reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
:-):-)

U mnie pogoda piekna, wszytsko pieknie zakwitlo, ahhhh:):)

Niunia- 3 dni szybko zleca, trzymaj sie kochana.

Ja mam dzisiaj wizyte kontrolna zeby sprawdzic czy ta moja nieszczesna szyjka sie nei skrocila.Po cichu licze, ze wszytsko jest ok i wkoncu bede mogla wyjsc z domu bo swira dostaje:wściekła/y:
Co do czkawki to ja odczuwam ja bardzo czesto( myslalam, ze to mozliwe w pozniejszej ciazy a jednak).

Witajcie babuszki:-D:-D

Mimo, że szaro i buro to jakoś humor dopisuje;-) Choć jutro podobno śnieg z deszczem więc nie wiem czy to przeżyję:baffled: Przyjaciółka odwiedziła mnie rano, zjadłyśmy razem śniadanko, poplotkowałyśmy i czuję się jakbym powróciła do świata...;-):-)
Poza tym zjadłam makabryczną ilość czekolady i czuję się jak słonica..chłopaka noszę pod sercem a bez słodyczy żyć nie umiem:-p:-p

milusia83 słońce tak to jest jak wszystko się kumuluje...parę problemów połączonych tworzy jeden wielki problem...:-( ale wierzę, że po ciąży wszytskie dolegliwości miną, a my będziemy wyglądać i czuć się kwitnąco...:-D tego Tobie i sobie życzę...
no i strasznie się cieszę, że moja lista zakupowa się przydała:-D:-D:-D

Aguś czkawka? Jak najbardziej...pojawia się często..jest delikatniejsza od tradycyjnych ruchów i taka regularna więc z łatwością ją rozpoznaję;-)

Ciamajdka strasznie miłe to co piszesz, serce się cieszy...na prawdę fajnie, że na coś się przydałam...zresztą w ogóle to forum to niezastąpiona sprawa..tylko kobiet w ciąży w jednym miejscu, które najbardziej się rozumieją...:-):-)

Mf-22 jeszcze raz dziękuję...takie ciepłe słowa...polecam się oczywiście na przyszłość;-);-)

cayra1984 świetny tekst:laugh2::laugh2::laugh2: a ten skarbuś, który stoi przed blokiem to jakiś świeży nabytek, że taka miłość ogarnęła męża????:-D:-D

AgaS-78 cieszę się, że u Was wszystko dobrze...

Bombusia jak po wizycie???:-D:-D

Niuunia zgadzam się z dziewczynami jak ciągle boli i brzuszek się napina to lepiej się zobaczyć z lekarzem...

marulka no i do prysznica można kupić RONDO KĄPIELOWE, coś jak kapelusz, który chroni oczka dziecka przed zalanie...podobnież dzieci to kochają...zresztą produkt sprawdzony przez SUPER NIANIĘ heheheh:-):-):-)
U mnie łazienka wcale nie taka wielka ale upchaliśmy...

monika373
po prawej str na ekranie jest ikonka klawiatury możesz tam kliknąć i wybrać odpowiedni język..

Pajkaa najważniejsze, że jest zgoda i że mąż czuje się lepiej...:-)można więc kontynuować remoncik pokoiku:-):-)

NIUNIA
właśnie doczytałam...to dla dobra Twojego maluszka. TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

martitak i za Twoją wizytę trzymam kciuki oby szyjka się nie skracała...daj znać jak wrócisz od lekarza!!!!!.

Ostatnia edycja:
Niuunia na pewno lepiej w szpitalu gdyż będziesz pod obserwacją, a i zalety są tego bo na bieżąco popodglądasz maluszka i na pewno i Ty i lekarze będziecie bardziej spokojni....

Martitka trzymam mocno kciuki, oby wszystko było dobrze.....

A przed chwilą się dowiedziałam, że żona mojego braciszka urodziła o 4 tej zdrowiutkiego Szymona:) Oj jak cudownie, wiem, że ona nie mogła się już doczekać tego porodu, bo było jej bardzo ciężko......O 19 tej odeszły wody o 3 pojechali do szpitala, a o 4 tej był już Szymuś. Dowiedziałam się dopiero teraz bo mi tel. wczoraj się rozładował i nie wzięłam do biura ładowarki - echh, przybiegł mój tatuś z newsem:)

witam u mnie pada deszcz:no:, teraz wiem dlaczego tak dobrze się spało:-)

martitka trzymam kciuki za twoją szyjkę:) mam nadzieję że będzie wszystko ok.
niuunia to dla twojego dobra, pociesz się tym że to tylko 3 dni i że szybko miną.:-)

wszystkim które mają dziś wizyty powodzenia i żeby z dzidziulkami było wszystko ok;-)

milusia jak super :D:D:D takie wieści są zawsze (nie wiem jak dla was, ale ja od kiedy mam dziecko to tak mam) super wiadomością... aż się gęba sama cieszy :D

ehtele ależ moje dziecko ma napuszczone wody po swoje pachy, także żaden prysznic nie wchodzi w rachubę... ma przyczepiony do kabiny koszyk na zabawki i tam plumka sobie z kaczuszkami i rybkami, a płukanie głowy to walka ale wykonalna i bez wielkiej histerii ;) nie ukrywam że był moment, kiedy myslałam o tym rondzie ale chyba nie skorzystam - póki daje sobie coś tłumaczyć próbuje perswazji ;);)

Milusia super wiadomości:-D:-D Ojjj teraz na świeżo musisz chłonąć od mamusi wszystkie informacje:-p:-p Pewnie Darek będzie teraz ojcem chrzestnym????

Marulka
oczywiście póki mamusia jest autorytetem perswazja działa:-D:-D extra...

aaaa doszły literki do pokoju Olka...macie zdjęcia na wątku o pokoju:-p

reklama
Aga_Natalia zatkany nos i krwawienia to niestety koszmar dla kobiet ciężarnych. Ja na szczęście nie krwawię z nosa, ale to uczucie zatkania jest okropne, śpię naprawdę w dziwnych pozycjach żeby mi się dobrze oddychało. Jeżeli masz tendencję do krwawień zastosuj Cyclo3 forte i rutinoscorbin - powinny wzmocnić naczynka.

Do góry