Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Witajcie,
Ja tylko na chwilke. Jestem po wizycie. Dostalam 2 tyg zwolnienia i luteine dowcipna 2x dziennie. Ginek dopatrzyl sie jakis plamek pod macica i stad to lutka i L4. Generalnie powiedzial ze wsio jest ok. Zbadal mnie, szyjka ladna, wysoko, zamknieta. Nie widzial zadnych zmian. Jajniki w porzadku, mam odpoczywac, relaksowac sie. Kolejna wizyta 6.01. Ginek powiedzial ze wtedy powinno byc widoczne juz serduszko...
Za chwilke juz wyjezdzam na swieta wiec moje Drogie:
Ta noc odmieniła cały świat. Na szarej wyboistej drodze pojawiły się jeszcze jedne ślady stóp:
Boga – Człowieka.
Te ślady prowadzą do Twojego domu…
Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości,
Odrobiny światła dzięki uśmiechowi,
Radości w smutku i nadziei w chwilach niepokoju
życzy Esch z Kruszynka
Ja tylko na chwilke. Jestem po wizycie. Dostalam 2 tyg zwolnienia i luteine dowcipna 2x dziennie. Ginek dopatrzyl sie jakis plamek pod macica i stad to lutka i L4. Generalnie powiedzial ze wsio jest ok. Zbadal mnie, szyjka ladna, wysoko, zamknieta. Nie widzial zadnych zmian. Jajniki w porzadku, mam odpoczywac, relaksowac sie. Kolejna wizyta 6.01. Ginek powiedzial ze wtedy powinno byc widoczne juz serduszko...
Za chwilke juz wyjezdzam na swieta wiec moje Drogie:
Ta noc odmieniła cały świat. Na szarej wyboistej drodze pojawiły się jeszcze jedne ślady stóp:
Boga – Człowieka.
Te ślady prowadzą do Twojego domu…
Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości,
Odrobiny światła dzięki uśmiechowi,
Radości w smutku i nadziei w chwilach niepokoju
życzy Esch z Kruszynka