Nektarynka
Fanka BB :)
pozwoliłam sobie looknąć.. teraz to robia przepiękne firany.. i od razu uszyją na okno.. cud miód i orzeszki..Ciamajdko nie wiem czego szukasz, ale polecam na necie sprzedającego FIRANTEX, dwa razy u niego kupowałam, i nie było problemów...i w sumie tanio jest...
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
czekam na foteczki łózeczka:-)witam się i ja
Ciamajdko ja kupowałam firanki w Krainie firan mają stronkę internetową tam są gotowe firanki, ale też na metry.
Kraina Firan - Firany, Zaslony , Firanki - Sklep Internetowy ja jestem zadowolona
a do mnie jedzie już kurier z łóżeczkiem i wszystkimi elementami dla maluszka
oj jak się już cieszedzisiaj jedziemy do castoramy a jutro odbieram zamówione tapety i mąż będzie w następny czwartek remontował pokoik
także wkleję foteczki
![]()
podoba mi się to co i Tobie.. naprawde przepiękna firankaAaaaa! Dziewczyny! Nie chciałam kupować firanki, ale z ciekawości zerknęłam na stronkę i zachorowałam na tą:
http://www.krainafiran.pl/firana-490-Drzewko Szczęścia.html
przepiękne firaneczkiZobacz załącznik 235616Zobacz załącznik 235617Zobacz załącznik 235619
To moje zdjęcia firanek... zazdroska w kuchni
a ta Twoja komódka na prawdę urocza...ja musiałam mieć taką większą bo w pokoju już nie ma miejsca na inną szafę a muszę zmieścić w komódce wszystkie rzeczy, ubranka Olka;-) A już 2,5 szuflady zajęte...
Dokupię jeszcze półeczki wiszące na zabawki![]()
powodzenia na wizycieDzień dobry dziewczyny :-)
Witam sie i uciekam do lekarza, ale na samą wizytę.
Zobaczymy jak wyniki badań. Trzymajcie kciuki.
Później nadrobię pościorki :-)
Buziaki :-)
Ostatnia edycja: