reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

czesc dziewczyny!!!!!!!!!!
pomozcie!!!!!!!!! co myslicie o tej komodzie- w takim kolorze mam szafe do pokoju malej
IKEA DREWNIANA KOMODA LEKSVIK 4 SZUFLADY OKAZJA! (987029106) - Aukcje internetowe Allegro

Kasiu ja kocham rzeczy w tym klimacie...powiem szczerze, że jak remontowałam mieszkanie zrobiłam wszystko bradzo nowocześnie, a teraz marzą mi się meble z duszą, właśnie w stylu tej komody:)
Jest piękna i cena super...jedyne co się zastanawiam to dla mnie te 3 szuflady to za mało bo w komodzie muszę zmieścić wszystkie ubranka dziecka...:)
Ale jeżeli Ci to wystarcza to ja bez zastanowienia bym ją kupiła...

reklama
Kasiu ja kocham rzeczy w tym klimacie...powiem szczerze, że jak remontowałam mieszkanie zrobiłam wszystko bradzo nowocześnie, a teraz marzą mi się meble z duszą, właśnie w stylu tej komody:)
Jest piękna i cena super...jedyne co się zastanawiam to dla mnie te 3 szuflady to za mało bo w komodzie muszę zmieścić wszystkie ubranka dziecka...:)
Ale jeżeli Ci to wystarcza to ja bez zastanowienia bym ją kupiła...

mam do tego duza szafe - tez z polkami i ona bedzie tylko dla malej. takze komoda to bardziej jako dodatek. mysle ze wszytsko pomieszcze- dzieki za pomoc dziewczyny

Martuśka jak dobrze zrozumiałam to wychodzisz za mąż tak? gratuluje :happy: choć pewnie trochę Ci nie na rękę ten termin ale widzę że rodzinka naciska...kiedy dokładnie? przynajmniej będziesz miała z głowy :tak:

nie no ślub to nam bardzo na rękę właśnie :tak: chcielismy wziąć jeszcze przed sierpniem, (wiec 8. maja jak najbardziej pasuje) żeby mieć z głowy potem wszelkie formalności i w ogóle ułatwic sobie funkcjonowanie w tym kraju.
tylko rodzice nam trują o impreze po, no i oczywiscie o to, że czemu nie kościelny i to jest wkurzające :angry:
w zyciu bym slubu nie wziela ze wzgledu na rodzicow, bez przesady :szok:

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny!!!!!!!!!!
a u mnie sloneczko swieci ale jest troche zimno.
ja tez wybieram sie dzis na ploty do pracy- przy okazji zawioze kolejne zwolnienie.
od poniedzialku zaczynamy remont a juz mnie to przerasta. myslalam ze mam jakos finanse rozplanowane ale coz- w tym roku nowych drzwi nie bedziemy mieli- ale zato piekna lazienke i kuchne- cos za cos.

pajkaa super ze z tesciem wszytsko ok:)))))))))))
malagoniagratuluje przeprowadzki. a za ile sie wyprowadzacie?

ethele zycze udanych zakupow- po prosimy o zdjecia oczywiscie:)))))))))

pomozcie!!!!!!!!! co myslicie o tej komodzie- w takim kolorze mam szafe do pokoju malej
IKEA DREWNIANA KOMODA LEKSVIK 4 SZUFLADY OKAZJA! (987029106) - Aukcje internetowe Allegro

Zaczynamy mieszkać od 01 maja, a od 23 będziemy wszystko zwozić. Nie wiem, skąd tego tyle - jak tu się wprowadzałam, to największym zmartwieniem była komoda małej - olbrzymie, pojemne monstrum, nie wiem, czy teraz z nami pojedzie, a tu nagle się okazuje, że przez dwa lata trochę rzeczy przybyło...5 kartonów już można zabrać, ale to ulamek tego, co spakuję za tydzień z hakiem. Na miejscu są już talerze i garnki:D pierwszy zakup.
Co do spraw finansowych - ja jestem trochę podłamana - tysiąc rzeczy do kupienia dla dzidzi, tysiąc na mieszkanie - duperelki typu - suszarka na naczynia, patelnia, etc, ale tego jest strasznie dużo. A moje marzenia i plany sięgają daleko...ale nic to, pomalutku. Jak ruszymy, to jakoś już będzie.

Na plotach też byłam w pracy:), ale nie wchodziłam na górę, bo za dużo kobiet wyciągających ręce do brzucha, a ja ich nawet nie znam! Poza tym, spotkałam się z koleżanką, na tym mi zależąło, a na resztę przyjdzie czas.

Udanego dzionka!

ja w przeciagu roku wyprowadzalm sie ze szczecina do warszawy,a potem znowu do szczecina więc znam ten ból- zaczynając studia jechałam z jedną torba i kartonem z garnkiem i wałówką, a po 3 latach wyglądało to tak: plaeta 1x1x3m- z warszawy- dostawczak cały :D
w związku z przerowadzką do kawalerki- całe szczęscie to tylko dwa bloki dalej postanowiłam wyrzucic wszystko, co nie jest w zyciu konieczne.

Cześć dziewczynki!!!

U mnie pogoda pochmurna i zimniutko..brr...chcę pięknej słonecznej i ciepłej wiosny....

Cieszę się,że nie jestem jedyną osobą,która ma jakieś problemy,mniejsze większe, z teściami....uff...bo otaczały mnie osoby które w miarę jakoś sobie radzą.

U mnie chyba przyszedł czas żeby zastanawiać się nad zakupami dla dzidziusia...zrobiłam porządki w szafach i przeglądnełam ciuszki po synku,teraz czas na pokój i cały "osprzęt" , że się tak wyrażę :-)

reklama
Witam się i ja:)

KAssia
ciuszki rewelacja ja w maju zamienię się na prawdziwego ciucholandowego grzebalca:D:D:D Zobaczysz, że remoncik się uda, ale wiadomo remont to pochłaniacz pieniędzy, jak robiliśmy remont u mamy Darka to tak 20 tys nie wiadomo na co poszło, wchłonęły się po prostu:D co do komody to ja bym postawiła na nieco większą, ale piszesz, że masz jeszcze szafę więc chyba powinna wystarczyć:) Ogólnie śliczna:)

Sudestra kochana gratuluję córusi:):):)
Pajka cieszę się bardzo z wiadomości o teściu, trzymam kciuki żeby mąż nie miał świnki bo u mężczyzn dojrzałych jest niebezpieczna. No i kochana gratuluję 6 miesiąca:D:D:D

Marulka
u mnie też taka pogoda, ze ledwo się zwlekam z wyrka:(

Ehtele udanego grzebulowania:D pochwal się potem zakupami:D

Paula ja bym zjadła takiego naleśniczka, ale z dżemikiem:D:D:D

Martuśka mam nadzieję, że wszystkie przygotowania pójdą jak po maśle:)

Malagonia och jak ja rozumiem ten problem, też nic nie mamy:D Zaczynamy od zera, na razie tylko lodówka, kuchenka i łóżko, a tyle rzeczy jest potrzebnych:D nie tylko dla nas, ale i dla dzidziulka, ale wiem, że nasi rodzice gdy kiedyś się wprowadzali też zaczynali od zera i pomalutku, stopniowo dawali sobie radę:):):) Trzymam kciuki żeby wszystko wam się udało:)

Pozdrawiam was kobietki i miłego dnia:)

Do góry