Kochane po pierwsze witajcie;-);-)
Po drugie u mnie rewelacyjna pogoda, słonko świeci, ciepło, chce się żyć
Po trzecie jesteście niezastąpione, sterylizatora na pewno nie kupię, niech będzie tradycyjnie
No i na koniec laktator elektryczny jest makabrycznie drogi
najtańszy 140zł z Baby one, więc pewnie na początek spróbuję ręczny jak się nie uda to kupię elektryczny...
starlet ja też będę czekać z zakupem kosmetyków do lipca:-) Tylko zaczynam się orientować co i jak bo moja wiedza niska...
. W maju łóżeczko z dwoma kompletami pościeli, czerwiec wózek...
a leżaczek i matę edukacyjną zostawię dla rodzinki jak zapytają czego potrzebuję:-):-)
No pewnie druga ciążą zupełnie inaczej wygląda niż pierwsza nie ma takiego szaleństwa...ale cóż jak wpadłam na całego i szaleję
Pajkaa jakiej firmy ręczny laktator kupujesz?
Niuunia no jak dziś z ruchami? Obudziło się dzieciątko. Powiem szczerze, że mam wrażenie, że również ogólnie Olka mniej czuję, ale doszłam już do tego, że ułożył się wzdłuż brzucha...jakby poziomo do mojego ciała...kopie więc tylko po bokach brzucha
Cóż czasem tak bywa...
kasia no to życzę żebyś jakoś przeżyła te alergiczne miesiące;-);-)
Ola przeczytaj co napisałam do niuni..nie ma co się przejmować (choć ja zawsze tak samo robię
) Twoje maleństwo jeszcze się rozbryka
co do laktatora to podobno warto wziąć już do szpitala...
panienka ja zawsze o pustym pęcherzu idę, bo dla mnie nieprzyjemne jest jak on tak jeździ bo brzuchu i uciska mi pęcherz
Ciamajdka ten sterylizator z Aventu do mikrofali kosztuje 130 zł
Więc jednak po Waszych radach stawiam na tradycyjne metody
Urocze te Twoje pierwsze zakupy:-):-):-)
a ZUS płaci chyba do 10, czy 15 trzeba tam zadzwonić... ale nie wiem bo mnie płaci pracodawca i on rozlicza się z ZUSem...
a 5zł za te ciuszki to strzał w dziesiątkę
Widzę, że zaczynasz "szaleństwo" zakupowe
cayra1984 chłopy to w końcu kolejne dziecko w rodzinie
Życzę Ci jednak kochana, żebyście się wyściskali, wyprzytulali
no i wróć do domku bo problem urośnie urośnie...i zacznie być większy niż pierwotnie
A jakby mój chłop siedział przy kompie np. grając w jakieś gierki to chyba bym zatrzaskała
kolumnea mnie rozczulił przede wszystkim Twój rampers..boskie zakupy:-)
andzia1987 to zależy, ja również będę mieć z 75 g więc wszystko ok
ile kosztuje prywatnie to badanie?