reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Witajcie z samego rańca
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty.
Ja zaraz na badania mykam - mam też do wypicia glukoze, ale wiem że dam rade.
powodzenia na cukierkowym badaniu :-p

Witajcie ;)
Mnie od rana cały czas głowa boli :(
idę sie położyć, miłego dnia...

a już miałam napisać, że czas bólu głowy minął i są bóle brzucha, które przejdą na kręgosłup albo nogi :baffled: ale to chyba wina pogody, bo mnie dziś coś też pobolewa głowa - połóż się kochana i odpocznij

Dzień dobry dziewczyny :-)
Witam sie i uciekam do lekarza, ale na samą wizytę.
Zobaczymy jak wyniki badań. Trzymajcie kciuki.
Później nadrobię pościorki :-)
Buziaki :-)

trzymamy kciuki za wizytę i daj znać jak wrócisz :tak:

mam dziwne pytanko albo śmieszne : zauważyłyście, że wasze pępusie już nie są wklęsłe tylko zaczynają się "wykluwać" :-D? ja do tej pory nawet nie wiedziałam, że mam tam pieprzyk ha ha :rofl2:

reklama
witam!
ola,pajkaa dokładnie oglądałam taki sam zestaw komoda z łóżeczkiem , ale zauważcie że ta komoda jest bardzo niska chyba 87 cm, więc stwierdziłam że kupię taka duża praktyczna przynajmniej jak mały urośnie to nie będę musiał od razu zmieniać, a co do łóżeczka to podoba nam się takie dwu-funkcyjne że będzie można odkręcić boki i robi się z tego łóżko dla malucha wymiarowo trochę większe 140x70

justyna
witaj wśród nas!

u mnie pogoda też do d... pada deszcz:wściekła/y:

wizytującym życze powodzenia:)

Monika wiem własnie,z e ona jest niska bo ona ma obcję z przewijakiem a ja mam 4 duże szafy zabudowane w mieszkaniu więc u małego i tak nie planowalam większej:)

odpakowałam kuriera :)))) cudeńka :) takie wsio malutkie:p

powodzenia na cukierkowym badaniu :-p

a już miałam napisać, że czas bólu głowy minął i są bóle brzucha, które przejdą na kręgosłup albo nogi :baffled: ale to chyba wina pogody, bo mnie dziś coś też pobolewa głowa - połóż się kochana i odpocznij

trzymamy kciuki za wizytę i daj znać jak wrócisz :tak:

mam dziwne pytanko albo śmieszne : zauważyłyście, że wasze pępusie już nie są wklęsłe tylko zaczynają się "wykluwać" :-D? ja do tej pory nawet nie wiedziałam, że mam tam pieprzyk ha ha :rofl2:

mój pepek też wychodzi na wierzch:)

niuunia mi w tamtej ciąży się nie uwypuklił, tylko zrobił całkiem płaski... teraz jeszcze mam dziurkę, ale już coraz płytszą :p

pajka pochwal się koniecznie :D:D

edit: chodzi pewnie o podkład do przewijania - to jest baaaardzo przydatne.. często chłopszyk się obsikuje po pachy, bo zależy jak mu się siurek ułoży w pieluszce i wówczas nie moczy materaca... dodam, że mam kocura i on na miesiąc po przyjeździe z Olkiem do domu w akcie zemsty chyba naszczał do łóżeczka, na szczęście w miejscu gdzie był podkład... nie trzeba było wyrzucać materacyka... POLECAM w każdym razie podkłady do przewijania, przydają się w łóżeczku i w trasie :D

Ostatnia edycja:
reklama
Ja właśnie też sobie właśnie uświadomiłam że muszę kupić komodę bo gdzie ja będę trzymać rzeczy Karolka!!! :rofl2: Kacper ma w pokoju szafe i szafki ale tam i tak ledwo mieszczą się jego rzeczy! Łóżeczko będzie stało na początku u nas w sypialni (na łóżeczku przewijak) ale będę musiała kupić jakąś komodę na ubranka :tak:
jak coś znajdziecie to podajcie linka chętnie obejrzę :tak:

Pajkaa pokaż te cudeńka!!! ;-)

Do góry