reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Martuśka hehehe...poczekaj jak będziesz w 30 tygodniu wtedy będziesz chciała żeby minęło jak najszybciej ;-):tak::-)

no może, może. nie mowie ze nie :p
zwlaszcza, ze od pazdziernika do szkoły, a chciałabym jak najdlużej być z dzidziusiem przez caly czas, wiec wolałabym urodzic raczej nieco wczensiej niz pozniej. a wychodzi mi ciekawy termin w kalkulatorach, bo 8.08 :) (chociaz wiem, ze to sie zgadza w znikomym procencie, zobaczymy co powie lekarz w srode)

reklama
Hej dziewczyny, troszkę mnie nie było a tu już tyle sierpnióweczek :-) wszystkim serdecznie gratuluję. Ja dziś wzięłam sobie wolne i w końcu się wyspałam, choć i tak dziwnie się czuję bo tak jakbym miała zaraz zemdleć, poza tym od czasu do czasu mam jakieś rzuty gorąca. Mam nadzieję, ze nic mnie nie bierze. Teraz niestety po chwili leniuchowania muszę się zabrać za odgruzowywanie mojego domku bo troszkę to zaniedbałam. Miłego dnia dla wszystkich papap

Paula ,

ja też mam wizytę na 22go na 16:45:) Mam nadzieję, że mi się pochwalisz co i jak, u mnie 22 będzie 7 tydz i 2 dni:) buziole

Hej dziewczyny, troszkę mnie nie było a tu już tyle sierpnióweczek :-) wszystkim serdecznie gratuluję. Ja dziś wzięłam sobie wolne i w końcu się wyspałam, choć i tak dziwnie się czuję bo tak jakbym miała zaraz zemdleć, poza tym od czasu do czasu mam jakieś rzuty gorąca. Mam nadzieję, ze nic mnie nie bierze. Teraz niestety po chwili leniuchowania muszę się zabrać za odgruzowywanie mojego domku bo troszkę to zaniedbałam. Miłego dnia dla wszystkich papap

nie przejmuj sie, biometeo tez dzis nie sprzyja.
oooo..tez musze zabrac sie za jakies porzadki. dobrze, ze na Świeta do Domu (rodzinnego), to nie musi błyszczeć :p. ale kurzu warto sie pozbyc jak najskrupulatniej, dla dobra wlasnego i dzidziusia :)

Ja biorę Prenatal, również ma powójną dawkę. Elevit bodaj tak samo.
Myślę,że to wystarczy. W poprzeniej ciąży brałam tylko elevit i córcia urodziła się piękna i zdrowa :)

hm.. no to ja chyba coś źle liczę.. bo myślę, że data poczęcia to chyba 11 albo 15 listopad.. ale jak wpisuję w kalkulatorze że miesiączkę miałam 1 listopada to mi wyskakuje, że jestem w 3 tygodniu.. sama się już pogubiłam..

reklama
Tygrysiątko super!!! :-) tylko trochę mnie dziwi że już serduszko było widać, bo zazwyczaj jest widać dopiero w 6 tygodniu :eek: no ale najważniesze że wszystko jest ok :tak::-) a lekarz określił Ci tydzień ciąży?
Okreslił, ale ja wiem kiedy doszlo do zapłodnienia i termin z USG czy z miesiączki nie jest taki jak rzeczywisty (wg mnie jestem tylko nieco 4 tyg. w ciazy) :laugh2: Jestem przekonana ze to bylo serce-zreszta lekarz mi to potwierdzil. Wiadomo, ze to byla grupa pulsujacych komorek, z ktorych wytworzy sie dopiero serce. Zreszta nawet w opisach suwaczkow pisza ze juz tworzy sie serce w 4tym tyg.

Do góry