reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
ojoj, niefajnie z tymi papierkami :/
a od ilu zaczynalas? bo ja nie wiem wlasnie, ale cos koło 74 pewnie..ale nie wiem..nie mierzylam sie od ponad roku :-p a szkoda bo mialabym jakis obraz, a tak..

ja zaczynałam od 65-67cm coś takiego,normalnie tragedia z dnia na dzień coraz więcej:szok::-p;-):-) ciekawa jestem do ilu dobije:rofl2:

hehe, no ja też :-D
modle sie tylko, zeby wejsc w sukienke na ślub :-p mam nadzieje, ze w te 3,5 tygodnia aż tyle mi nie przybedzie, od jakiegos tygodnia stoje na szczescie i mam nadzieje, ze tak zostanie poki co..
dobranocka

Dzień dobry wszystkim:)

Kolejny dzień bliżej do wyprowadzki, yupi!

Życzę miłego dnia wszystkim:)

Jeszcze raz teściowa powie mi do dziecka "cio, duzia, dziefczinka, etc", a kopnę ją w rzyć. Znaczy nie kopnę, ale będę bardzo zła;/

o rany wspolczuje Malagoniu.. na szczescie u mnie mieszkanie z tesciowa nie wchodzi w gre, mieszkamy 400km od rodzinki i mysle, ze to optymalna odleglosc :-D
chyba cos Ci źle suwaczek wylicza, bo niemozliwe, zeby na tym etapie zostalo Ci jeszcze 145 dni.

witam sie i ja :)
moj mąż idzie dzisiaj do lekarza mam nadzieje, ze to jednak nie świnka.
Ja jestem przeziębiona i cos mnie trafi bo byłam zdrowa cały tydzień masakra jakaś
Teść nie ma przerzutów <jupi> wiec jest duża radość.
Idę zaraz kupić tapety do pokoiku dziecięcego :p
życzę miłego dzionka. Oh moja wizyta już 20 kwietnia znowu zobacze małego :p
Jupii i zaczęłam 6 miesiąc :))

reklama
witam się i ja!
u mnie pogoda taka, że nic tylko sobie suchą bułką żyły podciąć... wiosna się pomyliła i zamiast niej przyszła jesień :baffled:

Byłam przebiegła i wczoraj wieczorkiem nadrobiłam Was troszkę i dziś już miałam malutko do doczytania :-p;-):-) niezła ze mnie lisica co? hehe..

nie wiem jak Wy, ale ja mam wrażenie, że zaraz mnie rozpruje na pół - tak strasznie czuję się pelna, wielka i ciężka że masakra....

Pajka trzymam kciuki za męża, super że z teściem wsio ok...

malagonia grunt to optymizm :-) a teściowe, choćby najmilsze i tak zawsze "coś" w nich jest takiego co wkurza...

martuśka a rozumiem że sukienkę już masz? jak w efekcie rozwiązaliście kwestie "wesela"? bo nie pamiętam.... ;-):zawstydzona/y:

Do góry