reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Witajcie dziewczynki.. chciałabym dołączyć do sierpnióweczek.. dzis zrobiłam teścika i wyszły dwie tłuste krechy.. termin spodziewaniej @ był w piątek w tamtym tygodniu czyli jestem dzis już 5 dni po terminie.. planowana data porodu według owulacji to 26 sierpień

Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie..

ALEEEE MAAAAASAKRAAAAA!!!!!!! Nektarynko :-) Tak się cieszę :-D Moje najszczersze GRATULACJE KOCHANA :laugh2::laugh2::laugh2:

Tak w ogóle to witajcie ciężarówki. Nie ma mnie na BB bo się kiepskawo czuję a poza tym ta przedświąteczna bieganina, eh...
Dziś ujrzałam swoją 8 mm fasoleczkę z bijącym serduszkiem :tak: Wszystko jest git! Jeszcze gdyby nie te mdłości :baffled:

POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE KOCHANE :happy: Trzymajcie się cieplutko i niech fasolki zdrowo rosną :tak:

reklama
JA padlam po basenie i wstalam dopiero przed chwilka... pewnie zaraz znowu poloze sie do spania... Mialam ubierac choinke i niestety nic z tego nie wyszlo... musze to zrobic rano :-(

Nektarynka witaj wsrod sierpniowek!!! :tak:

Kasia oj gdyby mnie zmierzyli cisnienie przed wejsciem do ginka to tez bym pewnie miala za wysokie :baffled: ale najwazniejsze ze z Fasolka wszystko w porzadku :tak:

witajcie!
chcę Was zawiadomić, że istnieje równowaga w przyrodzie - przedostatnia noc, tak jak się chwaliłam, trwała u mnie naście godzin, a wczoraj zasnęłam na siłę koło północy, a obudziłam się o 4tej nad ranem. czyli całe 4h :(
no nic, nie myślę o tym, niech się organizm sam reguluje.
zaraz lecę do pracy, nie mam czasu Was poczytać, ale pozdrawiam serdecznie :)

No to i ja sie witam:tak:
I tak jak Magda.wu u mnie tez rownowaga jest... poszlam spac na sile kolo 1 i o 6 juz wstalam - jestem w trakcie ubierania choinki. Musialam sobue zrobic mala przerwe bo strasznie zglodnialam. W planach (przed ginem) mam jeszcze odkurzenie mieszkania i poukladanie ubran i posprzatanie na biurku... az jestem ciekawa co z tych moich planow wyjdzie.... :sorry:

Wczorajsze badania: beta 2673 :-) ale prg nadal 10,4- czyli bez zmian... Dostałam większą dawkę luteiny.

No nic ale bynajmniej mój pęcherzyk urósł z 2,8mm w sobotę do 5,9mm wczoraj :-D Jestem bardzo szczęśliwa i trochę spokojniejsza bo widziałam zarys zarodka :-D Taka maciupka bezkształtna masa :-D Ogólnie czuję się dobrze, tylko senna jestem straszliwie i wczoraj mdłości mnie pól dnia męczyły. Jak będę miała chwilkę to wstawię fotki mojego klucha (a raczej jego domku :laugh2:).

Może uznacie, że to dziwne ale u mnie już zaczyna być widać brzusio. W sumie spodziewałam się, że to będzie szybko, bo mam spore przodozgięcie macicy :sorry:

Witam sie i ja :-)
widze, ze nie tylko ja nie moge spac dzisiaj :-D wczoraj miałam problem z zasnięciem bo przy oddychaniu strasznie mnie bolały plecy ciekwam czy to fasolinka sie tak kokoszy w brzuszku :-D
Bonusowa u mnie tez widac juz brzusio tylko ja zawsze miałam lekki brzuszek wiec go tylko teraz wywaliło :-D

Dziewczynki wpisujcie się do grupy którą stworzyła Inkaa fajnie si.ę bedzie rozmawiało :)

Ja wg @ mam termin na 17 sierpień

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja wczoraj tez sobie sodnie z pasem zakupilam...tylko,ze ze mna jest ten problem,ze do chudych nie naleze- po prostu jestem wielka baba ;) -choc niewysoka

reklama
Cześć
Widzę, że jakaś straszna noc za nami-ja też spałam chyba ze trzy godziny:no: Najpierw położyłam się spać o 23, a po 1,5 godz się obudziłam, bo tak mnie bolał brzuch i chciało mi się wymiotować, że godzinę spędziłam w toalecie... A jak już było w miarę ok i chciałam się położyć to Basia się obudziła i nie chciała spać, przez dobre kilka godzin:eek: A rano to już standardowo pobudka po 7:confused2: Dobrze, że dzisiaj już w domu i nigdzie nie muszę iść:tak: Rano mdłości mnie trzymały, ale zjadłam kilka migdałów i przeszło;-) Apetytu nie mam od trzech dni, a schudłam już 1 kg...

Bonusowa-brzuszek będzie się powiększał, ale teraz to chyba wina wzdęć:tak:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry