reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
u mnie dziś frytki z rybką :) no i ograniczam od dzisiaj słodycze bo lekarka mi powiedziała, ze jak sie e duzo słodyczy to sie ma potem skłonności do grzybicy pochwy :( a ze wyniki mam super a cytologię jak pani doktor stwierdziła jak dziewica - nie mam zamiaru męczyć się z grzybicą,

Pajka jak dziewica powiadasz? heheh a to dobre ;)

ja ugotowałam ziemniaczki z koperkiem, smażone kotlety z piersi i dwie surówki jedna to mizeria (którą ja się zajadam w ciąży choć przed ciążą nie tolerowałam mizerii) i posiekany por+pomidor+starta na małych oczkach marchewka pieprz, sól, czosnek granulowany, bazylia i papryka słodka w sosie śmietanowo-majonezowym jako odpoczynek od mizerii dla A. ;) a na pierwsze aromatyczna jarzynówka na łagodnym rosołku zabielona śmietaną.

Witam wszystkie mamusie :)
Ja juz po lekarzu moja glukoza ok maluszek dobrze waży 650g troszke mu sie urosło hehe ja w tydzień czasu ponad 1.5 kg oprócz cisnienia wszytko ok 100/50 (chociaz miałam juz i 90/60hehe). chciałam zobaczyć siusiorka ale maluszek nie chciał pokazać. A lekarka mi niezle powiedziałą ze nie powie mi co za płeć bo ostatnio prawie do sądu ja jakas para wzywała bo im powiedziąła inną niż sie urodziła. Dziwni ludzie. Dla mnie ważne żeby było zdrowe. Ale inny lekarz powiedział i napisał chłopak. narazie sie tego trzymam.
Aga podziwiam mamusie blizniaków, ale poradzisz sobie na pewno :) mi mówią ze u mnie pewnie następna bedzie podwójna niespodzianka hehe jakoś tak genetycznie mi wychodzi

Dzień fatalny pogoda w kratke no i to ciśnienie a podobno za kilka dni ma być -3 stopnie w nocy, powariowała pogoda kurcze

U mnie na obiadek pulpety w sosie grzybowym z gaszką gryczaną i buraczki
miłego dzionka :):)

Ostatnia edycja:
Pajka jak dziewica powiadasz? heheh a to dobre ;)

ja ugotowałam ziemniaczki z koperkiem, smażone kotlety z piersi i dwie surówki jedna to mizeria (którą ja się zajadam w ciąży choć przed ciążą nie tolerowałam mizerii) i posiekany por+pomidor+starta na małych oczkach marchewka pieprz, sól, czosnek granulowany, bazylia i papryka słodka w sosie śmietanowo-majonezowym jako odpoczynek od mizerii dla A. ;) a na pierwsze aromatyczna jarzynówka na łagodnym rosołku zabielona śmietaną.

no też mnie zaskoczyla a ja jej to raczej niemożliwe :p

dziewczyny czy wy też macie dużą ilość siary?? u mnie jest masakra :(

reklama
Do góry