reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Pajeczko sucha skóra to niestety nie jest problem tylko od zewnątrz, główną przyczyną suchej skóry jest niedobór witaminki A, ona odpowiada za nieprawidłowe rogowacenie. Ale z mojej własnej autopsji wiem, że bardzo dobrze działa neutrogena - czerwona, naprawdę na długo nawilża skórę i nie podrażnia (jeżeli w ogóle piszemy o półce drogeryjnej).Jeżeli chodzi o kosmetyki apteczne polecam Lipikar balsam La Roche Posay, działa rewelacyjnie. To do ciała.

Nie wiem czy chodzi o ciałko czy buźkę:)?

No nie mogę :-(
Przed chwila dostałam wiadomość , moja koleżanka urodziła martwe bliźniaki w 7 miesiącu ciąży :-(

bardzo mi szkoda Twojej koleżanki, moja koleżanka też to przeszła... Dokładnie w 7 miesiącu urodziła martwego synka... Więc wiem jak się czujesz i jak ciężko jest Twojej koleżance... Moja koleżanka dowiedziała się, że Damian był martwy już 2 tygodnie, a ruchy które czuła to ruchy macicy... To straszne co im się stało, najgorsze jest to, że w tym stadium ciąży mają normalny poród, a dziecko jest całkowicie wykształcone :sad::sad::sad:
Aż mam łzy w oczach bo przypomniałam sobie Gosię... Jak Ona w tedy była nieszczęśliwa, teraz ma już dwójkę pięknych zdrowych dzieci,a ja zostałam chrzestną Sylwi (miałam być chrzestną Damiana :-( )

Pajeczko sucha skóra to niestety nie jest problem tylko od zewnątrz, główną przyczyną suchej skóry jest niedobór witaminki A, ona odpowiada za nieprawidłowe rogowacenie. Ale z mojej własnej autopsji wiem, że bardzo dobrze działa neutrogena - czerwona, naprawdę na długo nawilża skórę i nie podrażnia (jeżeli w ogóle piszemy o półce drogeryjnej).Jeżeli chodzi o kosmetyki apteczne polecam Lipikar balsam La Roche Posay, działa rewelacyjnie. To do ciała.

Nie wiem czy chodzi o ciałko czy buźkę:)?

Milusiu o cale ciało, ale ogólnie jestem jeszcze alergikiem :) tzn dostaje prawie na wszystko uczulenie
i ten preparat kupie w aptece?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
La Roche Posay kupisz w aptece, ale często sprzedawcy na allegro mają naprawdę dobre promocje. Jest on głównie dla alergików - mnie też wszystko uczula, jest pozbawiony zapachu i na bardzo długo wystarcza.
Neutrogena - czerwona jest też bardzo dobra i tańsza.

Bogusiu to mnie tymi ruchami macicy nastraszyłaś.....

shyla przykro mi z powodu koleżanki to jakaś masakra jest:(

ja już po obiadku teraz leżę i zdycham bo tak się najadłam kalafiorek, jajko sadzone i ziemniaczki duszone pycha:-D
byłam dziś na łowach w lumpku kupiłam dwa bodziaki dla małego jeden z krótkim drugi z długim rękawem, i dla siebie fajne bojówki takie już na cieplejsze dni ,właśnie teściówka mi je skraca na 3/4:-).

jutro w domu mamy małą imprezkę chrześniaczka mojego męża Zosia ma 3 latka, więc ciotka znów się obje słodkościami:) yupi, a niestety jak się ostatnio ważyłam to mam już 8 kilo do przodu:baffled:

La Roche Posay kupisz w aptece, ale często sprzedawcy na allegro mają naprawdę dobre promocje. Jest on głównie dla alergików - mnie też wszystko uczula, jest pozbawiony zapachu i na bardzo długo wystarcza.
Neutrogena - czerwona jest też bardzo dobra i tańsza.

Neutrogena już stosowałam i nie pomoglo dlatego chciałam cos innego wypróbować - muszę zerknąć na allegro

reklama
kolumnea-ale musiałaś naczytać się dziękując każdej za życzenia.Fajnie jak tak dużo dostanie się życzeń.Ja tak dostałam w zeszłym roku na nk-dosłownie szok,nigdy tyle na dostałam nawet w realu.

Do góry