reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Ciamajdko nie wiem czego szukasz, ale polecam na necie sprzedającego FIRANTEX, dwa razy u niego kupowałam, i nie było problemów...i w sumie tanio jest...
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
pozwoliłam sobie looknąć.. teraz to robia przepiękne firany.. i od razu uszyją na okno.. cud miód i orzeszki..
witam się i ja
Ciamajdko ja kupowałam firanki w Krainie firan mają stronkę internetową tam są gotowe firanki, ale też na metry.
Kraina Firan - Firany, Zaslony , Firanki - Sklep Internetowy ja jestem zadowolona:)

a do mnie jedzie już kurier z łóżeczkiem i wszystkimi elementami dla maluszka :p
oj jak się już ciesze :) dzisiaj jedziemy do castoramy a jutro odbieram zamówione tapety i mąż będzie w następny czwartek remontował pokoik:) także wkleję foteczki:)
czekam na foteczki łózeczka:-)
Aaaaa! Dziewczyny! Nie chciałam kupować firanki, ale z ciekawości zerknęłam na stronkę i zachorowałam na tą:

http://www.krainafiran.pl/firana-490-Drzewko Szczęścia.html
podoba mi się to co i Tobie.. naprawde przepiękna firanka
Zobacz załącznik 235616Zobacz załącznik 235617Zobacz załącznik 235619

To moje zdjęcia firanek... zazdroska w kuchni:)
a ta Twoja komódka na prawdę urocza...ja musiałam mieć taką większą bo w pokoju już nie ma miejsca na inną szafę a muszę zmieścić w komódce wszystkie rzeczy, ubranka Olka;-) A już 2,5 szuflady zajęte...:-p:-p
Dokupię jeszcze półeczki wiszące na zabawki:-D:-D
przepiękne firaneczki
Dzień dobry dziewczyny :-)
Witam sie i uciekam do lekarza, ale na samą wizytę.
Zobaczymy jak wyniki badań. Trzymajcie kciuki.
Później nadrobię pościorki :-)
Buziaki :-)
powodzenia na wizycie

Ostatnia edycja:
reklama
niuunia mi w tamtej ciąży się nie uwypuklił, tylko zrobił całkiem płaski... teraz jeszcze mam dziurkę, ale już coraz płytszą :p

pajka pochwal się koniecznie :D:D

edit: chodzi pewnie o podkład do przewijania - to jest baaaardzo przydatne.. często chłopszyk się obsikuje po pachy, bo zależy jak mu się siurek ułoży w pieluszce i wówczas nie moczy materaca... dodam, że mam kocura i on na miesiąc po przyjeździe z Olkiem do domu w akcie zemsty chyba naszczał do łóżeczka, na szczęście w miejscu gdzie był podkład... nie trzeba było wyrzucać materacyka... POLECAM w każdym razie podkłady do przewijania, przydają się w łóżeczku i w trasie :D

ja mam taki podkład ze szpitala ( bo pracuję w służbie zdrowia) z jednej strony jest cerata a z jednej materiał zeby nie przeleciało na materac.

Pajkaa tak tu chodzi o te podkłady pod prześcieradło :tak: ja kupowałam w aptece są różne wielkości :tak: ceratki nie polecam - kupiłam dla Kacperka i nie używałam nie przepuszcza powietrza :no:
Pajeczko trzymam kciuki za wyniki teścia!!! daj znać wieczorkiem!

ja mam taki podkład ze szpitala ( bo pracuję w służbie zdrowia) z jednej strony jest cerata a z jednej materiał zeby nie przeleciało na materac.
właśnie do szpitala po porodzie też polecam kupić sobie takie podkłady żeby nie leżeć bezpośrednio na szpitalnym prześcieradle

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie
Tak czytam i czytam i jakoś zupełnie nie mam weny do pisania :/ Wczoraj wzięłam się za kończenie pracy mgr, tzn co ja mówię, jakie kończenie. Jeszcze sporo przede mną, ale mam kolejny ambitny plan, że skończe do piątku.
I pożalę się, że w zakładzie zgubili mój index, a już miałam prawie wszystkie wpisy. Po usilnych poszukiwaniach NIC. Więc wczoraj złozyłam podanie o wyrobienie duplikatu. Porażka i znowu od nowa jezdzenie, ehhh.

Kiniusia nie wiem nawet co napisać o Twoich tesciach. Szukam w głowie jakiegos rozwiązania ale zdaję sobie sprawę, że to jest bardzo trudne. Jak pisałas wcześniej nie masz możliwości mieszkania oddzielnie, więc myślę, że warto byłoby zrobić coś ,żeby było lepiej. Tylko JAK.

Widzę, że intensywnie myślicie o zakupach dla maluszka, a nawet jesteście w trakcie realizacji pomysłów :) Super. Ja narazie jestem od tego daleka, marnie stoimy z pieniędzmi i jak narazie mój priorytet to wyjazd na weekend gdzieś w góry. Marzę o tym, wiem, że to mało rozsądne w naszej sytuacji, ale po prostu musze to dla siebie zrobić :)

Co do komody to mam taką małą uwagę, jeżeli tylko możecie to nie kupujcie komody z płyty. My kupiliśmy własnie taką w ikeii, półtora roku temu i po pół roku nadawała się na śmietnik. Wszystko sie porozklejało, mąż ciągle podklejał, szyny się popsuły, jakaś tragedia. Wiem, że drewnane na allegro wcale nie są takie drogie więc my napewno kupimy własnie taką.

paula moj synek bedzie Kornel :):):).... co do mebelkow ja kupilam tylko komode dodatkowo i to nie w parze z lozeczkiem dobralam poprostu odpowiedni kolor bo te w kompletach sa drozsze u nas :) a tak poza tym to mam w domu wbudowana szafe wiec wszystkie ciuszki mam w szafie :) a i jeszcze przewijak dostalam rzecz niezastapiona jak dla mnie :):):) wiec polecam kazdej mamusI

ethele no wiec o drugie zaczelismy sie starac jak Jula skonczyla 6 miesiecy..... niestety nie karmilam piersia bo nie mialam pokarmu a cycuchy jak balony rozmiar dd przez polowe ciazy mi mleko wyciekalo a jak przyszlo co do czego to zaniklo :/
co do stanikow to mam wielki klopot z ich kupowaniem :/ co miesiac wiekszy musze miec teraz mam juz 80 E a jeszcze mi 3,5 miesiaca zostalo jak mi jeszcze podrosna to sie chyba zalamie.... z Jula mialam ogromne ale teraz to juz przesada.....

Kiniusia wspolczuje sytuacji w domu ja bym nie mogla mieszkac z tesciami bo ich nie trawie i oni mnie tez chyba nie!! ale jakos sie tym nie przejmuje :p mieszkam od nich wystarczajaco daleko i tak mi dobrze hihihih

no wiec nie bede wiecej odpisywac bo sie jeszcze nie lapie we wszystkim ale powoli powoli i sie wkrece w wasze klimaty....
pozdrawiam i milego dzionka u nas cudowne slonce za oknem wiec zaraz sie zmywam z mala na spacerek :):):)

Ostatnia edycja:
justysia21 no to bosko:) Tak szybko Wam się udało...:p A jak pokoik dla Juleczki? Może wkleisz nam jakieś zdjęcia kącika, które już masz dla maleństwa? Jest wątek o pokoju...czekamy:)

reklama
Do góry