reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

No nieźle namieszał Nam ten error...

Sarka Ciuszki cudne :-) Ja muszę się wstrzymać z zakupem ciuszków, bo już za bardzo poszalałam ;-)

Milusia Skoro nie leżysz w szpitalu, to odpoczywaj grzecznie w domu i uważaj na siebie :-) Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :-) :***

reklama
Kochane moje miłego wieczorku......
wiecie co zauważyłam, że mój bąbel jest nader aktywny gdy zeżrę (bo ja pożeram:D) cały kiść winogrona........mogłabym je jeść na kilogramy

no to się żegnam Pa kochane

Kochane...wejdźcie na str gdzie posty Wam się powtórzyły kliknijcie EDYCJA i jest tam opcja USUŃ WIADOMOŚĆ potem KASUJ WIADOMOŚĆ ja to już zrobiłam...:) bo moje na wątku o zakupach też się pojawiły...

co do pościeli to tak jak napisała Sarka trzeba rozróżnić SATYNA/BAWEŁNA SATYNOWA :-D:-D
SATYNA bardzo śliska, zimna jak takie piżamki do spanie
SATYNA BAWEŁNIANA bawełna, do której dodano włókna satynowe, które redukują szorstkość bawełny...jest miękka i taka delikatnijesza od bawełny tradycyjnej...

Lea28 parę str wcześniej dałam linki do flanelowej...ja nigdy takiej nie macałam, a rozalka napisała, że kolorki płowieją i generalnie pościel po kilku mieś jest do d...:tak:
też chciałam pościel jakąś miękką...
MAMO-TATO 3-cz POŚCIEL 120x90 SERCA - FLANELA (1002817440) - Aukcje internetowe Allegro
tu masz flanelkę...

rozalka kurczę ale jaka jest ta falnela?? Na prawdę taka super miękka i delikatna...??? i w jakiej temp. prałaś? Wygląda teraz fatalnie? Satyna bawełniana tak jak napisałam na początku NIE JEST ŚLISKA:-p:-p

S_A_R_K_A superowe te Twoje zakupy:-D:-D Ja teraz też już muszę poszukać takich ubranek normalnych a nie tylko śpiochy, body itd.:tak:

Milusia słońce miło Cię słyszeć...

A Ciamajdka ciągle urlopuje? Myślałam, że tylko na weekend wyjechała...:-)

Ehtele zgadzam sie z pościelą ja mówiłam Ci własnie nie o samej satynowej tylko bawełna + satyna ja bym tego dziecku nie kupiła jak coś to albo flanelka albo polarowa to są super miłe pościele :) ja mam polarową i jest rewelacyjna, ale nie jest to pościel odpowiednia na lato :) ja mam pościel bawełna + satyna i dla mnie jest to posciel, która chlodzi wiadomo jest miękka itd i na pewno nie chłodzi tak jak sama satyna, ale jednak :) No, ale ja jestem zmarzluch :p

polecam pościel z tej firmy jest rewelacyjna :) http://www.swit.home.pl/sklep/kategoria.php?id=25&str=0

a no i zapomniałam Wam napisac, z emoj tesc ma 100% szans wyleczenia nowotworu bo to początek :) także jest super:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ehtele ale Ty masz do mnie nosa, właśnie weszłam, a wczoraj Was chwilkę poczytałam:)
Milusiu sprawę z postami zdublowanymi załatwiłam:)
jutro wszystko nadrobię, po odpisuję, napisze co u mnie....:)

jutro idę na glukozę... nic mnie tak nie martwi jak to że muszę iść na czczo... chyba tynk ze ściany zjem po badaniu:)

buzioki dla wszystkich "starych" i nowych ciężaróweczek:)

jutro się odniose do wypowiedzi, bo... mam duzo do powiedzenia:)

Czesc dziewczynki..

ostatnio mniej wpadam, bo wróciłam do pracy.. i jak juz jestem w domu to szybko musze jakis obiad zrobić potem zawsze cos wyskoczy i jak juz jestem w domku to padam na pyszczek i tylko łózio mi potrzebne do szczęścia.. ostatnio mnie bardzo zgaga pali.. czyzby małemu już włosy rosły?
w kazdym razie przesyłam całuski dla wszystkich dziewczynek.. :*************

no to ja po szkole rodzenia. w sumie babka nam opowiedziala o ciąży (czyli wiekszosc to to co juz wiemy na tym etapie), puscila filmik szkoleniowy, wyjasnila co bedziemy robic w ciagu tych 10 tygodni, dostalismy podrecznik i 2 butelki Aventa ze smoczkami i nas puscila do domku.
bardziej konkretnie zacznie sie od czwartku, bo wiadomo, 1. spotkanie to bardziej organizacyjne. jedno jest pewne - szkola sie przyda :-)
idziemy nawet na wizyte na oddzial polozniczy w ramach jednych zajec :tak:
milego wieczorku, mykam bo jakos nie w humorze jestem :/

hehe, Nektarynko, wlasnie nam polozna mowila w szkole, ze zgagi maja taki wplyw na wlosy i odwrotnie jak snieg w Warszawie na miesiaczkowanie pingwinow ;-)

A dzisiaj coś tu strasznie cicho na forum :-(

Pooglądała bym coś fajnego, a nic w tv nie ma dzisiaj jest Klub Szalonych Dziewic, ale oglądałam już ten odcinek na necie...

reklama
Nektarynko ach mnie zgaga również męczy..z nią jest tak...im większy brzuszek tym bardziej uciska nam na już mocno ściśnięte jelita, a tym samym powoduje, że soki trawienne i kwas żołądkowy wypychane są do góry ble ble:eek:

Pajeczko rozumiem:-D

Ciamajdko Witam, jak weekend Ci minął...opowiedz wszystko szczegółowo:-p

Ja już spadam, bo stres mnie wyżera od środka:baffled: Fale gorąca, brak tchu już mam a co będzie jutro?:no: Egzamin na prawko o 8.10...jak nie zdam to pewnie zaleję się łzami i jak wrócę do domu pójdę spać, więc pojawię się koło 11/12. Trzymajcie kciuki...zresztą już mi niektóre życzyły powodzenia:tak: więc oby do przodu...
Przepraszam za tę oficjalną histerię i rozczulanie się nad sobą:tak: ale mam potrzebę marudzenia o tym...
dobranoc dwupaczki...

Do góry