reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Agus - czkawka hmm..czasami mi sie wydaje,że mala miewa ale nie jestem do końca pewna czy to nie są regularne kopniaki. Chociaż?...
Olimpia miała bardzo często czkawkę. Po porodzie też conajmniej raz dziennie.

Ja dziś czuję się "niewyraźnie". Gdy chodzę czuję napinanie mięśni brzucha,takie uczucia jakbm miała zmęczone mięśnie długimi brzuszkami.
Zastanawiam się czy nie wziąć no-spy na wszelki wypadek. Wizyta już za tydzień więc przeczekam.
Nie mam dziś sił na nic, łażę w piżamie a przecież trzeba wyjść z pieskiem,pranie pościągać bo niedługo czasnie padać i w ogóle ogarnąć mieszkanie. Brr...

reklama
Mf-22 oj zamienię się w cukierka:D dziękuję to bardzo miłe kochana...

Zielona26 ja Ci radzę zwolnij z pracą bo wiem coś na temat zapierniczu:) Wracaj do zdrówka, a hemoglobinka piękna:) ja taką mam całe życie:)

Bombusiu nie stresuj się słońce wszystko będzie dobrze, ja w to mocno wierzę....

Niuunia to wypoczywaj ile wlezie, a łożysko samo pomalutku dogoni, jesteś szczuplutka więc i łożysko małe...

Marulka ja mam tylko wannę - bo jestem typem mocznika pospolitego, wygnić wyleżeć wymoczyć to moja dewiza do tego kilka kropli olejków, świeczunia i sił witalnych przybywa:) Na prysznic już nie mam miejsca, a wiadomo, że codziennie tylko z prysznica się korzysta:)

Martuśka no to chyba taki nasz urok, z resztą porozmawiam z lekarzem zobaczymy co i jak, mam nadzieję, że to nie jakiś objaw hipoglikemii poposiłkowej...

AgaS-78
dobrze, że się odezwałaś bo wiadomo, że się tu martwimy o każdą sierpnióweczkę, dobrze, że jesteś pod kontrolą lekarza:) wszystko będzie dobrze:)

Polianko może dzidziulek bardzo szaleje, w razie czego skontroluj to z lekarzem, a no-spa w trudnych chwilach na pewno nie zaszkodzi

buziaki i miłego dnia

ja oczywiście na poduszce z dziurką w pracy, mam nadzieję, że ludzie dziwnie się nie patrzą

ja czkawkę Olka pamiętam z końca tamtej ciąży - to dopiero uciążliwe było cholerstwo... teraz czuję, że Franek pyka tak czkawkowo, ale chyba szybko daje sobie radę bo dość szybko mija to pykanie ;)

milusia ja MARZĘ o wannie bo też kocham leżajsk wannowy, ale niestety miejsce mi nie pozwala... w przyszlości będziemy rozbudowywać nasz domeczek to wtedy napomknę architektowi, że bez drugiej łazienki niech mi projektów nie pokazuje ;)

ja tez uwielbiam wylegiwac sie w wannie, szczegolnie z jakimis olejkami itp, i wlasnie ubolewam nad tym, ze w czasie ciazy musze sie powstrzymac przez tymi malymi rozkoszami:(

Witam :-)

U mnie pogoda dzisiaj nieciekawa, deszczyk się rozpadał... :-(

Idę poczytać, co u Was :-)

Miłego dzionka Wszystkim życzę :-)

Aj no i dupa :( powiedziała mi, że trzeba ze mną się ochodzić jak z jajkiem ;/ mam nisko łożysko i dostalam skierowanie do szpitala :( na kroplówke - myślałam,że to pare godzin i do domu a ona mówi,że min 3 dni tam będę leżeć ;(

Witam się :happy:

Czkawka u dzidziusia w brzuszku to doskonałe ćwiczenie płuc i maluszek nie odczuwa tego jako czegoś nieprzyjemnego, więc im częściej tym lepiej ;-) Często jak maluszkowi smakują wody płodowe (jak zjemy coś co mu posmakuje) to tak się nimi opija, że potem czkawka jest hihihi... :-D
Ja mam czasem takie drgania regularne ale nie wiem czy to czkawka jest :-p

Niunia trzymaj się skarbeczku... bądź w kontakcie z nami przez kom :tak: My tu wszystkie trzymamy kciuki :yes:

reklama
Do góry