reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Witam sie
ja dzisiaj z wami nie posiedze bo moja fasolka szaleje jak nigdy mgdłosci od 5 rano :-(czekam tylko na moment przytulenia do WC:sorry: ale i tak ją kocham :-D

Ja juz jestem po basenie i zdazylam pochlonac miske zupy... zgadnijcie jakiej :-D

Polianna do gina ide jutro na 11.30... juz mam stresa... A jak zakupy sie udaly?

Milusia i jak u ginka bylo?

Inkaaa witaj :tak:

Witajcie dziewczynki.. chciałabym dołączyć do sierpnióweczek.. dzis zrobiłam teścika i wyszły dwie tłuste krechy.. termin spodziewaniej @ był w piątek w tamtym tygodniu czyli jestem dzis już 5 dni po terminie.. planowana data porodu według owulacji to 26 sierpień

Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie..

Witajcie dziewczynki.. chciałabym dołączyć do sierpnióweczek.. dzis zrobiłam teścika i wyszły dwie tłuste krechy.. termin spodziewaniej @ był w piątek w tamtym tygodniu czyli jestem dzis już 5 dni po terminie..

Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie..

No witam nareszcie teraz to juz sie przyzwyczaj:-D bardzo sie ciesze Kochana, ze wreszcie sie udało :-D:-D

dziewczynki a mi na mdłosci pomógł żurek oj dzięki Ci , ze takie cos istnieje wiecie jak mi teraz dobrze :)

gratuluje nowym mamusiom sierpniowym :-)

ja dziś mam takie mdlości i senność, że ledwo chodze, a nie moge cały czas leżeć, bo sie zrobi podejrzanie :-p
ubieranie choinki tak mnie zmęczyło, że musiałam przykłuć sie do fotela na pół godziny. masakra jakaś, pewnie to tez wina tego ciśnienia na początku skali :|
dobrze, że Wigilia już pojutrze.

Milusia, daj koniecznie znać i wrzuć foto :tak:

pozdrowionka

Hej dziewczyny,
i ja gratuluję nowym sierpniówkom :-):-):-)
Coraz Nas więcej, super :-)
Milusia, czekamy, czekamy :tak::-)
A u mnie mdłości brak, za to zgaga, bolące piersi (standard), co chwila siusiu, senność, i właśnie mnie ciągnie trochę podbrzusze, tzn. tak pobolewa.:confused2:
Zaparcia nawet trochę odpuściły, ale tylko na chwile dwie :zawstydzona/y:
Oczywiście wszystko co jest w lodówce jest be, a to co jest w wyobraźni jest dobre, tylko, że jak już będzie na widoku, to już jest be :confused2:
U mnie jeszcze 3 tygodnie do USG, trochę mnie uspokajają, że wszystko jest na pewno ok, ale ja już bym chciała zobaczyć mojego kropka, a tu jeszcze tyle czasu :confused2:
Przygotowania do Wigilii trwają baaardzo pooowoooliii :cool2::zawstydzona/y:
Już bym chciała, żeby było po Świętach :zawstydzona/y:
Mój wymarzony prezent już dostałam :tak::-D:-)
Miłego wieczorku życzę :tak:

reklama
Ja już po wizycie u ginki:tak: A więc od początku-z dzidzią wszystko ok ma 4 mm:-) No i serduszko było widać:happy: Termin wg ginki na dzisiaj to 19 sierpnia:happy: Poza tym muszę zrobić dodatkowe badania krwi i moczu i mierzyć ciśnienie dwa razy dziennie, bo w jej gabinecie wyszło dwa razy 142/88:szok: A ja przecież raczej niskie mam:eek: To chyba ze zdenerwowania tak mi podskoczyło... A waga się zbuntowała i pokazywała wagę 43 kg (ważę 58:shocked2:), ja chcę taką wagę w domu;-) Z niedobrych rzeczy to wynalazła torbiel na prawym jajniku i będziemy ją na razie obserwować:-(
Mdłości poranne nadal mam i dzisiaj spotkałam się z kibelkiem:sorry:Zazdroszczę tym, które mogą sobie pospać w dzień-u mnie takiej możliwości nie ma-jak wracam z pracy mała jest już po drzemce i szaleje w najlepsze, a ja ledwo co daję radę-z pierwszym dzieckiem w ciąży jest łatwiej:tak:

Do góry