reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Ehtele czytałam opinie, ze łóżeczko musi byc rozłożone miesiąc przed, zeby przewietrzyć to wszystko. No i wiadomo posciel trza wyprac itd.
wiec mysle, ze ja je rozłoze bo musze sprawdzić czy jest wszystko:)

troche sie bałam bo kupowałam na allegro. Zrobiłam przelew prawie na 500 zł ale babeczka jest solidna, kontakt super wiec jak cos polecam :) ale dam znac jeszcze jak materiały przyjadą:p

a ile dałaś za komódkę?? bo ja widziałam od 500 w zwyż szok normalnie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Pajeczko dzieki za linka, ale teraz to już w ogóle zgłupiałam-takie wszystko ładne.... co do czego to chyba specjalnie dla tych firan sztory wymienię:eek: (tak to się pisze? sztory? czy coś pomyliłam?:baffled:) ale naprawdę piekne są... :-)
Ehtele no właśnie myśle nad takimi "czystymi" że tak to nazwę... albo z bardzo delikatnym wzorkiem.. :rofl2:

oczywiście pooglądałam i stwierdziłam, że pomyslę... jeszcze raz pomierze okna, albo T. pomierzy bo on ma 195 cm wzrostu to co ja będę na krzesła włazić:rofl2::rofl2::rofl2:

i w ogóle do tej pory miałam wszystkie jednakowe, do kuchni i dwóch pokoi, teraz chce miec każdą inną, określona do danego pokoju... dobra koniec o firankach:rofl2::-):-D

Milusia no właśnie, to pewnie też ta wiosna nadchodząca robi swoje w tych kosteczkach moich:tak:

wczoraj T. ściągnął mi 20 odcinków Majki więc zaraz znikne oglądać, i czytam świetną książke "Klub Seryjnych Morderców":rofl2: taka troszke komedia, satyra i thriller...
Klub Seryjnych Morderców - Jeff Povey - Onet.pl Czytelnia

hmm, co to ja jeszcze chciałam.....:sorry:
gdzie jest Polianna? bo albo mi cos umkneło albo jej nie było ostatnio... to tak przy okazji mi sie przypomnialo bo ona mol ksiazkowy jest:rofl2:

Dzień dobry wszytkim ....!!!

jagodka1231- ciesze sie , ze wizyta była udana jednak szkoda ze malenstwo niechcialo mamie pokazac kim jest...???

kiniusia- tak mi przykro ze masz taka sytuacje , ale glowa do gory szukajcie mieszkania tak bedzie najlepiej bedzie miej stresow...

kassia181- trzymam kciukaski za wizyte

justysia21- witamy witamy

trzymam kciuki za wszytkie dziesiejsze wizyty !!!

a u mnie dzien zaczol sie kiepsko juz drugi dzien pod rzad wymiotuje wyglada to tak jakby znow wrocily te ciezkie dni jak z poczatku ciazy .... :-:)-:)-(
macie tez tak???
a tak mialam dzis jechac do energi a jakos mi sie niechce pogoda do bani jakas jestem leniwa ... moze pozniej bedzie mi sie chcialo ? teraz czuje sie kiepsko po poranych mdlosciach ...

pozdrawiam

Hej kobietki, u mnie pogoda niestety też paskudna:/ brrrr nic sie nie chce

Jagódka gratuluję udanej wizyty:)
Kinusia współczuję takich teściów,.... to straszne co piszesz, jakaś maskara po prostu, a Tobie nie wolno się teraz tak stresować! No ale co tu zrobić:/ nie macie innej możliwości mieszkaniowej? chociażby wynajem kawalerki, chyba byłby lepszy od mieszkania z takimi osobami, które celowo zatruwają ci życie...
Justysia21 witamy na forum:)
Sierpień ja też tak czasem mam z moim mężem, proszę go o coś , a on oczywiście, że zrobi to później...różnie sie to potem kończy...
Kolumnea gratuluję udanej wizyty, nie przejmuj się szefem, nie może cię zwolnić a przede wszystkim nie może cię wykorzystywać, jeśli potrzebujesz isc na L4 to idz bez gadania i już!
Pajkaa co do dodatkowych mebelków do pokoju dziecięcego to raczej nie będziemy nic dodatkowego kupowac, bo i tak póki co dziecię będzie z nami w naszej sypialni, ale faktycznie te wszystkie komódki itp są piękne i kuszące, wiec kto wie, czy nie namówię męża na jakąś komódkę do kompletu z łożeczkiem:/

reklama
Do góry