reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
witam sie i ja!!!!!!!!!!!!
choc pogoda nienajlepsza to ja mam super humor- przywiezli mi dzis brodzik i kabine prysznicowa i jest super- tak nam sie strasznie podoba ze najchetniej juz bysmy ja wstawili ale trzeba czekac na remont- a ten juz od nastepnego tygodnia.

poza tym mam dzis wizyte- przed nia odbieram wyniki glukozy( ciekawe jakie beda). no i troche sie martwie bo bole podbrzusza mam ciagle- tak jak juz pisalam najczesciej jak sie zalatwiam i klade albo wstaje no i mala bardzo malo sie rusza- dobrze ze dzis ta wizyta bo bym hcyba zwariowala.

justysia21 witamy!!!!!!!!!!!

bogusia007 bedzie dobrze!!!!!!!!!!

co do firanek to sa naprawde piekne- ale ja chyba postawie na same zaslonki- chociarz pewnie jeszcze z kilka razy mi sie odmieni.

a jesli chodzi o pokoj malej to bede tam miala tylko lozeczko, dokupie komode i szafe( ktora kupilam jeszce przed slubem ale jest fajna i nowej nie zamierzam puki co kupowac) oraz jakis fotel do karmienia i to wszytsko puki co.

trzymam kciuki za wasze wizyty!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Bogusiu trzymaj się kochana.....

Ehtele to nie jest przewijaczek-nadstawka na łóżeczko, tylko zwykły na komódkę, jest bardzo duży - Darek stwierdził, że sam mógłby się na nim przewijać:D:D:D i dla mnie ważne, że tanie, zawsze to oszczędzam po parę złotych tu i parę złotych tam:D Kupiłam go w centrum Sosnowca - był jeszcze jeden niebieski i dwa różowe. Ale wiadomo nie każdemu może pasować:) myślałam wcześniej o takim na łóżeczko, ale jak znam życie będę przewijała gdzie popadnie:D:D:D

Co do komody to ja kupię zwykłą jakąś praaktyczną.

Ostatnia edycja:
witam środowo!!!

wczoraj miałam fajny aktywny dzień - miałam tyle energii, że posprzątałam domek na błysk i na koniec powiedziałam mojemu M. żeby dał mi pędzel to malowanie zrobię, bo tak się świetnie czuję :-):-) wieczorem obejrzeliśmy dwa odcinki dra House'a, bo przez żałobę nie ma co oglądać - na szczęście wszystkie cierpienia wynagrodzą mi w piątek w tvn Harry Potter i Zakon Feniksa (to nic że oglądałam już 3 razy :p ale jakoś lubię ten magiczny świat ;))

dzisiaj on ma wolne, a wiadomo że jak mąż ma wolne to - przynajmniej w moim wypadku - organizacja dnia leży i kwiczy ;-);-) mam ogromniastą ochotę na zakupy... wczoraj naplotkowałam się z koleżanką i pomarudziłyśmy o ciuchach i dosłownie nie mogę... kupię sobie jakieś Avanti i będę marzyć o szmatkach :-D;-)

kiniusia jestem w szoku jak czytam co piszesz... powiem Ci, że mimo takich trudności jesteś - przynajmniej jak wynika z postów - bardzo pogodną i zdystansowaną osobą... podziwiam Cię i tak jak radzi ehtele szukałabym dla siebie ratunku. Jesli tylko macie jakiś cień szansy być z dala od teściów to wykorzystajcie ją :tak: trzymam kciuki!

Justysia witaj na forum!!

ciamajdka z biustonoszem do karmienia radzę poczekać... rozmiar może się zmienić :-p no i chwal się na bieżąco firaneczkami :tak:

Pajka my cały czas opędzamy jedną komodą.. dokupujemy tylko kufry na zabawki, bo tego jest na prawdę duuużo.... jak Olo miał rok to kupiliśmy też stoliczek i krzesełka, ale w sumie przydają się dopiero teraz

DSC_2620.jpgDSC_2622.jpgDSC_2618.jpg
kurde no ja wlasnie nie wiem :baffled:
mi się ta podoba
Meble - Drewex Komoda z przewijakiem Mały Miś orzech/ecru - Drewex
ale moj mąż zaczyna się zastanawiac i mi mowi "a gdzie mały będzie miał zabawki??
tylko ja bym brała wersję bez przewijaka bo to już mam :)

To moje zdjęcia firanek... zazdroska w kuchni:)
a ta Twoja komódka na prawdę urocza...ja musiałam mieć taką większą bo w pokoju już nie ma miejsca na inną szafę a muszę zmieścić w komódce wszystkie rzeczy, ubranka Olka;-) A już 2,5 szuflady zajęte...:-p:-p
Dokupię jeszcze półeczki wiszące na zabawki:-D:-D

milusia83 taki przewijak na łóżeczko ma tylko kółeczka, które po położeniu na łóżeczko blokują ruchy przewijaka...można go swobodnie ściągać...nie jest on na łóżeczku na stałe...więc chodzi mi o to aby miał on konkretne miejsce w pokoju Olka, bo komódka jest za wysoka, zresztą jest tam teraz lampka...więc ważne dla mnie to jest...a szkoda taka rewelacyjna cena.

marulka takie przypływy energii są niesamowite;) ojj żeby było takich więcej...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry dziewczyny :-)
Witam sie i uciekam do lekarza, ale na samą wizytę.
Zobaczymy jak wyniki badań. Trzymajcie kciuki.
Później nadrobię pościorki :-)
Buziaki :-)

reklama
witam!
ola,pajkaa dokładnie oglądałam taki sam zestaw komoda z łóżeczkiem , ale zauważcie że ta komoda jest bardzo niska chyba 87 cm, więc stwierdziłam że kupię taka duża praktyczna przynajmniej jak mały urośnie to nie będę musiał od razu zmieniać, a co do łóżeczka to podoba nam się takie dwu-funkcyjne że będzie można odkręcić boki i robi się z tego łóżko dla malucha wymiarowo trochę większe 140x70

justyna
witaj wśród nas!

u mnie pogoda też do d... pada deszcz:wściekła/y:

wizytującym życze powodzenia:)

Do góry