reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Ale mnie nastraszyłaś :( czyli ruchy płodu można pomylić z ruchami macicy?
ciekawe czy oby u mnie wszystko jest dobrze :(:(:(:(

Kochana przepraszam nie chciałam Cię nastraszyć...

Sama od poczatku ciąży myślę o tej koleżance i nakręcałam się, że mnie też to może spotkać... Ale tak jak dziewczyny piszą nie ma co się nakręcać. Ona miała wcześniej wiele innych złych objawów które zlekceważyła i tłumaczyła sobie, że wszystko jest ok bo czuje coś w brzuchu... Więc żadna z Nas na pewno tak nie ma bo kiedy czujemy że coś się dzieje to biegniemy do lekarza i chodzimy do niego regularnie, a moja koleżanka przez swoją schorowaną mamę nie miała czasu do Ginekologa chodzić...

reklama
Cześć Dziewczynki:-)
Dzisiaj się tylko przywitam po dłuższej nieobecności. Nie wiem co u Was bo od tygodnia nie miałam chwili na czytanie forum ale postaram się choć trochę was nadrobić. Mam nadzieję że wszystkie Mamy i dzieciaczki zdrowe :tak:
Buziaki

Kolumnea wszystkiego najlepszego:)

Spochmurniało coś, wieje strasznie, nic się nie chce...nawet dzidzia nie dokazuje...

[FONT=&quot][/FONT]

witajcie ponownie ...

jestem dzis padnieta niedawno wrocilam z przechadzki po miescie dzis chodzilam po bankach i porownywalam kredyty i pozyczki ,.... masakra ale zobacze moze uda misie wziasc pozyczke bezprocentowa w pracy ... a jak nie to zostaje mi karta debetowa i karta kredytowa choc nienaleze do osb ktore lubia sie zapozyczac ale co jakos remont trzeba zrobic dobrze ze cos mialam na oszczednosciach....
jak myslicie czy ta chmura pylu do nas dotrze ciekawe tylko ile bedzie wisiec powietrzu?

witajcie ponownie ...

jestem dzis padnieta niedawno wrocilam z przechadzki po miescie dzis chodzilam po bankach i porownywalam kredyty i pozyczki ,.... masakra ale zobacze moze uda misie wziasc pozyczke bezprocentowa w pracy ... a jak nie to zostaje mi karta debetowa i karta kredytowa choc nienaleze do osb ktore lubia sie zapozyczac ale co jakos remont trzeba zrobic dobrze ze cos mialam na oszczednosciach....
jak myslicie czy ta chmura pylu do nas dotrze ciekawe tylko ile bedzie wisiec powietrzu?

Bogusiu to może ja Ci pomogę w sprawie pożyczki:) tzn. mogę doradzić, co jest korzystne, na jaki czas... czy bardziej opłaca sie karta kredytowa, limit zadłużenia w koncie czy tez karta kredytowa (karta debetowa ogranicza Cię do tego co masz na koncie "swojego" czyli nic ponad to)... pisz na priva, chętnie Ci odpowiem, porównam dla Ciebie banki i oferty i powiem Ci co sie opłaca, co nie, co warto brac a czego nie... i okreslę Ci dobre i złe strony każdej z mozliwości kredytowych... wszystko to przełożę Ci jako człowiek ale z wiedzą bankową:))))

Hejka ;-)

Widzę, że temat specyfików aptecznych wertowany :-p
Chciałabym więc Wam polecić korzystanie z zamawiania przez internet leków i innych farmaceutyków w tej aptece Dbam o Zdrowie - portal o zdrowiu i apteka online - www.doz.pl
Zamawia się leki, a odbiera i płaci w wybranej przez siebie najbliższej aptece :tak:
Te apteki są bardzo popularne, więc pewnie każda z Was ma jakąś w pobliżu.
Ceny są naprawdę dużo niższe. Ja już zamawiałam leki na receptę i nie tylko.

Zamawia się, a jeżeli leki mają na stanie w aptece to odbiór może się odbyć prawie natychmiastowo. Np. po ostatniej wizycie u gina wieczorem zamówiłam przez net, a rano odebrałam gotową paczuszkę w aptece :tak:

Szczerze polecam, bo można sporo zaoszczędzić, a nie czeka się na przesyłkę :-)

Pajka
ja od siebie polecić Ci mogę emolienty. Ja używam Ambilanu, bo mi najlepiej służy. Jest rewelacyjny przy alergii i suchości.
http://www.emolienty.pl/index.php?ps=zastosowania

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry