martuśka85
http://psychozytywnie.pl
dzieki Kochana, jestes niezastąpiona :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nie mogę :-(
Przed chwila dostałam wiadomość , moja koleżanka urodziła martwe bliźniaki w 7 miesiącu ciąży :-(
Pajeczko sucha skóra to niestety nie jest problem tylko od zewnątrz, główną przyczyną suchej skóry jest niedobór witaminki A, ona odpowiada za nieprawidłowe rogowacenie. Ale z mojej własnej autopsji wiem, że bardzo dobrze działa neutrogena - czerwona, naprawdę na długo nawilża skórę i nie podrażnia (jeżeli w ogóle piszemy o półce drogeryjnej).Jeżeli chodzi o kosmetyki apteczne polecam Lipikar balsam La Roche Posay, działa rewelacyjnie. To do ciała.
Nie wiem czy chodzi o ciałko czy buźkę?
La Roche Posay kupisz w aptece, ale często sprzedawcy na allegro mają naprawdę dobre promocje. Jest on głównie dla alergików - mnie też wszystko uczula, jest pozbawiony zapachu i na bardzo długo wystarcza.
Neutrogena - czerwona jest też bardzo dobra i tańsza.