ewelinka2106
Fanka BB :)
Ja ma skurcze łydek,lykam magnez ,ale nie pomaga.
.
Mi tez nie pomaga ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ma skurcze łydek,lykam magnez ,ale nie pomaga.
.
Ja do łóżeczka nigdy nie kupowałam jeszcze, ale od lat kupuje dla siebie i M takie pościele i w nich najlepiej nam się śpi i najlepiej się użytkuje. Muszę popatrzeć na firmę, z której mam obecne i sprawdzić czy nie produkują kompletów do łóżeczek :-)
Witam sierpnióweczki
Przyznam sie szczerze ze zadko kiedy tutaj pisze ;/ Ale za to jestem na bierząco! Praktycznie codziennie tu zaglądam i czytam
I powiem szczerze ze duzo mozna sie od Was dowiedzieć ;D
I w zwiazku z tym mam pytanko. Pokazała sie juz u Was siara? Jeśli tak to od którego tygodnia? W jakich ilościach? No i czy bolesna??
Bo u mnie wystepuje juz jakieś 4 tygodnie moze nawet więcej, dosc w obfitych ilościach i piersi mam bolesne. Niewiem czy to normalne ;/
Ostatnio nocami mam okropne skurcze łydek, szybko przechodza ale teraz strasznie bolą mnie mięście, cięzko jest mi chodzic. Któras z Was tak ma??
Aa i jescze jedno ;p Czy któraś z sierpniówek spodziewa sie bliźniaków?? Bo jakoś nie moge sie tego doszukac ;/
Pościel 3 elem. FLANELOWA 120*90 -SUPER NA ZIME (1004528074) - Aukcje internetowe Allegro
Pościel 3el CIEPLUTKA FLANELA_flanelowa 120 * 90 (1003872161) - Aukcje internetowe Allegro
MAMO-TATO 3-cz POŚCIEL 120x90 SERCA - FLANELA (1002817440) - Aukcje internetowe Allegro
to masz pościele flanelowe...nigdy takiej nie miałam...jak dla mnie satyna bawełniana to bardzo miły materiał...
rozalko a gdzie kupowałaś tę pościel flanelową? Totalna porażka? Widziałaś tę satynową bawełną, której link dałam wcześniej?