reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Witam i ja z rana... pogoda rzeczywiście paskudna:wściekła/y:
A dziś umówiłam się z koleżankami z pracy, więc pojadę sobie trochę wcześniej do Katowic i skoczę to lumpka...:tak:

Pajkaa cieszę się, że z teściem wszystko w porządku;-) Życzę udanych zakupów i oczywiście zdrowego męża:-)

Marulka no lisica na całego:-D

reklama
Hej kobietki, jak tam u was dzisiaj? U mnie pogoda nienajlepsza, ale też nie najgorsza, przynajmniej nie leje tak jak wczoraj:/

Bogusia86 fajnie masz z tym mężem, że ci robi różne rzeczy na wymiar:) ja tez kiedyś jeszcze na studiach w wakacje zrobiłam sobie drewnianą komódkę, niestety dziś już jest wrakiem hihi; co do wyników to najlepiej skonsultuj z lekarzem

Sarka gratuluję udanej połówkowej:) co do wagi to chyba jak najbardziej odpowiednia na swój wiek:) bo ja byłam w tym tygodniu (21) i mój dzidziuś ważył 357 i było ok

fiuu no to teraz nie będziesz się nudzić;p - ale spokojnie dasz radę do 20 czerwca:)

Kassia181 tobie również gratuluję udanej wizyty, no i odpoczywaj skoro dr ci tak każe!! u mnie pępek coraz bardziej wypięty, ale dziurka nadal jest

Sudestra gratuluję córuni, nie martw się anemią, po witaminkach szybko zniknie:)

Ehtele miłego buszowania po lumpku - no i pochwal sie później zdobyczami;)

życzę wszystkim miłego dzionka:)

czesc dziewczyny!!!!!!!!!!
a u mnie sloneczko swieci ale jest troche zimno.
ja tez wybieram sie dzis na ploty do pracy- przy okazji zawioze kolejne zwolnienie.
od poniedzialku zaczynamy remont a juz mnie to przerasta. myslalam ze mam jakos finanse rozplanowane ale coz- w tym roku nowych drzwi nie bedziemy mieli- ale zato piekna lazienke i kuchne- cos za cos.

pajkaa super ze z tesciem wszytsko ok:)))))))))))
malagoniagratuluje przeprowadzki. a za ile sie wyprowadzacie?

ethele zycze udanych zakupow- po prosimy o zdjecia oczywiscie:)))))))))

pomozcie!!!!!!!!! co myslicie o tej komodzie- w takim kolorze mam szafe do pokoju malej
http://www.allegro.pl/item987029106_ikea_drewniana_komoda_leksvik_4_szuflady_okazja.html

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :happy:

witam sie i ja :)
moj mąż idzie dzisiaj do lekarza mam nadzieje, ze to jednak nie świnka.
Ja jestem przeziębiona i cos mnie trafi bo byłam zdrowa cały tydzień masakra jakaś
Teść nie ma przerzutów <jupi> wiec jest duża radość.
Idę zaraz kupić tapety do pokoiku dziecięcego :p
życzę miłego dzionka. Oh moja wizyta już 20 kwietnia znowu zobacze małego :p
Jupii i zaczęłam 6 miesiąc :))
Pajkaa oj lepiej żeby to nie była świnka u męża - trzymam kciuki i Tobie zdrówka życzę! pisałam już że super że wyniki teścia dobre :-)

u mnie pogoda taka, że nic tylko sobie suchą bułką żyły podciąć... wiosna się pomyliła i zamiast niej przyszła jesień :baffled:
pogoda rzeczywiście paskudna:wściekła/y:
U mnie dla odmiany dzisiaj piękne słonko świeci :tak: od razu chce się żyć!

Ja za to zastanawiam się jaką zupkę dzisiaj ugotować....hmm...zrobię chyba naleśniki ze szpinakiem ale zupkę też muszę jakąś bo synek nie zje naleśników!

Miłego dnia dziewczynki i poprawy pogody aby słoneczko zaświeciło :tak::happy:

martuśka a rozumiem że sukienkę już masz? jak w efekcie rozwiązaliście kwestie "wesela"? bo nie pamiętam.... ;-):zawstydzona/y:

z tą pełnością mam tak samo niestety..przytylam poki co 2 kilo, a czuje sie jak wieloryb :-(
no mam, bo w zeszlym roku bylam świadkiem u psiapsióły, wiec musiałam miec mega elegancką sukienke. a że ślub cywilny, to akurat :tak:
'weselem', o ile mozna tak nazwać obiad+ grill na 30 osób, zajmują się rodzice. ja nawet nie mam ochoty o tym myśleć jakoś, bo mnie wtedy skręca. nie cierpie tego typu imprez, zgodzilismy sie tylko ze wzgledu na to, że rodzinka chciala. no ale jakos trzeba bedzie przeżyć..

Paula ja gotuję jarzynówkę z marchewką, brokułem, porem i selerem plus ryż do tego i zabielana śmietanką - jest bardzo aromatyczna i moje chłopy ją uwielbiają ;)

sprostowanie:
przeprowadza się malagonia, a suknię mierzy martuśka85 - a ja nic ;) ani tego ani tego...

ehtele to zapowiada się miły dzionek... mimo kichawej pogody.. ja ostatnio wybrałam się na lumpki i NIC (oprócz spodenków, jednego bodziaka i koszulki) żadnego "złotego strzała" w stylu markowy, nieużywany ciuszek za pięć zeta.. no ale będę polować bo lubię lumpeksowe łowy ;>

no mam, bo w zeszlym roku bylam świadkiem u psiapsióły, wiec musiałam miec mega elegancką sukienke. a że ślub cywilny, to akurat :tak:
'weselem', o ile mozna tak nazwać obiad+ grill na 30 osób, zajmują się rodzice. ja nawet nie mam ochoty o tym myśleć jakoś, bo mnie wtedy skręca. nie cierpie tego typu imprez, zgodzilismy sie tylko ze wzgledu na to, że rodzinka chciala. no ale jakos trzeba bedzie przeżyć..
Martuśka jak dobrze zrozumiałam to wychodzisz za mąż tak? gratuluje :happy: choć pewnie trochę Ci nie na rękę ten termin ale widzę że rodzinka naciska...kiedy dokładnie? przynajmniej będziesz miała z głowy :tak:

reklama
marulka przepraszam cie bardzo:)))))))))) pomylilam sie ale juz poprawilam:)))))))))))))

dzieki ola_. jutro pojedziemy ja zobaczyc do ikei i jka nam sie spodoba to kupimy- bo cena nizsza niz w sklepie:)))))))))

Ostatnia edycja:
Do góry