, ale wyszło jak zwykle - bieganie po województwie, ale tym razem po lekarzach..echh
Co do ADHD pewnie urodzisz małego łobuziaka:D i dobrze, że SILNY CHŁOP już w życiu płodowym:D
Apropos do tuszu polecam Rimmel Extra Black - rzęsy są po nim świetne:)

Ehtele Słoneczko trzymam kciuki za Twój egzamin, nie denerwuj się wszystko będzie dobrze kochana....Ja wierzę, że będzie dobrze:)

Zielona26 tak jest każda z nas jest inna:) Ostatnio na badaniu glukozy byłam w pokoiczku z dziewczyną, która była na tym samym etapie co ja, a brzuszek miała jak w 9 miesiącu ciąży, więc to jest bardzo duża rozbieżność....

Lusia26 witamy witamy:)

Olu tak jest trzeba pić i jeszcze raz pić:)

SARKO ja niestety też nie mam nadmiaru czasu ostatnio...Mam nadzieję, że w tej ciąży te "kochane" kilogramy ominą CIę z daleka:)

Fiufiu no niezła historia z tą dziewczynką:D CO do listu no to prawdziwy z Ciebie rekin biznesu:D gratulacje:D

Lea28 współczuję kochana, wracaj do zdrówka...ważne że synuś rośnie jak na drożdżach:) Zakup sobie rogala do spania, podobno jest o wiele lżej ja już niebawem coś takiego kupię.

Black Opal ja miałam bardzo podobnie, ale większy spadek, lekarz się zaniepokoił, że aż tak glukoza spadła i wysłał mnie na powtórkę.

Aga_Natalia być może to już krocze zaczyna CI się rozciągać...

Alaa gratuluję już tak duuużego bobaska:)

PAti1982 no to gratuluję zamiany:D:D:D

MArtuśka85 no to powodzenia w szkole rodzenia, ja zaczynam 4 tego maja mam nadzieję, że nerki mi w tym nie będą przeszkadzały:)

Ewelinko2106
ja w nocy budzę się gdy czuję, że zbliża się skurcz, wtedy mocno prostuję palce w kierunku głowy...działa:)

Miłego wieczorku kochane

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry