reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Witajcie Mamusie :-) Ja jestem na urlopie u rodzinki, pogoda ładna, a ja zajmuje się taki 1.5 rocznym urwisem :-D wprawiam się trochę :tak::-D:-D Dlatego dostęp do neta mam bardzo ograniczony, ale już nie długo idę na L4 I Was będę mieć na bieżąco :-)

Pozdrawiam każdą z Was, życzę dużo zdrówka.:-):-)

reklama
S_A_R_K_A mnie osobiście również słoniki beż, krem przypadły do gustu, albo miś z osiołkiem w kremie...ale wiadomo kolor to rzecz względna, musi pasować do pokoiku;-)
znalazłam też inną boską pościel...przede wszystkim chodzi mi o materiał...

6-el POŚCIEL 120x90 - BAWEŁNA 100% SATYNOWA LUX (1009923441) - Aukcje internetowe Allegro
:-D
Niuunia o 8.10:baffled::baffled::baffled:

Black_Opal dołączam się stronka boska:-D też korzystam i prawie zawsze kupuję inny tusz...

marulka mój faworyt to max factor false lash, ale ostanio ciągle tusz zmieniam...:-)
MAX FACTOR TUSZ FALSE LASH EFFECT (brązowy) (1011539977) - Aukcje internetowe Allegro

martuśka85 jeszcze się nie zapisałam ale koniecznie daj znać jak jest...:tak::tak:

zaczynam się martwić o Milusię:-(

S_A_R_K_A mnie osobiście również słoniki beż, krem przypadły do gustu, albo miś z osiołkiem w kremie...ale wiadomo kolor to rzecz względna, musi pasować do pokoiku;-)
znalazłam też inną boską pościel...przede wszystkim chodzi mi o materiał...

6-el POŚCIEL 120x90 - BAWEŁNA 100% SATYNOWA LUX (1009923441) - Aukcje internetowe Allegro
:-D
Niuunia o 8.10:baffled::baffled::baffled:

Black_Opal dołączam się stronka boska:-D też korzystam i prawie zawsze kupuję inny tusz...

marulka mój faworyt to max factor false lash, ale ostanio ciągle tusz zmieniam...:-)
MAX FACTOR TUSZ FALSE LASH EFFECT (brązowy) (1011539977) - Aukcje internetowe Allegro

martuśka85 jeszcze się nie zapisałam ale koniecznie daj znać jak jest...:tak::tak:

zaczynam się martwić o Milusię:-(

Ehtele fajna ta pościel tylko zwróc uwagę, ze jak jest bawełna z satyną to nie jest to pościel, którą będziesz mogła stosować na zime bo ja mam taką mieszankę i niestety ona bardziej chlodzi :( jest miła w dotyku, ale zimna.

Witam sierpnióweczki :)

Przyznam sie szczerze ze zadko kiedy tutaj pisze ;/ Ale za to jestem na bierząco! Praktycznie codziennie tu zaglądam i czytam ;)
I powiem szczerze ze duzo mozna sie od Was dowiedzieć ;D

I w zwiazku z tym mam pytanko. Pokazała sie juz u Was siara? Jeśli tak to od którego tygodnia? W jakich ilościach? No i czy bolesna??
Bo u mnie wystepuje juz jakieś 4 tygodnie moze nawet więcej, dosc w obfitych ilościach i piersi mam bolesne. Niewiem czy to normalne ;/

Ostatnio nocami mam okropne skurcze łydek, szybko przechodza ale teraz strasznie bolą mnie mięście, cięzko jest mi chodzic. Któras z Was tak ma??

Aa i jescze jedno ;p Czy któraś z sierpniówek spodziewa sie bliźniaków?? Bo jakoś nie moge sie tego doszukac ;/

u mnie siara pojawiła się jakos w 16 tygodniu, po naciśnięciu kropelka bezbarwnej wydzieliny. Piersi mnie w ogóle właściwie nie bolą, jedynie sutki, czasem tak zaszczypie, że krzykne.

U mnie siary nie ma takiej cieknącej. Tylko grudki na sutkach i staniku zostają ;-)

Co do pościeli to ja mam bardzo delikatną skórę i jestem wymagająca :-p Nie znoszę satyny bawełnianej, jak dla mnie porażka... sama bawełna też mnie drażni... Najlepiej mi się śpi w pościeli flanelowej i takiej chcę poszukać dla maluszka :tak: Jest miękka i milusia, dobrze się pierze i nie traci kolorów :-)

reklama
Witam sierpnióweczki :)

Przyznam sie szczerze ze zadko kiedy tutaj pisze ;/ Ale za to jestem na bierząco! Praktycznie codziennie tu zaglądam i czytam ;)
I powiem szczerze ze duzo mozna sie od Was dowiedzieć ;D

I w zwiazku z tym mam pytanko. Pokazała sie juz u Was siara? Jeśli tak to od którego tygodnia? W jakich ilościach? No i czy bolesna??
Bo u mnie wystepuje juz jakieś 4 tygodnie moze nawet więcej, dosc w obfitych ilościach i piersi mam bolesne. Niewiem czy to normalne ;/

Ostatnio nocami mam okropne skurcze łydek, szybko przechodza ale teraz strasznie bolą mnie mięście, cięzko jest mi chodzic. Któras z Was tak ma??

Aa i jescze jedno ;p Czy któraś z sierpniówek spodziewa sie bliźniaków?? Bo jakoś nie moge sie tego doszukac ;/
Ja ma skurcze łydek,lykam magnez ,ale nie pomaga.

U mnie siary nie ma takiej cieknącej. Tylko grudki na sutkach i staniku zostają ;-)

Co do pościeli to ja mam bardzo delikatną skórę i jestem wymagająca :-p Nie znoszę satyny bawełnianej, jak dla mnie porażka... sama bawełna też mnie drażni... Najlepiej mi się śpi w pościeli flanelowej i takiej chcę poszukać dla maluszka :tak: Jest miękka i milusia, dobrze się pierze i nie traci kolorów :-)

Co do siary,mam tak samo,grudki na piersiach i staniku.
A co do pościeli,to mam jakiegos pecha,bo do łóżeczka miałam dwie flanelowe i do niczego juz sie nie nadaja.Teraz kupilam w lutym dla synka i tez porazka,wybladła,zmechaciła sie...(tez flanela).Jednak te bawełniane jakos trwalsze.

Do góry