R
RiSiA
Gość
dziewczynki ja na razie zmykam prasowac
miłego dzionka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale super!!!!!!!!!! fajnie jak ktos pomoze- ja tez duzo dostaneJa już w domku, pomagałam w sprzątaniu i zauważyłam właśnie ze ta opuchlizna pojawia mi się po przemęczeniu
W prezencie dostałam wózeczek razem ze spacerówką i dodatkami (kolor brąz taki jasny mój mąż tak twierdzi, ale dla mnie to oliwka) , muszę tylko dokupić do niego nosidełko z maxi cossi , bo ma adaptery do niego
,2 łóżeczka jedno do 2 lat a drugie od dwóch lat w gore, wanienkę , pieluchy tetrowe,pościel komodę białą itp....duzoooo by wymieniać , wszystko odbiorę na początku maja
także ja jestem już zabezpieczona na przyjście maluszka ;-)
ja robie tak samo- kanapki wieczorem i do lodowki- w zyciu nie wstalabym rano robic kanapeczki dal mojego M. zwlaszcza ze jestem spiochemCześć dziewczyny :-)
Pora wstać, piękna pogoda za oknem
Ale mnie rozwaliłyście tymi kanapkami, bo mój M ze względu na rozwód rodziców od 18 roku życia mieszkał u babci i zazwyczaj sam musiał sobie robić te nieszczęsne kanapki, później zamieszkał sam to też sobie sam robił, a jak zamieszkaliśmy razem to powiedział: Kochanie Ja mogę robić wszystko tylko błagam nie karz mi gotować i siedzieć w kuchni bo tego nienawidzę" Więc Ja mu robie sniadanka wieczorami i wsadzam bułeczki do lodówki (przecież nie będę wstawać o 5 rano skoro do pracy budziłam się o 6) i mój M jest bardzo zadowolony, nawet jak mu czasami nie zrobie bo zapomnę albo mi się nie chce, to nic nie powie tylko kupi sobie coś po drodzę :-)
Witajcie!
Ja wczoraj miałam wizytę, wszystko w porządku, wyniki dobre, szyjka zamknięta. Lekarz proponował mi zwolnienie ( mimo, że wszystko oka ) pytał czy nie chcę już wypocząc, ale powiedziałam, że jeszcze miesiąc przepracuję a na następnej wizycie juz napewno zwolnienie wezmę.
Mamuśkom dziś wizytującym powodzenia! A całej reszcie miłego dnia!:-)
tak do konca ciazyHej dziewczynki
Witam w ten pochmurny deszczowy dzień:-( Kurcze a wczoraj było tak pięknie. Mam do was pytanko, czytałam wcześniej że część z was też bierze Feminatal+DHA a kończy mi się właśnie opakowanie. Wczoraj z tych emocji o zamianie płci;-) zapomniałam spytać, te tabletki bierzemy do końca ciąży?
(
Cześć brzuchatki) Pogoda u mnie fatalna - od wczorajszego popołudnia słońce zamieniło się w deszcz ;/ Pomału postaram się troszkę ogarnąc dom, bo nie mogę patrzeć ehhh.
Nie straszcie mnie tą zmianą płci, bo ja ciągle do brzuszka mówie Amelia. W 26 tyg na połowkowym lekarz mówił, żeby się jeszcze zjawić, więc mam nadzieję, że dostane skierowanie i płeć się nie zmieni, no ale najważniejsze, żeby zdrowe było)
Któraś z Was bierze ciągle no-spe?bo kazali mi ją 3 razy dziennie, ale boje się czy nei ma to wpływu na maleństwo :/
Cześć brzuchatki) Pogoda u mnie fatalna - od wczorajszego popołudnia słońce zamieniło się w deszcz ;/ Pomału postaram się troszkę ogarnąc dom, bo nie mogę patrzeć ehhh.
Nie straszcie mnie tą zmianą płci, bo ja ciągle do brzuszka mówie Amelia. W 26 tyg na połowkowym lekarz mówił, żeby się jeszcze zjawić, więc mam nadzieję, że dostane skierowanie i płeć się nie zmieni, no ale najważniejsze, żeby zdrowe było)
Któraś z Was bierze ciągle no-spe?bo kazali mi ją 3 razy dziennie, ale boje się czy nei ma to wpływu na maleństwo :/