reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

oj shyla współczuję... myślałam, że to papierologia tak cię przytłoczyła.... no to kochana nie zazdroszczę. a pojedzie ktoś z tobą żeby cię zmieniac za kierownicą?

lea czasem zerkam na forum wieczorem, żeby szybko nadrobić, bo rano czasem jest masakra :D:D:D ale to miła odskocznia od rzeczywistości no i bezcenna wymiana doświadczeń.

Dziewczynki a skoro o wymianie doświadczeń mowa to ja mam kobietowe pytanie w spr. kosmetyków - jakie mascary polecacie? ja mam obecnie taką: Bourjois Volume Clubbing CZARNA mascara tusz (1008445033) - Aukcje internetowe Allegro i nie jestem zadowolona - musze coś nowego kupić bo zwariuję... może coś podrzucicie? jakieś porady? sugestie?

reklama
Witam się i ja :-) Trochę późno, le od rana w ruchu...
o 8.00 jeszcze ostatnie jazdy przed jutrzejszym egzaminem:baffled::baffled: Chyba tam jutro zawału na miejscu dostanę...:no: potem ortodonta i dopiero teraz doszłam do domku...:tak:
Shyla super Ci się trafiło:-) Rewelacja wszystko masz...nic tylko cieszyć się bo pieniądze w kieszeni zostaną:-p

Pajkaa Bombusia niestety nie odezwała się do mnie...pisałam i cisza...
hmmm Szczyrk...bosko a ja będę się od soboty bratać z Puszczą Białowieską, więc wrócę dopiero coś koło pt.;-):-) Życzę Wam niezapomnianego weekendu..ach żeby bł jak pierwsza randka:-p
co do kiecuszki dla mnie fajna, ale generalnie nie na moją figurę bo do bombeczek trzeba mieć szczuplutkie nóżki...a też szukam czegoś na dwa czerwcowe wesela...:happy:

madziujka powodzenia na wizycie, czekamy na relacje:-D:-D:-D:-D

zielona26 no to cudownie, że dzidzia zdrowa:tak: Gratuluję. Ale żeś chciała iść do pracy to nie rozumiem:-p:-p

marulka nic a nic Bombusia się do mnie nie odezwała...pisałam ale cisza...:-(
powiem Ci, że mój Olek to też złośliwa bestia:-p i wyżywa się również już coraz częściej na moim pęcherzu:-D:-D:-D ale to ma dać radę jak nie my??:laugh2: aaa pamiętaj, że dzieci z ADHD są zazwyczaj nad wyraz inteligentne...:-p

kiniusia kuruj się i wracaj do zdrowia...;-)

Wuzelek
mój lekarz od samego początku ciąży mówił, że kwas foliowy jest zbędny...

A co do mężów mój sam sobie śniadanka robi, sam sobie prasuje...razem sprzątamy w soboty...gotuję teraz ja, ale jak pracowałam też coś czasem ugotował..kolacyjki robimy na zmianę...:-D diament facet:-)

Shyla14 godzinjazdy autem...z brzuszkiem..matko współczuje..i kręgosłup jeszcze...musisz teraz jechać nie możesz po porodzie?
14 godzin jak dobrze pójdzie , i nie będzie korków ani wypadków, po porodzie nie mogę jechać bo to pilne :(
chciałabym napisać to co się dzieje no ale nie potrafię tego wyrazić normalnymi słowami :(
oj shyla współczuję... myślałam, że to papierologia tak cię przytłoczyła.... no to kochana nie zazdroszczę. a pojedzie ktoś z tobą żeby cię zmieniac za kierownicą?
jadę z mężem , on mnie nie puści z brzuchem samej , i on musi jechać , ja mam zabronione od lekarza wsiadanie za kierownice na dłuższą metę...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny :-)
Troszkę mnie mało ostatnio, choć z czytaniem jestem na bieżąco :tak:
Leżę w łóżku chora i się kuruję :tak:
Już myślałam, że już mnie choróbsko nie dosięgnie, a jednak...:wściekła/y:teść chory, chodził, kaszlał, charczał, no i wystarczyło :wściekła/y::angry::crazy:
Póki co, u mnie zapchany nos i czuję się kiepsko.
Nie chcę, żeby doszedł kaszel, więc kuruję sie ile sił :tak:
Mały w brzuszku rozrabia, czasem jak kopniaka zasunie, to się zginam w pół :-D
Gratuluję Wam udanych wizyt i potwierdzenia płci (nawet jak z dziewczynki zrobił się chłopczyk :-D).
Ja wizytę zwykłą bez usg mam jutro.
Miłego dzionka życzę w tą paskudną pogodę :tak:
Buziaki :-)
P.S. Pajeczko, ta sukienka co teraz dałaś linka, bombowa :))) Bardzo mi się podoba :)))

to się kuruj Kochana.

Sarka wiesz gdybym kupiła te buty w zwykłym sklepie bym to olała, ale są to buty ze skóry, a te farbować nie powinny. Nie bede nic do nich kupowała z tego powodu, ze mają mi przyjąć reklamacje bo wychodząć w tyhc butach na dół już mam brudne nogi więc nikt mi kitu wciskać nie będzie, ze mi się noga spociła i dlatego w przeciągu 5 minut but mi zafarbował dosłownie wszystko i rozumiem, gdyby była pogoda 30 stopni, ale nie przy 10. Chciałam sobie kupić buty dobrej wifmy zapłaciłam kupe kasy i nie mogę w nich chodzić!! jeszcze jest rzecznik do spraw konsumenckich i tam też się wybiorę jeżeli mi tej reklamacji nie uwzględnią ponieważ nie jest to wina moja tylko butów.
Ale za rady dziękuję.

Ehtele szkoda, ze do Ciebie też sie nie odezwała. To ja już nic nie rozumiem :(

marulka ja też mogę polecić ten sam tusz co fiuufiuu - używam innego, ale ogółem Rimmel jak dla mnie ma dobre tusze :)

ehtele kobitko Ty się tam tak nei stresuj, bo napewno będzie dobrze - my tu kciuki napewno będziemy trzymać. o której egazmin?

Shyla oj tyle godzin to ja Ci współczuje

Niuunia to i tak mało, autobusem 24h :/
a do samolotu już mnie niestety nie wezmą , bo jest za duże ryzyko...

hej Mamuśki, widze ze pogoda u kazdej rozna. u mnie cieplo, ale wieje i pada niestety. wyczarujecie nam pogode na 8. maja, bo te ciagle zmiany są wkurzające a chcemy przy grillu po uroczystosci posiedziec, nie tylko w budynku ;-)
zaczynamy dzis o 18 szkołe rodzenia. ktoras juz chodzi? zobaczymy co to bedzie, zdam relacje jak wroce :-). ide sie połozyć na chwile bo spać mi sie chce od wczorajszego wieczoru, a musialam wstac rano na uczelnie.
milego popoludnia :-)

reklama
dzięki kobietki - jesteście niezastąpione... codo tego Rimmela to mam mieszane uczucie odnośnie tej gumowej szczotki... hmmm.. właśnie zajrzałam na tą stronkę co poleca Black_opal i opadła mi szczena :-o ale czad.. o jak byłam ciemna i nic niewiedząca ;)

Do góry